Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες

MODELS
Διαβάστε επίσης

Καμιά μας δεν είχε το τέλειο look. Όλες μας κάναμε πολλά, τραγικά λάθη μόδας και αυτό το καταλαβαίνουμε κοιτάζοντας παλιές μας φωτογραφίες στο Facebook, οι οποίες μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί ντυνόμασταν έτσι και δεν μας συμβούλευε κανείς μεγαλύτερος.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, μιας και μπορεί κάθε γυναίκα να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις της μόδας και να βρίσκει στυλιστικά tips από το ίντερνετ. Αν λοιπόν είσαι σε αυτή την κρίσιμη ηλικία και ψάχνεις που θα σε βοηθήσουν στο να έχεις μια καλύτερη εμφάνιση μπορείς να δεις εδώ τι πρέπει να αποφύγεις!

Λάθη μόδας που κάνουμε όλες μας!

Επιλέγεις χαριτωμένα αλλά άβολα ρούχα

Κάθε εποχή αλλάζει η μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθείς πάση θυσία. Το ιδανικό για να δείχνεις πάντα κομψή και εντυπωσιακή είναι να επιλέγεις ρούχα και παπούτσια με τα οποία νιώθεις άνετη όταν τα φοράς. Το μεγαλύτερος λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις πιο στενά παπούτσια από ότι θα έπρεπε, μιας και δεν θα μπορείς να τα περπατήσεις πολύ άνετα και αυτό θα χαλάσει αυτομάτως όλη σου την εικόνα.

Αγοράζεις στις εκπτώσεις κομμάτια που δεν είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες

Το ότι βρίσκεις στις εκπτώσεις κομμάτια σε πολύ καλές τιμές δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πρέπει να τα αγοράσεις αν δεν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μπορεί να λατρεύεις μια συγκεκριμένη μάρκα αλλά δεν είναι όλα τις τα προϊόντα σχεδιασμένα για σένα. Οπότε μην παίρνεις φορέματα που σου κάνουν στο περίπου, υπολογίζοντας ότι θα χάσεις και μερικά κιλάκια για να τα φορέσεις.

Όλες ξέρουμε ότι κατά 90% δεν θα συμβεί αυτό και θα καταλήξουν κλεισμένα στην ντουλάπα σου ή ακόμη χειρότερα θα τα φορέσεις ελπίζοντας να μην φαίνονται και τόσο άσχημα επειδή είναι κολλητά επάνω σου. Πριν βγεις για ψώνια θα ήταν καλό να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να αγοράσεις και να μην επηρεάζεσαι από τις χαμηλές τιμές άλλων προϊόντων.

Δεν προσέχεις τι φοράς στη δουλειά σου

Δεν θα πρέπει να φοράς στη δουλειά σου τα casual ρούχα που βάζεις για να βγεις με τις φίλες σου για έναν πρωινό καφέ, αλλά ούτε και να σημαιοστολίζεσαι λες και θα πας στα μπουζούκια. Ανάλογα με την δουλεια που κάνεις υπάρχει και ένας συγκεκριμένος κώδικας ντυσίματος. Καλό θα ήταν να πάρεις παράδειγμα από τους συναδέλφους σου για να ξέρεις πως να ντυθείς.

Δείτε τη συνέχεια στο: post4life.gr

Παλαιότερα άρθρα:

11 απαντήσεις στο “Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες”

  1. 336051 791563There is numerous separate years Los angeles Weight reduction eating strategy with each a person can be a necessity. The pioneer part can be your original obtaining rid of belonging to the extra pounds. la weight loss 786505

  2. 192806 97902Top rated lad speeches and toasts, as effectively toasts. may extremely effectively be supplied taken into consideration generating at the party consequently required to be a little much more cheeky, humorous with instructive on top of this. greatest man speeches funny 628528

Σχολιάστε