Τα Σκόπια συναλλάσσονται με τη Ρωσία και κερδίζουν από τις κυρώσεις σε βάρος της!

Διαβάστε επίσης

Τα Σκόπια επιδιώκουν να διατηρήσουν την αμοιβαία επωφελή εμπορική συνεργασία με τη Ρωσία, ενώ παράλληλα ευελπιστούν και στην αύξηση των εξαγωγών προς τη Ρωσία, εν μέσω των κυρώσεων που επέβαλε εναντίον της η Δύση εξαιτίας της Ουκρανίας, δήλωσε ο επικεφαλής του Σκοπιανορωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο πρακτορείο ITAR TASS.

O Dejan Beshliev δήλωσε ότι τα Σκόπια επεδίωξαν την εξασφάλιση της εμπορικής συνεργασίας με τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι οι σκοπιανές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτικής βιομηχανίας μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται εξαιτίας του πολέμου των κυρώσεων.

«Όσον αφορά στο επόμενο έτος, αναμένουμε ότι περισσότερα ποιοτικά σκοπιανά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του οίνου, θα βρεθούν στα ράφια των ρωσικών καταστημάτων», δήλωσε ο Beshliev.

Σχολιάζοντας τις αναφορές περί παραβιάσεων των προμηθειών των σκοπιανών προϊόντων προς τη Ρωσία, υποστήριξε ότι αν αυτές επιβεβαιωθούν, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα κατά των εταιρειών ή των ιδιωτών που κερδοσκόπησαν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση.

Παλαιότερα άρθρα: