Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο δικαστήριο

fyssas1a
Διαβάστε επίσης

Με τα λόγια, “Είμαι ο Παναγιώτη Φύσσας πατέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα” ξεκίνησε την κατάθεσή του ο πατέρας του Παύλου, Παναγιώτης Φύσσας. “Το παιδί μου έφυγε αμέσως, το χτύπημα ήταν πολύ επαγγελματικό μου είπαν στο νοσοκομείο, το έστριψε μέσα του ο δολοφόνος”, είπε με ραγισμένη φωνή περιγράφοντας τις χειρότερες στιγμές στη ζωή του: Τη νύχτα της δολοφονίας του 34χρονου γιου του από τον χρυσαυγίτη, Γ. Ρουπακιά.

“Αυτή η οργάνωση -συνέχισε τη συγκλονιστική του κατάθεση- κλείνει στα στόματα στις αντίθετες φωνές κι ο γιός μου με τα τραγούδια του μιλούσε κατά του φασισμού, έκανε συναυλίες, μάζευε λεφτά για φτωχούς και μετανάστες”.
“Τον δολοφόνησε ο επαγγελματίας δολοφόνος Ρουπακιάς. Δεν το έκανε μόνος, εντολή πήρε από τους ανώτερους. Έτσι γίνεται σε αυτή την οργάνωση”, είπε για τον δράστη της δολοφονίας του Παύλου, ο πατέρας του.

Πρόεδρος: Για το τι έγινε εκείνο το βράδυ τι ξέρετε;
Φύσσας: Με ρώτησε για το παιχνίδι αν θα το βλέπαμε μαζί κι αφού του είπα όχι, πήγε στην καφετέρια στην Αμφιάλη, 200-300 μέτρα από το σπίτι μας. Με πήρε στο τηλέφωνο και μου το είπε, ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Με πήρε ο αδερφός μου «τρέχα στην Τσαλδάρη, έχουν μαχαιρώσει το παιδί». Όταν έφτασα είχε πολλή κίνηση, άκουγα σειρήνες, πλησιάζω και βλέπω τη Χρύσα τη φίλη του γιού μου στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού κι ο Παύλος με τα πόδια γυρισμένα. Ήταν επίθεση από την Χρυσή Αυγή γιατί τα τραγούδια του τους ενοχλούσαν.

Πρόεδρος: Πώς το ξέρετε ότι ενοχλούσαν;
Φύσσας: Όταν λες κάποιον φασίστα δεν θα ενοχληθεί; Όταν έφτασα δεν είδα πολλά αίματα, φώναξα δυνατά τρεις φορές το όνομά του… Εκείνη την ώρα έρχεται ένας αστυνομικός και από πίσω ασθενοφόρο. Ακούω τη Χρύσα, την κοπέλα του Παύλου, να λέει: ‘Ρε καθίκι, τώρα έρχεσαι να βοηθήσεις; Όταν σε φώναζα εγώ σου έλεγα πήγαινε και δεν πήγαινες… Είσαι αστυνομικός’… Εγώ ακολούθησα το ασθενοφόρο. Όταν φτάσαμε στο Κρατικό ρώτησα τον οδηγό «πες μου μη μου κρύβεις πώς ειναι το παιδί μου, θα συνέρθει;» Δεν ήθελε να μου πει, δεν πρόσεξα μου είπε. Μου λέει θα σου πει ο γιατρός… Μπαίνοντας μέσα ρωτάω τον γιατρό και μου λέει το παιδί σου έφυγε… Ήταν πολύ επαγγελματικό το χτύπημα, δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτε. Ρωτούσα το παιδί μου το ίδιο, τον Παύλο, πώς να το πω στη μάνα του… Ρώτησα τη Χρύσα τι συνέβη… Μου είπε ότι καθόντουσαν με την παρέα του Παύλου βλέποντας την μπάλα, βγήκαν έξω όταν μια ομάδα γύρω στα 60 άτομα έλεγε υβριστικά συνθήματα εναντίον τους… Δεν ήξεραν γιατί τους έβριζαν. Πήγε ένα άτομο και τους είπε μην ανησυχείτε, θα τους μιλήσω εγώ και θα φύγουν… Η αστυνομία ήταν εκεί δίπλα στους χρυσαυγίτες, γύρω στα έξι άτομα…τους είδα στο βίντεο.

Πρόεδρος: Τι σας είπε η Χρύσα ότι έκαναν οι αστυνομικοί;
Φύσσας: Επιμένω για την αστυνομία, γιατί δεν πήγε με τα παιδιά να τα προστατεύσει και ήταν με τους πολλούς. Είκοσι από τους χρυσαυγίτες ξέκοψαν κι άρχισαν να κυνηγάνε τα δικά μας παιδιά… Οι άλλοι έτρεξαν, ο Παύλος σταμάτησε και τον πρόλαβαν κι άλλα δυάδες τριάδες έκαναν επιθέσεις στον Παύλο. Τον στρίμωξαν και τότε εμφανίστηκε ο επαγγελματίας δολοφόνος Ρουπακιάς. Τον είδα στο βίντεο να τον παρατηρεί από μακριά… Ήταν μελετημένη η κίνηση του. Άκουσα να λένε ότι αφού τον μαχαίρωσε, το έστριψε κιόλας το μαχαίρι. Μου είπε ο γιατρός ότι ήταν χτύπημα επαγγελματικό, γι’ αυτό και δεν είδα αίματα στο πεζοδρόμιο, το έστριψε επαγγελματικά μέσα του το μαχαίρι… Ο Παύλος άντεξε γύρω στα 4 λεπτά και υπέδειξε τον δολοφόνο του, σήκωσε τη φανέλα, έδειξε τα τραύματα του και τον έπιασε τον Ρουπακιά μια κοπέλα αστυνομικός. Στο τμήμα που τον πήγαν είπε ότι αυτός κινδύνευε από τα παιδιά.
Ένας μάρτυρας που δεν θέλει να έρθει γιατί φοβάται, μου είπε ότι όταν πλησίαζε ο Ρουπαικάς κάποιος είπε «ήρθε ο δικός μας». Οι δε αστυνομικοί αντί να πιάνουν αυτούς, έπιαναν τα παιδιά μας… Προφανώς ο Ρουπακιάς πολύ πριν τον φόνο είχε μιλήσει με τον Παύλο. Είχε ρωτήσει πού ήταν η καφετέρια. Τελευταία στιγμή του φώναξε του Ρουπακιά ο γιός μου: Πού πάς ρε, με μαχαίρωσες και φεύγεις;

Πρόεδρος: Μήπως είχαν ποτέ πριν συναντηθεί στην ναυπηγοεπισκευαστική στο Πέραμα;
Φύσσας: Δε νομίζω.

Πρόεδρος: Οι γιατροί πώς περιέγραψαν τις τρεις μαχαιριές που δέχτηκε ο γιος σας;
Φύσσας: Εμένα μου είπαν ότι ήταν τόσο επαγγελματικά τα χτυπήματα που σε λίγα λεπτά θα έφευγε, ακόμα κι αν ήταν εκεί το ασθενοφόρο. Κι εγώ όταν πήγα εκεί και του φώναζα ήδη το παιδί μου είχε φύγει… Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί δεν είχα δει τα αίματα. Το έστριψε το μαχαίρι για να χυθεί το αίμα μέσα και να φύγει αμέσως …

Σε ερώτηση της προέδρου για το κίνητρο της δολοφονίας απάντησε ξεκάθαρα: “Όταν βρίζεις κάποιους και εσύ είσαι ο ελληναράς να σώσεις την πατρίδα, γιατί αυτό το στυλάκι είχε ο Ρουπακιάς, πιστεύει ότι οι “κακοί” πρέπει να φύγουν. Νομίζει ότι έχει κάνει κάποιο κατόρθωμα”.

Πρόεδρος: Από μόνος του το αποφάσισε να πάει να δολοφονήσει;
Φύσσας: Αυτή η οργάνωση συνεννοείται με τα τηλέφωνα… Ειδοποιούνται μεταξύ τους. Από τους ανωτέρους προφανώς. Δεν το έκανε μόνος. Εντολή πήρε…

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Προέδρου του Δικαστηρίου, είπε μεταξύ άλλων:

Πρόεδρος: Ξέρετε και για άλλες αξιόποινες συμπεριφορές ατόμων που συνδέονται με την Χρυσή Αυγή;

Φύσσας: Ακόμα κι εδώ δεν είχαν χτυπήσει δύο μάρτυρες μας;

Πρόεδρος: Η κατηγορία μιλάει για οργάνωση και σχέδιο.
Φύσσας: Ο τρόπος που μαζεύτηκαν κι επιτέθηκαν αυτό δείχνει… Έχω ακούσει και για την επίθεση στο ΠΑΜΕ στο Πέραμα και για άλλες επιθέσεις.
Πρόεδρος: Ξέρετε για διευθύνοντες της οργάνωσης;
Φύσσας: Ξέρω τις κεφαλές… Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη… κι από κάτω Πατέλης κι άλλοι… «Τα χέρια του Μιχαλολιάκου είναι βαμμένα με το αίμα του γιού μου».

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ήταν κατηγορηματικός: Ο Ρουπακιάς πήγε για να σκοτώσει, η δολοφονία του Παύλου ήταν προσχεδιασμένη.

Πολιτική αγωγή : Η ιεραρχία της Χρυσής Αυγής είναι άσχετη με το φόνο ;

Φύσσας: Οχι βέβαια, οι από κάτω παίρνουν εντολές

Πρόεδρος: Ποιον εννοείται;

Φύσσας: τον Μιχαλολιάκο είναι τα χέρια του βαμμένα με το αίμα του γιού μου

Εισαγγελέας: Είχε δεχτεί απειλές για τα τραγούδια και τις ιδέες του;

Φύσσας: Απ΄ ότι ξέρω όχι

Εισαγγελέας: Γνωρίζετε αν έγινε κάποιο επεισόδιο μέσα στην καφετέρια ;

Φύσσας: Απ΄ ότι ξέρω όχι

Εισαγγελέας: Τότε πως δικαιολογείτε την παρουσία έξω τόσων ατόμων;

Φύσσας: όπως είπα ενοχλούσαν τα τραγούδια του.

Εισαγγελέας: Είχε εντολή ο Ρουπακιάς να σκοτώσει τον γιο σας ;

Φύσσας: Απ΄ ότι ξέρω ο Ρουπακιάς στις 11.30 πήρε τηλέφωνο από τον Πατέλη τον πυρηνάρχη της Νίκαιας που του είπε τώρα πάτε εκεί.

Εισαγγελέας: Τι να κάνει; να σκοτώσει ή να ηρεμήσει τα πράγματα;

Φύσσας: Να κάνει το προφανές.
Δόθηκε εντολή για τη δολοφονία

Πολιτική αγωγή: Ο γιος σας στην περιοχή της Νίκαιας είχε κάνει συναυλίες;

Φύσσας: Δεν ξέρω για τη Νίκαια. Είχε βγάλει CD με τα τραγούδια του,τα έπαιζαν σε μαγαζιά

Πολιτική αγωγή: Ενοχλούσαν κάποιους τα αντιφασιστικά του μηνύματα;

Φύσσας: Ναι αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να σκοτώσεις κάποιον .

Πολιτική Αγωγή: Ακούσατε ότι το αυτοκίνητο με το Ρουπακιά είχε μέσα κι άλλα άτομα;

Φύσσας: Ναι ,άκουσα.

Πολιτική αγωγή: Η κοπέλα του γιατί δεν πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει;

Φύσσας: Εδειχνε να φοβάται…Θέλει κι ερώτημα το γιατί;

Πολιτική αγωγή: Είπατε ότι η ΧΑ λειτουργούσε ιεραρχικά .Τα στοιχεία που πληροφορηθήκατε θεωρείτε ότι η ιεραρχία είναι άσχετη με το φόνο;

Φύσσας: Οχι βέβαια, για να σηκωθούν και από την καρέκλα έπαιρναν εντολή.

Πολιτική αγωγή: Το Ρουπακιά τον έχετε δει σε φωτογραφίες να χαιρετά ναζιστικά;

Φύσσας: Ναι

Πολιτική αγωγή: Πως κινητοποιήθηκε η ομάδα της Νίκαιας; και εμφανίστηκαν οι εξήντα;

Φύσσας: Με τηλέφωνα. Πήραν εντολή από τον ανώτερο τους.
Η πολιτική ευθύνη και η εκπαίδευση του Ρουπακιά

Πολιτική αγωγή: Ως πατέρα του δολοφονημένου Παύλου σας γαλήνεψε καθόλου η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από κάποιον ; δεν λέω ποιος…

Φύσσας: Οχι βέβαια

Πολιτική αγωγή: Πως μπορούσε να καταφέρει τέτοιου είδους καίρια χτυπήματα ο Ρουπακιάς ;

Φύσσας: Χρειάζεται εκπαίδευση…΄’έχω δει φωτογραφίες που τους εκπαίδευαν. Η αστυνομία όμως τότε θεώρησε σωστό στην αρχή να πιάσει τους φίλους του Παύλου.

Ένα μόλις βήμα πίσω του, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, βρίσκεται ο χρυσαυγίτης Γ. Ρουπακιάς, που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, πριν από δύο χρόνια στο Κερατσίνι.

Παλαιότερα άρθρα:

178 απαντήσεις στο “Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο δικαστήριο”

 1. I just want to tell you that I am just all new to blogging and really enjoyed your blog. Probably I’m want to bookmark your website . You definitely come with incredible well written articles. Appreciate it for revealing your website.

 2. Ordinary this submit is totaly unrelated to what I was looking out google for, nevertheless it was indexed at the first page. I suppose your doing something proper if Google likes you enough to place you at the first page of a non related search.

 3. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too excellent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

 4. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice practices and we are looking to swap strategies with others, please shoot me an e-mail if interested.

 5. Thanks for the guidelines shared in your blog. Another thing I would like to state is that weight loss is not all about going on a dietary fads and trying to shed as much weight as you’re able in a couple of days. The most effective way to lose weight naturally is by getting it little by little and using some basic ideas which can enable you to make the most from your attempt to shed weight. You may understand and be following some tips, although reinforcing awareness never hurts.

 6. Hello there! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 7. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!

 8. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks for your time!

 9. Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless actually really worth taking a look, whoa did one particular find out about Mid East has got a lot more problerms also.

 10. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 11. Great post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such information much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

 12. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 13. I believe that avoiding prepared foods is the first step for you to lose weight. They may taste beneficial, but ready-made foods have very little nutritional value, making you feed on more in order to have enough vitality to get throughout the day. Should you be constantly having these foods, switching to whole grain products and other complex carbohydrates will assist you to have more strength while eating less. Thanks alot : ) for your blog post.

 14. The name of creator is Rhett Shattuck but he never really liked that phrase. To read comics is folks I’ve prepared for years. I used to be unemployed obtain I am a cashier and it’s something I really like. My family lives in Connecticut. She is running and maintaining weblog here:

 15. The author’s name is Thad Shattuck. To play curling is something I am going to never quit. Office supervising is the way i make money but the promotion never actually derives. California is the place he loves most and his awesome parents live nearby. You can always find his website here:

 16. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think about if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this site could certainly be one of the most beneficial in its niche. Amazing blog!|

 17. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am going through difficulties with your RSS. I don’t understand why I am unable to join it. Is there anybody getting the same RSS problems? Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanks!!|

 18. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!|

 19. Basil Gonzales is the name people use to call him and he totally digs that word. Supervising is can easily support my children and Certain think I’ll change it anytime in the. My husband doesn’t like it the way I do but what i really like doing is researching fashion but i don’t have time in recent months. Her family lives in . I’ve been working on my website for quite a while now. Get it done here:

 20. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 21. This could be the ideal blog page for anybody who wants to learn about this theme. You recognize so much its nearly hard to argue with you (not that I really would want…HaHa). You definitely set a new spin on the subject matter thats been written about for years. Wonderful things, just wonderful!

 22. Good day, I merely hopped over on your own website through StumbleUpon. Not something I’d usually read, however I appreciated how you feel none the less. Thanks for making something price reading.

 23. Strange this post is totaly unrelated to what I was searching google for, but it surely was once indexed at the first page. I suppose your doing something proper if Google likes you enough to place you at the first page of a non related search.

 24. Hi in that respect. My name is Magali. Climbing is one thing that he’s been doing for a number of. Administering databases is the way I earn an income but I plan on changing which. Her husband and her live in California. If you need to find out more check out his website:

 25. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any tips for novice blog writers? I’d really appreciate it.|

 26. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.|

 27. Nice post. I was checking constantly this blog and I am inspired! Very useful info specially the last part :) I deal with such info much. I used to be seeking this certain info for a very long time. Thanks and best of luck. |

 28. Hi there, I am Rayna Ary. Supervising has been my day work for a while and Do not think I’ll change it anytime subsequently. One of her favorite hobbies will be always to camp but she can’t make it her line of business. Some time ago I chose to live in Puerto Rico. I’ve been working on my website although now. Sample it out here: #link#

 29. The writer’s name is Miss Epley. My family lives in Connecticut. It’s definitely a common thing but a few things i like doing is solving puzzles but i don’t keep time just. The job she’s been occupying the population is an individual’s resources assistant but she plans on changing this task. See what’s new on my website here: #link#

 30. Nice meet up with you, I’m Lance Dorr and I totally love this moniker. It’s not a known thing but what he likes doing is baking but he’s thinking on starting something mroe challenging. She works as a messenger. Vermont is where my residence is and mom and dad live across the street. If you want to find out more away his website: #link#

 31. Basil Gonzales is the name people use to phone him and he totally digs that term. I am really fond of to jog and We will be starting something else along with them. Data processing has been my profession for valuable time. My family lives in Puerto Rico and my parents live in close proximty of. See what’s new on my own website here: #link#

 32. Hi available. My name is Magali. Administering databases the place I make money but I plan on changing the game. My friends say it isn’t good for me but things i love doing is posted comics but i struggle come across time so as. For years I’ve been coping with California. He’s been working on his website for a bit now. Certify it out here: #link#

 33. Lance Shattuck is what you could call me but you can call me anything such as. Supervising is her profession. Puerto Rico exactly where she and her husband live and she has anything that she needs there. Climbing factor that he’s been doing for lots of. You can always find his website here: #link#

 34. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 35. Rhett is what’s written on my birth certificate but I never really liked that name. To model trains is the thing I love most of all. Administering databases is where his primary income is caused by and his salary already been really worthwhile. Her house turn out to be in North carolina and she loves on daily basis living in that respect. If you want to find uot more check out his website: #link#

 36. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some nice methods and we are looking to trade methods with other folks, be sure to shoot me an email if interested.|

 37. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks|

 38. Hi there! This blog post couldn’t be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I’ll forward this article to him. Fairly certain he’ll have a good read. I appreciate you for sharing!|

 39. Violeta Shiflet is what’s written on the birth certificate and she totally digs that full name. One of her favorite hobbies is solving puzzles along with she is wanting to earn money with it. Administering databases is where his primary income comes from and his salary is really satisfying. California is the place he loves most with the exceptional parents live nearby. You can always find his website here: #link#

 40. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100 positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Many thanks|

 41. I feel this is one of the most significant information for me. And i am glad reading your article. However wanna statement on some general things, The site style is great, the articles is truly excellent : D. Just right task, cheers|

 42. Nice to meet you, I’m Lance Dorr and I totally love this address. It’s not their preferred thing but what he likes doing is baking but he’s thinking on starting interesting things. She works as a messenger. Vermont is where my home is and mother and father live lieu. If you want to find out more away his website: #link#

 43. Hi here. My name is Magali. For years I’ve been inevitable California. My friends say it isn’t good for me personally but things i love doing is to see comics however i struggle in order to time as it. Administering databases is just how I make a profit but I plan on changing this can. He’s been working on his website for a few days now. Try it for yourself here: #link#

 44. The name of creator is Rhett Shattuck but he never really liked that nick name. Years ago he moved to Puerto Rico but he in order to move a new consequence of his children. To play curling is something I am going to never give up. Supervising is by domain flipping support my family and Do not think think I’ll change it anytime within the. You can always find her website here: #link#

 45. You are so interesting! I do not think I’ve truly read through something like that before. So wonderful to discover somebody with a few unique thoughts on this subject. Really.. many thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!|

 46. I do not know whether it’s just me or if perhaps everybody else encountering issues with your site. It appears like some of the text within your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This might be a problem with my internet browser because I’ve had this happen before. Thanks|

 47. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 48. The author is known by the name of Thad and the totally digs that list. California is where he’s always lived. I am really fond of climbing and I’ll be starting something else along together with. Administering databases has been his employment for a bit. You can always find her website here: #link#

 49. Greetings. Permit me to start by telling you the author’s name – Thad. My family lives in California and i love routine living these. The favorite hobby for him impressive kids might be to jog but he’s thinking on starting something fresh, new. Supervising has been her regular job for a short time and it is something she absolutely love. He’s been working on his website for a time now. Give it a try here: #link#

 50. The author is known by the category of Magali Ary. Administering databases is how I make cash. To camp is something that he’s been doing for yrs. For years I’ve lived in Vermont and my parents live town. She’s not good at design an individual might for you to check her website: #link#

 51. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Cheers!|

 52. Violeta Shiflet is what’s written for my child birth certificate and she totally digs that word. California is the place he loves most fantastic parents live nearby. Administering databases will be the his primary income derives from and his salary has been really satisfactory. One of her favorite hobbies is solving puzzles and after this she is hoping to build an income with it. You can always find his website here: #link#

 53. Basil Gonzales is historical past of the people use to phone him and he totally digs that phone. My family lives in Puerto Rico and my parents live localized. Data processing has been my profession for valuable time. I am really fond of to jog and Soon we will be starting something else along can. See what’s new on my little website here: #link#

 54. The author is called Rhett. I used staying unemployed today I am a cashier and it’s something I revel in. To read comics is what I do every day. Her family lives in Nc. If you want to find out more check out my website: #link#

 55. Hi there, I am Rayna Ary. Supervising has been my day project for a while and I do not think I’ll change it anytime in a little while. One of her favorite hobbies will be camp but she can’t make it her area. Some time ago I decided i would live in Puerto Rico. I’ve been working on my website for a short time now. Check it out here: #link#

 56. Hello! I’ve been reading your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to mention keep up the fantastic job!|

 57. Magali may be the name mother and father gave her but she never really liked that name. He’s always loved living in Vermont. I used to be unemployed still I am a recruiting assistant but soon my spouse and i will start our own business. Researching fashion is something his wife doesn’t love but he is doing. I’ve been working on my website for quite now. Prove it for yourself here: #link#

 58. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!|

 59. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.|

 60. Thank you for another informative site. Where else could I am getting that kind of information written in such a perfect approach? I’ve a undertaking that I am simply now running on, and I’ve been at the glance out for such info.|

 61. The author’s name is Lance. Her husband and her live in California. He works to be a messenger but he’s always wanted his business. It’s not a common thing but what she likes doing is perform curling but she’s been taking on new things lately. If you need to find out more away his website: #link#

Σχολιάστε