Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*
pappas konstantinos zodia
ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, αλλά και με όσα θέλετε να βάλετε σε τάξη. Αποφύγετε να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι σήμερα και να ασχοληθείτε με ζητήματα εγγράφων. Ισορροπήστε πρώτα την σκέψη σας πριν ενεργήσετε και θα καταφέρετε αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικές. Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως θέλετε, σίγουρα ο τρόπος που αντιμετωπίζετε καταστάσεις, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην εξέλιξη και στην πρόοδο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αν θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, να είστε προσεκτικοί. Ο τομέας των συνεργασιών σας δεν ευνοείται σήμερα, όμως με την απαραίτητη προσοχή, θα καταφέρετε να παρουσιάσετε σωστά τις ιδέες σας και όσα θέλετε να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε τα σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να έχουν καλές βάσεις. Συμβουλευτείτε άτομα τα οποία έχουν την απαραίτητη εμπειρία και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ζημιογόνες στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν κάποια πράγματα είναι δύσκολα. Φροντίστε σήμερα να ισορροπήσετε καταστάσεις. Αποφύγετε το υπερβολικό άγχος, που μπορεί να σας κάνει νευρικούς, απέναντι σε άτομα που αγαπάτε ή στον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή συνεννόηση με άτομα που αγαπάτε, μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως σήμερα μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Αν κάποια άτομα που αγαπάτε χρειάζονται την βοήθειά σας, μπορείτε να τους βοηθήσετε ουσιαστικά και να συζητήσετε μαζί τους, θέματα που θέλετε να λύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε σήμερα να εστιάσετε με περισσότερη ευκολία και να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα, ώστε να προωθήσετε σωστά τα σχέδιά σας. Θα επιλύσετε θέματα που υπάρχουν, ώστε να μην σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον. Αντιμετωπίστε κάθε πρόβλημα στην ρίζα του και να μην αφήνετε στην άκρη, θέματα που μπορείτε να λύσετε τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, σκεφτείτε καλά πως θέλετε να κινηθείτε. Αποφύγετε τις αποφάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αρμονικές σχέσεις με όσους αγαπάτε είναι σημαντικές, κρατήστε μία θετική στάση, ακόμα και αν οι γύρω σας έχουν περισσότερη ένταση από σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επενδύστε στην αρμονία μέσα στις σχέσεις σας, ακόμα και αν η επικοινωνία σας μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη με ορισμένα άτομα. Κάντε μία προσπάθεια και αντιμετωπίστε κάποια θέματα, με περισσότερη ηρεμία και διαλλακτικότητα. Αν θεωρείτε ότι αγαπημένα σας πρόσωπα δεν σας κατανοούν, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να συζητήσετε μαζί τους τα θέματα που αντιμετωπίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εργασιακός σας τομέα, συνεχίζει να σας απασχολεί, κάποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν. Ο δυναμισμός σας και η οργανωτικότητά σας, μπορεί να βοηθήσει πολύ σε απαιτητικές καταστάσεις. Θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε, όσα πρέπει να κάνετε σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ο οποίος θα λειτουργήσει πολύ ευεργετικά για σας. Κάντε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και προσέξτε την διατροφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι απαιτήσεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα, μπορεί να σας έχει φέρουν αρκετό άγχος και να επηρεάσουν την υγεία σας, γι’ αυτό καλό είναι να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Περάστε όμορφες στιγμές, μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παλαιότερα άρθρα: