Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τη Σελήνη του Αυγούστου

Διαβάστε επίσης

Η λαμπερή, απολαυστική και ηλιόλουστη ενέργεια της εποχής του Λέοντα μας βοήθησε όλους να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να βρούμε νέα έμπνευση και να οδηγηθούμε σε μια παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας.

Η νέα Σελήνη του Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου θα μας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να χτίσουμε πάνω σε όλη αυτή την ενέργεια. Θα νιώσουμε όλοι έμπνευση για να γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί, να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να αναζητήσουμε νέα πράγματα που μας ενθουσιάζουν.

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία να επικεντρωθείς σε αυτό καθώς είσαι από αυτά που θα επηρεαστούν περισσότερο με το νέο αστρολογικό φαινόμενο.

Κριός

Αυτή η σεληνιακή φάση σου προσφέρει μια ξεχωριστή κοσμική ευκαιρία να σημειώσει πρόοδο σε κάποια από τα project που σε παθιάζουν και στις δημιουργικές ασχολίες που αγαπάς. Με τον κυβερνήτη σου, τον Άρη, να φωτίζει το ζώδιό σου και να σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τη νέα Σελήνη (και με τον Ήλιο δυο μέρες νωρίτερα) θα νιώσεις μεγαλύτερο κίνητρο, ενεργοποίηση και ενθουσιασμό για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Μπορείς να είσαι δημιουργική και παραγωγική την ίδια στιγμή.

Λέων

Με τον Ήλιο στις τελευταίες μέρες του Λέοντα, το να έχεις αυτή τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού προσφέρει πιο λαμπρές ευκαιρίες να αξιοποιήσει το χρόνο σου στο προσκήνιο. Η δύναμή σου είναι στο peak της αλλά τι θα επιλέξεις να κάνεις με αυτή εξαρτάται από σένα. Είναι καλή στιγμή να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες που έχουν σχέση με τη συνειδητότητα -είτε αυτό σημαίνει να γίνεις πιο ευθύς, να μοιραστείς την τέχνη σου ή απλά να πατήσεις γερά σου λαμπερό σου παιχνίδι. Μην κρύβεσαι από την πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου.

Σκορπιός

Λαχταράς να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή μια δημιουργική μεταμόρφωση; Τώρα είναι η στιγμή -γιατί η νέα Σελήνη σου χαρίζει απλόχερα μια εμπνευσμένη και ενδιαφέρουσα νέα αρχή. Η επικεντρωμένη, σταθερή ενέργεια μπορεί να συναντήσει μεγαλύτερη ακρίβεια υπό την σεληνιακή επήρεια, οπότε εκμεταλεύσου την κατάσταση και προχώρα μπροστά με αυτοπεποίθηση. Απλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει ανταγωνιστικός -οι γύρω σου μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Τοξότης

Αυτή η σεληνιακή φάση θα σε εμπνεύσει να αγκαλιάσεις τα έμφυτα ταλέντα σου και την ακόρεστη δίψα σου γα περιπέτεια. Τώρα είναι καλή στιγμή να αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που έχουν σχέση με το άνοιγμα των οριζόντων σου -ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κυνηγήσεις νέα καριέρα, θα επιστρέψεις στο σχολείο ή θα δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά μόνο και μόνο επειδή ακούγεται διασκεδαστικό. Επίτρεψε στον εαυτό σου να πάρει οδηγίες από το εσωτερικό σου παιδί και ίσως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεγαλώσεις.

Παλαιότερα άρθρα: