Τα ζώδια της Παρασκευής

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Τοξότη και προκαλεί ένα θετικό κλίμα για τις σχέσεις σας, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές την επίλυση νομικών θεμάτων. Αξιοποιήστε τη μέρα για να διευθετήσετε κάτι σημαντικό, οργανώστε τις υποθέσεις σας και αναζητήστε ευκαιρίες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.   Πολύ καλή στιγμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας καθώς έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα. Και για τους ελεύθερους είναι πολλές οι πιθανότητες για αξιόλογες γνωριμίες και γενικά προβλέπεται μια ενδιαφέρουσα βραδιά με κάποιες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη, είστε χαρούμενοι με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και είναι μια πολύ καλή μέρα καθώς η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και ευνοεί τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι για μέσα στις γιορτές καθώς και για να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας ή για αγαπημένα πρόσωπα.   Όσον αφορά σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, εκεί μπορεί να δημιουργηθεί κάποια διαφωνία σχετικά με θέματα ψυχαγωγίας, οπότε θα πρέπει να είστε λίγο προσεχτικοί καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει πιεστικούς για να γίνει το δικό σας, κάτι που θα προκαλέσει εκνευρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αφροδίτη στον Τοξότη από σήμερα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και είναι ένα πολύ καλό διάστημα όπου θα ενισχυθούν οι σχέσεις σας και θα έχετε αρκετή εύνοια σε θέματα συνεργασιών. Κάποιες επαφές που είχατε κάνει τους προηγούμενους μήνες, σήμερα θα αρχίζουν να αποδίδουν και θα δείτε επιτέλους πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Ιδανική στιγμή για αγορές.   Θα σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες ενδεχομένως μέσα από ένα σύντομο ταξίδι που θα κάνετε και προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Πολύ καλή στιγμή για εσάς που θέλετε να ενισχύσετε το γάμο σας και να εναρμονιστείτε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς καθώς η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Τοξότη διανύει τον επαγγελματικό τομέα και τώρα είναι ιδανική στιγμή για να επαναλάβετε κάποιες επαφές που μπορεί να μην είχαν αποδώσει στο παρελθόν μιας και διευκολύνονται πολύ οι επαφές σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να αποκτούν μια σταθερή ροή.   Θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πολλά κοινά και θα σας γοητεύσει η παρουσία του. Έπειτα από αρκετό καιρό, θα έχετε την αίσθηση πως μπορεί να έχετε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για εσάς και θα αποκτήσει πολύ ενδιαφέρον η ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει αισιόδοξους καθώς έχουν ξεπεραστεί κάποια σημαντικά ζητήματα που σας προκαλούσαν αγωνία και σήμερα που περνά και η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία σας. Τα οικονομικά σας είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο, ενώ στον επαγγελματικό τομέα διευκολύνονται οι υποθέσεις σας.   Με όλη αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχετε, τι πιο φυσιολογικό από το να θέλετε να βελτιώσετε και την κοινωνική σας ζωή. Η ανάγκη σας για εξόδους και επαφές με κόσμο εντείνεται και καθώς οι συνθήκες σας ευνοούν, μπορείτε να δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους ξεκινά μια αρμονική περίοδος όσον αφορά τον τομέα της οικογένειας, και ενδεχομένως να γλυκάνει κι εσάς λίγο η στάση σας, ώστε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που σας κρατούσαν σε απόσταση με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Τοξότη και παίζει υποστηρικτικό ρόλο σε σημαντικά θέματα.   Ένας νέος έρωτας θα σας αλλάξει εντελώς τις ιδέες και θα φύγετε πολύ σύντομα στο εξωτερικό. Εσείς που είστε σε σχέση, δώστε την ευκαιρία να επανέλθουν οι ισορροπίες τώρα που οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση θεμάτων και νιώθετε κι εσείς περισσότερη τρυφερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που ναι μεν, σας δίνει τις οικονομικές απολαβές που θέλετε, μένει όμως πίσω η προσωπική σας ζωή και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να μοιράσετε τον χρόνο έτσι ώστε, να μην υπάρχουν προβλήματα με το ταίρι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, ευνοεί τα κοντινά ταξίδια.   Πιθανή γνωριμία με ένα καινούριο πρόσωπο θα σας δώσει αρκετή ικανοποίηση επειδή θα ταιριάξετε πολύ τόσο στις ιδέες και απόψεις όσο και στον τρόπο ψυχαγωγίας και ξεκινά μια όμορφη εποχή για τα ερωτικά σας. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζετε να ανακτάτε το χαμένο έδαφος και είστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, κάτι που το εκπέμπετε στους άλλους και κερδίζετε τις εντυπώσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ενισχύει τον οικονομικό τομέα και είναι πολύ καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ή για να κάνετε μία επένδυση.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε συζητήσεις που σας προκαλούν προβληματισμό, ώστε να πιάσει τόπο η έξοδος που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες διανύετε μια εποχή γεμάτη εξελίξεις και από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά αν αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία – ενδεχομένως με φίλους από το παρελθόν – καθώς και για προσωπικές αγορές.   Προσέχετε οι Τοξότες όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, για να έχετε. Μην κάνετε επιπολαιότητες προκειμένου να κερδίσετε τις εντυπώσεις και μείνετε μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας σχετικά με έξοδα διασκέδασης. Κοντρολάρετε τη διάθεση για ξόδεμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια φάση αμφισβήτησης που μπορεί να έχει να κάνει είτε με τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, είτε με κάποιες εργασιακές σας σχέσεις και έχετε μια τάση να αναβάλετε την λήψη αποφάσεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και σας προφυλάσσει από λανθασμένες ενέργειες.   Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ενδυναμώνει την ανάγκη σας να βρείτε τον εαυτό σας και μπορεί να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο χρονικό διάστημα από οικεία σας πρόσωπα. Η αναζήτηση της εσωτερικής σας αλήθειας σας κάνει να έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι όταν καταβάλλετε κοινή προσπάθεια και δεν αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις όποιες κακουχίες και σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη χαρά επειδή θα βγάλετε πολύ εύκολα συνεννόηση με τους συνεργάτες σας. Η μέρα είναι αρκετά ήπια, εσείς έχετε θετική διάθεση και όρεξη για δουλειά, οπότε δεν σας σταματάει τίποτα.   Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αυξάνει την ανάγκη σας για να ταξιδέψετε ώστε να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μία εξόρμηση. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Μη βιάζεστε και απολαύσετε τη διαδρομή.

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά εύκολη και ευχάριστη καθώς έχετε μια προδιάθεση για απολαύσεις και δεν σας πτοεί κανείς και τίποτα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη προκαλεί ένα ευνοϊκό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα και ήδη οι σχέσεις σας αποκτούν άλλο χαρακτήρα, κάτι που σας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Ιδανική στιγμή για ψώνια.   Από το απόγευμα και μετά, μπορεί να θέλετε να ξεκουραστείτε, όμως η ανάγκη σας για επαφές και επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα υπερισχύσει και μάλλον θα καταλήξετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με φίλους, περιμένοντας να θαυμάσετε το ξημέρωμα.

Παλαιότερα άρθρα: