Τα ζώδια της Δευτέρας 15ης Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η διαίσθηση και το ένστικτό σας, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις που επικρατούν στο οικογενειακό σας τομέα. Άτομα του αντίθετου φύλου, θα έχουν μεγαλύτερη κατανόηση στις συζητήσεις που θα προκύψουν και θα σας συμπαρασταθούν, σε αποφάσεις που θα πάρετε.

Δίδυμοι, οι τρυφερές στιγμές δεν θα εκλείψουν από την σχέση σας και ο σύντροφός σας, θα νιώσει την αγάπη που τρέφετε για το πρόσωπό του. Μία ρομαντική διάθεση, θα αναπτυχθεί μεταξύ σας και τα πράγματα, θα πάρουν μία νέα τροπή.

Παρθένοι, μια υπερβολική ευαισθησία σας οδηγεί να μείνετε στο σπίτι και να βρεθείτε με τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Ίσως έχετε ανάγκη, από φροντίδα και ασφάλεια και αυτό, σας κάνει περισσότερο δοτικούς.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, επιθυμείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία και την μόρφωση. Η σταδιοδρομία σας, είναι αυτό που σας ανησυχεί και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε νέα σχέδια. Στηρίξετε τις ιδέες σας, σε πρωτότυπα σχέδια και κανονίστε τις επόμενες κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο, θα σας προσθέσουν αρνητικές σκέψεις που θα σας προκαλέσουν ένα επιπλέον άγχος. Ίσως αυτές οι καταστάσεις, μπορούν να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας λάθος επιλογών που έχετε κάνει. Προσπαθήστε να δείτε από μία ευρύτερη ματιά, τις καταστάσεις και να μείνετε πιο συγκεντρωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας, μπορείτε να τα ελέγξετε και να μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν ανεξέλεγκτα. Αυτό θα συμβεί λόγω της δικής σας συμπεριφοράς, που θα αγγίξει τον συναισθηματικό τους κόσμο, με την ειλικρινή σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δεν θα μπορέσετε να διοργανώσετε σχέδια για τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε ιδιαίτερα μαζί του, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που σας ακολουθούν. Έχετε να βάλετε αρκετά θέματα που αφορούν την ρουτίνα σας σε τάξη και αυτό, μειώνει την δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Η καθαρή σκέψη σας, είναι αυτή που θα σας ωθήσει να βρείτε την απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να τα καταφέρετε και να σταθείτε δυναμικά, απέναντι στις καταστάσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή σας στα επαγγελματικά σας, αφού θα σκεφτείτε σε υπερβολικό βαθμό κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να είστε πιο προσγειωμένοι σε αποφάσεις και απόψεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Τίποτα δεν τηρεί την σταθερότητα που έχετε στο μυαλό σας και αυτό, δείχνει ένα διαφορετικό μοτίβο που πρέπει να ακολουθήσετε. Εξετάστε με μία άλλη οπτική τις καταστάσεις που εξελίσσονται και αφήστε τα πράγματα, να κυλήσουν χωρίς πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ευθυμία και μία γλυκύτητα απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα αλλάξει την επικοινωνία μεταξύ σας. Έχετε την ανάγκη, να δείτε μία άλλη πλευρά του εαυτού σας, για να τον εξελίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα που θέλετε να εξετάσετε, γιατί νιώθετε πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Δεν έχετε την κατάλληλη ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε ήρεμα τις συζητήσεις και ίσως υπάρξει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο διαλογισμός, μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη διαύγεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκηνιακά θέματα, θα αναγκαστείτε να τα εξετάσετε και θα σας βγάλουν από την συγκεκριμένη ρότα που κινήστε. Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι ρευστά, θα είναι έντονη και θα αμφισβητήσετε καταστάσεις και πρόσωπα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε, αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, ευνοεί να κάνετε νέες επαφές και να ζήσετε νέες καταστάσεις, με καινούργια πρόσωπα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Προσπαθήστε να φανείτε όμως διπλωμάτες, σε συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ικανότητές σας, θα φανούν σήμερα έντονα στον χώρο εργασίας σας και θα λάβετε την αποδοχή από τον περίγυρό σας. Συνεχίστε να προσπαθείτε και θα νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Οι αντιδράσεις των άλλων, θα σας καθορίσουν τον τρόπο που λειτουργείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: