Τα ζώδια της Δευτέρας

Διαβάστε επίσης

Δείτε αναλυτικά τα ζώδια της Δευτέρας.

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε σήμερα να παραμείνετε ψύχραιμοι σε τυχόν εμπόδια που θα έχουν σχέση με τις μετακινήσεις σας και να μην πέσει το ηθικό σας αν δεν τα καταφέρνετε σε μαθησιακά ζητήματα. Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με άτομο του γυναικείου φύλου.   Μια φλογερή σχέση ξεκινά με πολύ πάθος, πολλές φορές όμως τα πάθη δεν μας βγαίνουν σε καλό και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε κάποιες άμυνες προτού επενδύσετε συναισθηματικά καθώς είναι πολύ νωρίς για να μπορέσετε να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια δυσπραγία προβλέπεται στον τομέα της εργασίας που θ επηρεάσει και την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, ωστόσο θα είναι παροδική και δεν θα πρέπει να σας αγχώσει. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες, είναι όμως πολύ καλή για να κάνετε μία γενική αναθεώρηση των καταστάσεων.   Αρμονία επικρατεί στον οικογενειακό τομέα και καθώς οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη είναι άψογες, θέλετε κι εσείς με κάποιο τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Πολύ καλή στιγμή για να βρεθείτε με αδέλφια, ανίψια και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με πιέσεις που έχουν σχέση με μια καινούρια συνεργασία και είναι θέμα χρόνου η λήξη της. Οι υπόλοιποι, προσπαθείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια και μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα αν ζητήσετε στήριξη από λάθος άτομα.   Η μελαγχολική σας διάθεση σας κάνει απόμακρους, όμως δεν έχετε την πολυτέλεια για προσωπικό χρόνο και όλο αυτό επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας. Επαφές με φίλους θα μπορούσαν να ανεβάσουν το ηθικό σας, είναι όμως αμφίβολο κατά πόσο θα τις επιδιώξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει αγχωμένους σχετικά με ένα οικονομικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί με κάθε τρόπο και θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες σας προκειμένου να βγείτε από το αδιέξοδο. Ωστόσο, επειδή η μέρα θα έχει αρκετή ένταση, προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τις όποιες προκλήσεις και αποφύγετε τις πρωτοβουλίες και τα ρίσκα μιας και δεν ευνοούνται.   Σελήνη και Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις, σας κάνουν να μη βλέπετε ξεκάθαρα τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλετε στη ζωή σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παράπονα και συστάσεις μελών της οικογένειας. Η στασιμότητα της προσωπικής σας ζωής, προκαλεί ανησυχία.

ΛΕΩΝ

Η έγνοια σας σχετικά με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και γενικά κρατάτε μια αμυντική στάση με τους πόρους σας, που όσο να ναι, σας προκαλεί μια απογοήτευση, ωστόσο, για εσάς προέχουν πιο σημαντικά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και παιδιών.   Πιθανό ερωτικό ειδύλλιο με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας δώσει τη σιγουριά που αναζητάτε, θα φέρει όμως και τα πάνω – κάτω στις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα συνεχίσετε τη σχέση και καλό θα είναι να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη και Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν προβλήματα και αύξηση ευθυνών όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα και δεν είστε σε θέση να δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις προκαλώντας έντονο προβληματισμό σε αγαπημένα πρόσωπα. Ημέρα ακατάλληλη για λήψη αποφάσεων.   Ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί, μπορεί να σας κάνει να μη σκέφτεστε πόση στεναχώρια προκαλείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα, σας απομακρύνει από ορθολογιστικές λύσεις και κινδυνεύει η υγεία σας. Μία επίσκεψη στο γιατρό σας είναι απαραίτητη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και προβλέπονται προβλήματα τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και στις μετακινήσεις σας. Ενδεχομένως να μη συμφωνήσουν οι απόψεις σας σχετικά με μία επαγγελματική σας υπόθεση και να διαταραχθούν σχέσεις με συνεργάτες. Αποφύγετε σήμερα τη λήψη αποφάσεων και φανείτε ψύχραιμοι.   Εσείς μπορεί να θέλετε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας επειδή δεν βλέπετε ξεκάθαρα τα σφάλματα σας, θα σας τα υποδείξουν όμως τρίτοι και ή θα λάβετε σοβαρά υπόψη πού έχετε κάνει λάθος, ή θα κρατήσετε μια ανώριμη στάση που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τη δυσαρέσκεια πολλών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και είστε σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά τον ανταγωνισμό, όμως παιχνίδια εξουσίας σας κάνουν να χάνετε τον προσανατολισμό σας, με αποτέλεσμα να διοχετεύετε την ενέργεια σας σε λάθος κατευθύνσεις. Η μέρα απαιτεί ώριμη σκέψη και αποφυγή εντάσεων, ενώ είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε προβλήματα στις μετακινήσεις σας.   Πιθανή παρεξήγηση με φιλικό σας πρόσωπο σχετικά με οικονομικά ζητήματα, θα οφείλεται κυρίως σε ασυνεννοησία, παρά σε κάποια βαθύτερη πρόθεση, οπότε μην είστε απόλυτοι και δώστε το περιθώριο να καταλάβετε τι σας λένε. Η εριστική σας στάση θα προκαλέσει προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την ευχέρεια να κάνετε ορισμένες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και αν ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς και τις ανασφάλειες σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν διευκολύνει επικοινωνιακά θέματα και υπάρχει περίπτωση να μη βγάζετε άκρη με τους συνεργάτες σας.   Πολύ ευχάριστες στιγμές προβλέπονται για τους γονείς και κάτι θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με την πρόοδο των παιδιών σας, ή με ένα χαρμόσυνο νέο σχετικά με την έλευση ενός νέου μέλους της οικογένειας. Όπως και να έχει, θα είναι μοναδικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται στον οικογενειακό τομέα οι οποίες θα αυξήσουν τις ευθύνες σας και θα σας προκαλέσουν άγχος. Ωστόσο, έχετε τη στήριξη αγαπημένων προσώπων και δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο προβληματισμό, σε συνδυασμό με χαρά και ενθουσιασμό. Ένα ταξίδι έρχεται στο προσκήνιο.   Οι προσδοκίες σας σχετικά με τη ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι εκτός πραγματικότητας και όσο επιμένετε να ζείτε στο ροζ συννεφάκι σας, θα είστε ευάλωτοι και θα γίνεστε εύκολος στόχος οποιουδήποτε θελήσει να παίξει με τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος με πολύ περισσότερες ευκαιρίες για εσάς που δεν έχετε σταματήσει να αναζητάτε την τύχη σας προς πάσα κατεύθυνση. Σήμερα δώστε έμφαση στις επαφές με τους συνεργάτες σας και σε θέματα οργάνωσης.   Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας προτείνει κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα σας κάνει να νιώστε μεγάλη ικανοποίηση η προτίμηση προς εσάς. Είναι μία σημαντική στιγμή για τη σχέση σας και θα θέλετε να το γιορτάσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ.

ΙΧΘΥΣ

Πιθανή καθυστέρηση στα οικονομικά σας θα σας προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό, μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα και κάντε λίγη υπομονή. Οι δυσμενείς όψεις Σελήνης και Κρόνου φέρνουν ορισμένα εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις εγκαίρως. Μη χάνετε ην ψυχραιμία σας.   Η συνεχής επικοινωνία σας μέσω διαδικτύου με ένα πρόσωπο τείνει να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα και είναι πολύ εύκολο να γοητευτείτε από μία φανταστική φιγούρα που έχετε σχηματίσει στο μυαλό σας. Προσέξτε να μη βρεθείτε ξαφνικά έρμαια της φαντασίωσης σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: