Τα ζώδια της Δευτέρας 23ης Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, η επιθυμία σας να μείνετε στο σπίτι με τα άτομα που αγαπάτε είναι πολύ έντονη και οι προσπάθειες σας είναι ανάλογες. Το εργασιακό σας περιβάλλον, σας έχει φορτίσει συναισθηματικά και θέλετε να χαλαρώσετε.

Ζυγοί, η μέρα, είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε θέματα που σας έχουν πληγώσει και να κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας.

Υδροχόοι, η γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα ημέρα, σας χαρίζει μία ανανεωμένη διάθεση. Έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε θέμα υπάρξει, μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συζητήσετε για νέα σχέδια και συμφωνίες, αποφεύγοντας όμως τις οριστικές κινήσεις. Η γενικότερη εικόνα των πραγμάτων, σας ευνοεί και σας δίνει αρκετές πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περαιτέρω αναλύσεις σε θέματα που εσείς θεωρείτε σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στην επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη κατανόηση. Ίσως η απόφαση να μείνετε μόνοι και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία συναισθηματική φόρτιση, θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας και θα εξετάσετε με μία διαφορετική οπτική τα θέματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα μπορέσουν να έρθουν σε ισορροπία, καθώς θα συζητήσετε με ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι αυτό που νιώθετε ότι θα σας χαλαρώσει και θα σας απομακρύνει από την ένταση της καθημερινότητας. Η φροντίδα από τα άτομα που αγαπάτε, θα βοηθήσει να έρθει η ισορροπία στον αισθηματικό σας κόσμο. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ξεκαθαρίσουν τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσετε, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Η επικοινωνία με νέα άτομα, θα είναι μία καινούργια αρχή σε συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας δεν είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, που αφορούν την σταδιοδρομία σας. Οι συναντήσεις με φίλους, θα σας διασκεδάσουν και θα μιλήσετε για ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία θα βοηθήσουν να ελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που θα αισθανθείτε σήμερα, θα βοηθήσουν να δείτε με πιο αποφασιστική ματιά τα θέματα που έχετε αφήσει πίσω. Έτσι, νέες κοινωνικές επαφές, θα βοηθήσουν στα επόμενα σχέδιά σας, τα οποία θα μπορέσετε να τα στηρίξετε δυναμικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που συναναστρέφεστε, γιατί μπορεί να δεχθείτε μία αρνητική συμπεριφορά. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, σε γεγονότα που χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη, ώστε να αντιμετωπιστούν σωστά. Η σταθερότητά σας θα είναι σύμμαχος στις ενέργειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα, αποφύγετε όμως παρορμητικές κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν και ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, μπορεί να σας ωθήσει να απομακρυνθείτε από ενέργειες που θα εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα προβλήματα επικοινωνίας που έχετε μέχρι σήμερα αντιμετωπίσει, μπορούν να εξομαλυνθούν και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, αν συζητήσετε όσα σας έχουν ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να διασκεδάσετε και να οργανώσετε εξόδους με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διαφυγή από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα, να ξεπεράσετε προκαταλήψεις του παρελθόντος, οι οποίες στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας. Μείνετε μόνοι και εστιάστε σε ότι σας κάνει ευτυχισμένους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: