Τα ζώδια της Δευτέρας 24ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, οι συγκυρίες που θα συμβούν, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική γωνία και θα σας δώσουν την απαραίτητη σταθερότητα, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Λέοντες, μία νοσταλγική διάθεση, θα σας ωθήσει να βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, εντάσσοντας νέους δρόμους στην πορεία της ζωής σας. Παρθένοι, οι κριτικές τρίτων, σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς και σταθεροποιούν την συμπεριφορά σας με πιο δυναμικό τρόπο, χωρίς να αφήνετε περιθώρια λάθους.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που θα επιλέξετε να περάσετε την ημέρα σας, είναι διασκεδαστικού και καταναλωτικού χαρακτήρα, εφόσον οι έξοδοι και οι αγορές, θα σας τραβήξουν την προσοχή. Βρεθείτε με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και περάστε ευχάριστα μαζί τους, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με άτομα του γύρω περιβάλλοντος, θα βελτιωθεί αρκετά και κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλλου. Η επαφή μαζί τους, θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε σε νέα μονοπάτια, ανοίγοντας δρόμους για ένα δυναμικό μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις που θα συμβούν σήμερα, με πρόσωπα εμπιστοσύνης θα αλλάξουν την οπτική σας γωνία, απέναντι στις καταστάσεις. Η ευστροφία σας, θα παρακινήσει τις σκέψεις σας για νέες ενάρξεις και θα ξεδιαλύνει προβλήματα, στον επαγγελματικό σας τομέα, απλά εμπιστευτείτε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αρνητικές σκέψεις σας, μπορούν να περιορίσουν τις κινήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε, είναι μεγάλη και έχει την ικανότητα να σας οδηγήσει απευθείας στον στόχο σας, μην την αφήνετε ανεκμετάλλευτη.

ΛΕΩΝ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας ωθεί να βρεθείτε με άτομα του παρελθόντος, που είχατε κοινές επιδιώξεις, επαναπροσδιορίζοντας τις απόψεις σας και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την μελλοντική σας πορεία. Κάποιο μήνυμα ή επαφή, θα σας δώσει το έναυσμα να ξαναβρεθείτε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική που δέχεστε, από τους άλλους και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι το κίνητρο να αποδείξετε την αξία σας και ότι δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του, εσείς είστε αυτοί που θα καθορίσετε το αποτέλεσμα. Η παθητική στάση, ξέρετε ότι δεν βοηθάει στην προκειμένη περίπτωσή, αλλά αντιθέτως η ενεργητικότητα σας διαφοροποιεί.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι ανάλαφρες και επιφανειακές απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, τα οποία δεν έχετε την διάθεση να επεξεργαστείτε και να τα αναλύσετε. Μην επιμείνετε, να πιέζετε τον εαυτό σας, δώστε του τον ανάλογο χρόνο που χρειάζεται για να αποφευχθούν αρνητικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε, με ότι σας ευχαριστεί και σας δίνει ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε εισβολές τρίτων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Έχετε την διαίσθηση, ως οδηγό, να σας καθοδηγήσει σε ενέργειες που θα σας κρατήσουν μακριά από τραύματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρωτοποριακή σας σκέψη, είναι έντονη στην διάρκεια της ημέρας και δίνει λύσεις που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας, χωρίς να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Χτίστε τις βάσεις που θα σας κάνουν ικανούς ανταγωνιστές στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή και η επιμονή που διαθέτετε, είναι χαρακτηριστικά που θα ευνοήσουν τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Μην επαναστατείτε, σε θέματα επαγγελματικού τύπου, απλά κρατήστε μία απόμακρη στάση που θα σας προσδιορίσει την άμυνά σας, απέναντι στους ανταγωνιστές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αναγνώριση των ικανοτήτων σας και η ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό σας, δυναμώνει την αυτοπεποίθηση σας και είναι ένα σημαντικό στοιχείο απέναντι στις δυσκολίες. Ίσως, μία έξοδος, βοηθήσει να καταθέσετε τις νέες σας προτάσεις, ώστε να έχουν θετική πορεία τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε ρεαλιστές, σε θέματα που σας ανησυχούν και προσδιορίζουν την εξέλιξή σας. Μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις, να διαβάλουν την συμπεριφορά σας, βάλτε σαφή όρια, προσπερνώντας έτσι την αδυναμία συγκέντρωσης που δείχνετε. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά σας, απέναντι στις σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε καχύποπτες σκέψεις που θα σας επιφέρουν εντάσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: