Τα ζώδια της Δευτέρας 24ης Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η πρόθεση που έχετε για να επαναξιολογήσετε την σχέση σας, θα διαφοροποιήσει την εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Λέοντες, σήμερα, μπορείτε να προβάλετε τις δυναμικές σας ιδέες, ο αγώνας που έχετε κάνει μέχρι, θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Παρθένοι, οι άλλοι γύρω σας μπορεί να μην έχουν την ίδια πρόθεση με εσάς και αυτό μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μείνετε επιφυλακτικοί, στις προτάσεις που θα δεχθείτε και θυμηθείτε, ότι όλοι δεν έχουν τις δικές σας προθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες που πρόκειται να κάνετε, θα είναι αρκετά δυναμικές και θα διαμορφώσουν ένα νέο κλίμα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό σας ταλέντο. Ίσως υπάρξουν θέματα που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δραστήριοι, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να κατακτήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι θυσίες που είστε διατεθειμένοι να κάνετε για την αγάπη, θα ευδοκιμήσουν σήμερα και θα υπάρξει η ανάλογη αποδοχή, από τον σύντροφό σας. Η μέρα, θα κυλήσει με διάφορα γεγονότα, εφόσον θα δώσετε αλλά και θα λάβετε από τους γύρω σας έντονα συναισθήματα. Το αποτέλεσμα, θα είναι θετικό, κυρίως στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σας σήμερα με άτομα από το περιβάλλον σας, θα ευνοήσει νέα σχέδια και επαφές. Στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας, θα μπορέσετε να αλλάξετε την στάσιμη κατάσταση που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωτερική ανησυχία που μπορεί να έχετε, λόγω κάποιου άγχους σας οδηγεί να αποτραβηχτείτε από το γύρω περιβάλλον σας, μειώνοντας την επικοινωνία μαζί τους. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας συμβουλέψουν, για όσα θέλετε να πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Η διαίσθησή σας, βοηθάει στις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν, ενδυναμώνοντας το θάρρος και το κουράγιο που διαθέτετε. Θα μπορέσετε λοιπόν, να ευνοηθείτε και να δημιουργήσετε νέα σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νιώθετε περισσότερη αισιοδοξία και αυτό πυροδοτεί νέες ενάρξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί ή θα δεχθείτε, θα περάσουν από αυστηρό έλεγχο, για να αποφύγετε δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σήμερα, αυτό θα σας βοηθήσει να αποσυμφορήσετε το άγχος που σας έχει καταβάλει, εξαιτίας τον ευθυνών που σας περιβάλλουν αυτό το διάστημα. Οι σκέψεις σας, επισκιάζουν την ενεργητική σας πλευρά και δημιουργούν ανασφάλειες, στα βήματα που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, μπορεί να σας φαίνονται δύσκολα και ανέφικτα, προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε. Προσπαθήστε να φανείτε προσεχτικοί, σε προτάσεις που μπορεί να συζητηθούν σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δύναμη που βρίσκεται μέσα σας, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Ο απελευθερωμένος τρόπος σκέψης σας, είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από το σύνολο. Βάλτε όμως τα απαραίτητα όρια, που θα σας προστατέψουν από αρνητικές συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αυστηρότητα, μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα στην συμπεριφορά σας, εξαιτίας κάποιων δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, πριν πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος να σας περιορίσουν, δείτε την ρεαλιστική εικόνα για να πορευθείτε σωστά στα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Η αποδοχή αυτών, θα ξεκαθαρίσουν πολλά για τα επόμενα βήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοκυριαρχία και η αυτοκριτική, είναι τα μοναδικά στοιχεία που θα εξυπηρετήσουν την υπεράσπιση των κεκτημένων σας, ειδικά σε συζητήσεις που θα επέλθουν. Άτομα που εμπιστεύεστε, μπορεί να δώσουν μία διαφορετική ρότα στα πράγματα και να σας συμβουλέψουν σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: