Τα ζώδια της Δευτέρας 25ης Μαρτίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η κατάκτηση των επιθυμιών σας είναι το πρωταρχικό θέμα που εξετάζετε αυτή την περίοδο. Μην αφεθείτε στις απότομες εναλλαγές των συναισθημάτων σας, διότι θα εμφανιστεί μία οξύθυμη συμπεριφορά και δεν θα μπορέσετε να την υποστηρίξετε. Λέοντες, η ελευθερία των κινήσεων σας, στηρίζεται στην αποφασιστικότητα και στην αυτοπεποίθηση σας. Μπορείτε λοιπόν, να βάλετε σε δράση ενέργειες που θα σας χαράξουν ένα αισιόδοξο μέλλον, μην ξεχνάτε να βάζετε τα όρια σας. Τοξότες, οι επαφές με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, έχουν την εύνοια να πραγματοποιηθούν και μπορείτε να τους καταθέσετε τα νέα σας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε στον χώρο εργασίας σας, θα ευνοηθούν και εσείς θα δουλέψετε αρκετά για να φτάσετε στον στόχο σας. Μην απομακρύνεστε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μπορείτε να εκθέσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας σε όσους εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα διαγράψουν μία νέα πορεία. Η μέρα λοιπόν, θα είναι γεμάτη αποφάσεις που θα σας δώσουν μία ευχάριστη διάθεση. Βρεθείτε με φίλους, η άθληση θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερη ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οξύθυμη συμπεριφορά, σας εμποδίζει να κάνετε συζητήσεις εις βάθος και να διατηρήσετε ένα κλίμα ήρεμο. Αποφύγετε λοιπόν, να κάνετε αναλύσεις. Αφήστε για τις επόμενες μέρες αυτές τις συζητήσεις και μην δώσετε βάρος σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί σε κάθε περίσταση που εμφανίζεται και μείνετε επιφυλακτικοί στην συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Έχετε την ικανότητα, να δείτε ποιοι σας πλησιάζουν για να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την δοτικότητα σας. Εστιάστε σε κινήσεις και λόγια, που σας δείχνουν μία παραπλανητική εικόνα.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ανυπακοής και η αίσθηση της ελευθερίας, είναι τα κίνητρα για να προβείτε σε ενέργειες που θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας και βάλτε φρένο όπου χρειάζεται, κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, σήμερα, θα έχουν να κάνουν με την πρακτικότητα και την οργάνωση που διαθέτετε. Ότι αφορά λοιπόν τα επαγγελματικά σας θέματα, έχετε την διαύγεια που θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα, που θα κρίνουν την μελλοντική σας πορεία. Μην επηρεάζεστε από τις γνώμες τρίτων προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε την κριτική απέναντι στους άλλους και εστιάστε στο προσωπικό σας στοιχείο, ώστε να βρείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Η αναδρομή αυτή, θα σας δείξει με ξεκάθαρη εικόνα την πορεία σας και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα σας βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι σήμερα, μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της υπερβολικής σας ευαισθησίας. Μπορείτε λοιπόν να καθορίσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους, σταματώντας κάθε επιρροή. Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει απλά να είναι ξεκάθαρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θέλετε να κάνετε, σήμερα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ικανοποίηση. Η αλλαγή πορείας τους, θα γίνει μόνο στην περίπτωση που εσείς έχετε απότομες συναισθηματικές μεταβολές, προσπαθήστε να το χειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συνάντηση σήμερα, μπορεί να προκύψει στον επαγγελματικό σας τομέα, η οποία δεν θα είναι αρκετά ευχάριστη. Εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με διπλωματία και σύνεση, για να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι ενέργειες του παρελθόντος, θα καθορίσουν την δική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σας, σήμερα, να βρεθείτε με κόσμο αναπτερώνει την διάθεσή σας, διότι θα βγάλετε προς τα έξω τον επικοινωνιακό σας χαρακτήρα, ο οποίος θα επιβεβαιωθεί από τους άλλους γύρω σας. Επίσης, οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα ξεκαθαρίσουν θέματα που σας εγκλώβιζαν μέχρι σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, θα είναι κάπως πεσμένη σήμερα, από τα προβλήματα που έχετε επωμιστεί αυτό το διάστημα. Βρεθείτε μόνοι και κάντε μία ενδοσκόπηση, βρίσκοντας τι ακριβώς σας έφερε στο σήμερα. Ένας περίπατος στην φύση ή οι χώροι που σας εμπνέουν, θα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: