Τα ζώδια της Δευτέρας 30ης Απριλίου

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodiaΤοξότες σήμερα φροντίστε να βρεθείτε με άτομα τα οποία μπορούν να κατανοήσουν τα συναισθήματα αλλά και την ψυχολογία σας, Ιχθύες γεγονότα αλλά και περισσότερο η διάθεση σας δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε όπως εσείς θέλετε.

ΚΡΙΟΣ

Ένα έκτακτο γεγονός σήμερα μπορεί να σας αλλάξει την διάθεση και να σας αποσυντονίσει στο χώρο της εργασίας σας. Οι προτάσεις που θα προτείνετε για να δώσετε την καλύτερη έκβαση στην εργασία σας, μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες με τις κινήσεις σας, προσέξτε. Είναι δύσκολο να υπάρξει σταθερή κατάσταση διότι σας επηρεάζει το άγχος και η ένταση. Αφήστε την εκτέλεση σήμερα και μείνετε στον προγραμματισμό, όσο αυτός είναι εφικτός από μέρους σας. Κατά τον ίδιο τρόπο κινηθείτε και στην προσωπική σας ζωή. Απλά βρεθείτε σε ένα ήρεμο περιβάλλον που θα σας προσφέρει γαλήνη και θετική ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας σήμερα περικλείεται γύρω από μία άσχημη ψυχολογία, την οποία θα πρέπει να προσπαθήσετε να την απομακρύνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα σήμερα, διότι οι εντάσεις λαμβάνουν χώρα και εσείς εκπέμπετε έναν εκνευρισμό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε φυσιολογικά επίπεδα, όσο μπορείτε. Απλά εστιάστε στον εαυτό σας και δώστε του την ευκαιρία να ηρεμήσει, χωρίς να αφήνετε τρίτους να εισχωρούν και να προσπαθούν να σας επηρεάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δράση σήμερα είναι ο πρωταρχικός σας ρόλος, τίποτα δεν είναι αυτό που μπορεί να σας οπισθοδρομήσει και να σας πάρει την ενέργειά σας. Ακούστε την διαίσθησή σας και αφήστε την να σας καθοδηγήσει σε αποφάσεις. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε, μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με δυναμισμό και η έκβαση που θα πάρουν θα είναι σε αρεστά επίπεδα. Η διάθεση του δυναμισμού και την ευτυχίας εκπέμπεται και στον οικογενειακό σας χώρο, δώστε μια χαρούμενη νότα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα του παρελθόντος θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, προσπαθήστε να δείτε με ξεκάθαρη μάτια το τι επικρατεί γύρω σας. Οι αντιδράσεις σας λοιπόν θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Στις σχέσεις σας μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, μην δώσετε χώρο στην ανασφάλειά σας να έρθει στην επιφάνεια και να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις και όσα σας είναι δύσκολα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ο απολογισμός των καταστάσεων είναι σωστό να γίνει σήμερα και όχι να αφήνετε να σας επηρεάζουν όσα ακόμα δεν έχουν προχωρήσει. Ο χειρισμός αυτός μπορεί να επιφέρει προβλήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Βγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτόν τον τρόπο σκέψης και αναβλύστε από μέσα σας τον δυναμικό χαρακτήρα. Χαλαρώστε και κάντε ευχάριστες δραστηριότητες σήμερα, είναι για σας ένας σωστός τρόπος διαφυγής για να βελτιώσετε τη ψυχολογίας σας και τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία είναι η ατραπός που θα σας φτάσει στην επιτυχία σήμερα και ιδιαίτερα του επαγγελματικού σας τομέα. Οι ιδέες που θα προτείνετε θα είναι πρωτότυπες και ανταγωνίσιμες. Η είσπραξη κάποιου οικονομικού ποσού μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, προσοχή όμως στην διαχείρισή των οικονομικών σας. Ο έλεγχος στις σχέσεις σας μπορεί να εντείνει καταστάσεις, παρουσιάζοντας ένα χάσμα ιδεών. Αλλάξτε την προσέγγισή σας απέναντι στον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας παρότι δείχνουν μία πτωτική εικόνα, μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο και να ανατρέψει τα πράγματα, τα οποία θα πάρουν μία θετική τροπή. Οι δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν και η ενέργεια που θα αποκομίσετε θα μετατραπεί σε δράση. Οι αποφάσεις σας θα στηριχτούν σε μια συλλογική σκέψη και η επιθυμία να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος θα σας δώσει το έναυσμα για νέα αρχή πραγμάτων. Στις σχέσεις σας σήμερα κοντινά σας πρόσωπα ή ο σύντροφό σας μπορεί να λειτουργήσει σαν καλός αγωγός και η διάθεσή σας να αλλάξει προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μοναξιά είναι ο καλύτερος φίλος σας, την οποία αποζητάτε και σας δίνει την λύση για την ψυχική σας ηρεμία. Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας, σας έχουν κουράσει και εξαντλήσει ταυτόχρονα, ώστε θέλετε να πάρετε μία ανάσα. Η μέρα σήμερα σας δίνει την ευχέρεια να δουλέψετε με τον εαυτό σας, χωρίς να σας αποσπάνε την προσοχή γύρω προβλήματα. Αυτό που σας μένει να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά, αποφεύγοντας κάθε είδους ενέργεια. Κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να λειτουργήσετε και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συλλογή των πληροφοριών σήμερα είναι η κατάλληλη διεργασία που πρέπει να ξεκινήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα και να οργανώσετε ότι πρέπει να διεξαχθεί στο μέλλον. Μην προχωρήσετε σε αποφάσεις, διότι κάποιες εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμα στο προσκήνιο που αποζητούν την προσοχή σας. Οι χώροι που σας ηρεμούν και σας ταιριάζουν θα βοηθήσουν τη διάθεση σας και τις σχέσεις σας σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας σήμερα επηρεάζει σίγουρα τα επαγγελματικά σας ζητήματα, προσέξτε αρκετά τη διάθεση σας που μπορεί να είναι κάπως ευμετάβλητη και να υπάρξουν κάποιες εναλλαγές. Προσπαθήστε να παραμείνετε σε ισορροπία και να ενισχύσετε θέματα που θέλατε να προχωρήσουν καλύτερα στο μέλλον, έτσι κι αλλιώς έχετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα καταφέρετε. Στα συναισθηματικά σας όλα εξαρτώνται από τη διάθεση σας, έτσι ιδιαίτερα αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή να κάνετε κάποια συνάντηση, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και ήρεμοι σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ένστικτό σας σήμερα σε μεγάλο βαθμό θα σας οδηγήσει σε νέες τροχιές, ώστε να πλαισιώσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν γύρω από τον επαγγελματικό σας χώρο και να τα περιορίσετε στα πλαίσια που εσείς θα ορίσετε. Η στρατηγική αυτή θα σας δώσει το ποθητό αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνετε οτιδήποτε να σας αποσπάσει την προσοχή. Η δουλειά θα σας απορροφήσει ιδιαίτερα, γι’ αυτό μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια θέματα στον χώρο εργασία σας μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας, οργανωθείτε καλύτερα όσο και να σας είναι δύσκολο σήμερα. Κρατήστε τον έλεγχο καταστάσεων και αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες. Φερθείτε πιο διπλωματικά στην επαφή σας με τους άλλους σήμερα, η σχέση με τον σύντροφό σας είναι σε ήπια επίπεδα, μην επιτρέψετε σε τρίτους να την διαταράξουν.

* PhD, Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

4 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Δευτέρας 30ης Απριλίου”

  1. 166585 322209Hello! I just now would pick to supply a enormous thumbs up with the excellent data you could have here within this post. I will likely be coming back to your weblog site for additional soon. 558338

Σχολιάστε