Τα ζώδια της Δευτέρας

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκά ξεκινά η εβδομάδα εξαιτίας των αρμονικών όψεων του Άρη με την Σελήνη και τον Ουρανό και καθώς επηρεάζεται ο τομέας των συνεργασιών και της επικοινωνίας, προβλέπονται επαφές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί, ώστε να είναι ξεκάθαρες οι συζητήσεις που θα κάνετε. Ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε σχέσεις με αδέλφια ή για να επιλύσετε ένα αισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί. Με ευγένεια και συγκατάβαση, θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας και θα γίνετε κατανοητοί, ενώ παράλληλα, δεν θα δώσετε αφορμές για εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σας καθώς σχηματίζει καλές όψεις με τον Άρη που διανύει τον τομέα της εργασίας και προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας, όμως τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται μαεστρία για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε την λήψη αποφάσεων σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων. Μπορεί να παρεξηγήσετε τα λόγια του συντρόφου σας και να τον πάρετε μονότερμα στη συζήτηση, κάτι που θα σας ωθήσει να πείτε πολλά που θα είναι περιττά μεν για την προκειμένη περίσταση, αλλά θα θίξουν σημαντικά θέματα και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Προσέξτε τα λεγόμενα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις προχωρούν με αργούς ρυθμούς συγκριτικά τουλάχιστον με άλλες εποχές και είστε αρκετά προβληματισμένοι, όμως υπάρχουν προοπτικές να βελτιωθούν τα πράγματα και δεν πρέπει να είστε ανυπόμονοι. Η μέρα απαιτεί προσοχή όσον αφορά τις συνεννοήσεις σας, ενώ ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι. Έχετε δημιουργήσει το δικό σας μικροσύμπαν και επειδή δεν έχετε επιρροές από άλλους, πολλές φορές μπορεί να νομίζετε πως πράττετε σωστά, αλλά να είστε λάθος. Μη βλέπετε μονόπλευρα τα γεγονότα και αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, συζητήστε με κανέναν άνθρωπο δικό σας που θα σας δώσει τα φώτα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και νέα εγχειρήματα, επειδή όμως έχετε ορισμένες εκκρεμότητες, καλό θα είναι να μη βιάζεστε και τα κάνετε όλα ανάποδα. Πρώτα θα πρέπει να τακτοποιήσετε οτιδήποτε θα μπορούσε να φρενάρει τις ενέργειες σας και έπειτα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της εφαρμογής των σχεδίων σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Ένα καινούριο ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο των σπουδών, κάνει την καθημερινότητά σας να φαντάζει πιο όμορφη και εξίσου όμορφοι θέλετε να είστε και εσείς. Το ενδιαφέρον σας σχετικά με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, σας κάνει να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Είστε λίγο «αρπαγμένοι» με την τροπή που παίρνουν κάποιες συνεργασίες καθώς δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων και επειδή σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, είστε με τα μανίκια σηκωμένα για καβγά. Όμως, επειδή πολλές φορές την έχετε πατήσει προτρέχοντας και βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα, μην κάνετε δηλώσεις που θα μετανιώσετε. Πιθανή γνωριμία μέσω οικείων προσώπων θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και όσο κι αν δεν σας αρέσει να σας κανονίζουν τρίτοι επαφές και γνωριμίες, αυτή τη φορά, θα χαρείτε πραγματικά που το έκαναν. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να κρύβει κάποιες καλές εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φιλοδοξίες σας θα σας απασχολήσουν από νωρίς το πρωί και θα πέσει το ηθικό σας αν συναντήσετε εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας, ενδεχομένως όμως να έχετε βάλει κι εσείς πολύ ψηλά τον πήχη και δεν βοηθάτε καθόλου την κατάσταση. Σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις μιας και η μέρα δεν το ευνοεί. Θέματα παιδιών εντείνουν την ανησυχία σας, έπειτα όμως από τη συζήτηση με ένα οικείο σας πρόσωπο, θα σας ησυχάσετε και θα δείτε πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Οι νέοι γονείς έχετε και μια τάση να γίνεστε υπερβολικοί με το παραμικρό, με το πέρασμα του χρόνου όμως, θα είστε πιο ψύχραιμοι.

ΖΥΓΟΣ

Με μια θετική είδηση ξεκινά η εβδομάδα και θα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Σήμερα που έχετε όλη την καλή διάθεση για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, βάλτε σε προτεραιότητα και τη διευθέτηση ενός γραφειοκρατικού ζητήματος, ώστε να μην το έχετε στο μυαλό σας. Κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας. Πείτε με θάρρος τη γνώμη σας και μην καταπιέζετε τον εαυτό σας προκειμένου να ακούσουν οι άλλοι αυτά που θέλουν. Ένα μεγάλο μέρος της κακής σας διάθεσης οφείλεται στο γεγονός ότι κάνετε μονίμως υποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να μην είστε καθόλου ικανοποιημένοι από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί θα σας πλησιάσουν, λίγοι όμως θα είναι ικανοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας και ελάχιστοι θα είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας, οπότε έχετε λίγο το νου σας, ώστε να μην πάτε για τα πολλά και χάσετε και τα λίγα. Επειδή είστε σε μια φάση πειραματισμού και αναζήτησης νέων κατευθύνσεων, είναι που εύκολο να πέσετε σε παγίδα. Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να έχουν παραμεληθεί και αρχίζουν να δημιουργούνται παράπονα. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στη βελτίωση των σχέσεων σας. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση για να βρεθείτε με ορισμένους που έχετε χαθεί και θα το εκτιμήσουν πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζουν να αποκτούν μια σταθερή ροή τα οικονομικά σας και είστε πιο ήσυχοι, όμως έχετε ορισμένες αμφιβολίες για τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε και δεν παύει να σας ανησυχεί το ενδεχόμενο παρασκηνιακών ενεργειών που θα είναι εις βάρος σας. Ενδεχομένως να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, οπότε μη βιάζεστε να προσάψετε κατηγορίες. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν και θα σπαταλήσετε αρκετή ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, κάτι ου μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό. Εξοικονομήστε χρόνο και για τον εαυτό σας, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αποφύγετε τη δημιουργία εντάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχετικά ήπια θα είναι η μέρα και θα έχετε την ευχέρεια να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θέματα που σας απασχολούν, θα σπαταληθεί όμως αρκετός χρόνος στη γραφειοκρατία. Ακατάλληλη στιγμή για να κάνετε επαφές και διαπραγματεύσεις, καθώς είναι αμφίβολη η πορεία τους. Ασχοληθείτε με τρέχοντα ζητήματα και περιορίστε τα έξοδα σας. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας, καλύτερα να το αναβάλλετε για λίγο, τουλάχιστον μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα της συναισθηματικής σας αστάθειας. Σήμερα ειδικά, μην προσπαθείτε να επιλύσετε θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απροσεξία από το παρελθόν απαιτεί άμεση αντιμετώπιση και σωστό χειρισμό και ίσως χρειαστεί να αναβάλετε τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι που είχατε στο πρόγραμμα. Είστε σε μια φάση που αμφισβητείτε τις ιδέες σας οι οποίες σας φαίνονται ελλιπείς και ίσως να μην εκφράζουν πλέον τις ανάγκες σας. Βάλτε νέους στόχους. Αφήστε σοβαρά θέματα να τα αναλύσετε αργότερα και μην προσπαθείτε αδίκως να βρείτε λύση άμεσα. Συζητήστε τους προβληματισμούς σας με φιλικά σας πρόσωπα ώστε αν μη τι άλλο, να καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει αισιόδοξους και προσπαθείτε παρ όλες τις προκλήσεις να μην πέφτει το ηθικό σας, κάτι που σας κρατά σε εγρήγορση και πετυχαίνετε τελικά κάποιους από τους στόχους σας. Ξεκινήστε από νωρίς το πρόγραμμά σας ώστε να αποφύγετε το άγχος και κάντε μία λίστα με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μη σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Γκρινιάζετε όλη την ώρα για τη συσσωρευμένη κούραση και τους πόνους στο σώμα σας, αλλά δε λέτε να το πάρετε απόφαση και να μείνετε κάποιες ώρες αραχτοί δίχως να κάνετε τίποτα. Προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε κάθε είδους κουραστικές δραστηριότητες, ώστε να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: