Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, θα μπορέσετε να εξετάσετε με ένα διαφορετικό τρόπο σημαντικά θέματα, που έχουν επηρεάσει την πορεία σας. Σε οικονομικά θέματα, μπορείτε να βρείτε νέες λύσεις και προοπτικές, αποφύγετε βέβαια τις βιαστικές ενέργειες. Εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, ειδικά σε νέα ξεκινήματα.

 

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη, είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε σχέδια που έχετε δουλέψει, όλο αυτό το διάστημα. Αποφύγετε όμως, μία οξύθυμη συμπεριφορά που μπορεί να επιβαρύνει αρνητικά το κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας. Σε θέματα σχέσεων, δεν θα έχετε την ευχέρεια να διεισδύσετε σε σοβαρά ζητήματα και να τα επεξεργαστείτε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 3, 12

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας, δεν βοηθάει να εξετάσετε σωστά καταστάσεις και θέματα, που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν. Πρέπει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε πριν από τις ενέργειες που απαιτούνται να κάνετε. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας, για να υπάρξει η κατάλληλη συναισθηματική ισορροπία.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 2, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα και να ασχοληθείτε με νέα σχέδια, θα είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας. Η επαφή σας με νέα πρόσωπα και η συμμετοχή σας σε νέους κύκλους, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και στρέψει την προσοχή σας, σε πιο αισιόδοξες σκέψεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα που αφορούν την εργασία σας και τις θυσίες που έχετε κάνει, δείχνετε αποφασισμένοι και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε όσα θέλετε. Οι συναντήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα δώσουν ένα δυνατό στίγμα στις ενέργειές σας. Μην ασχοληθείτε με λεπτομέρειες και αναλύσετε θέματα που αφορούν τον γάμο ή την σχέση σας.

Ευνοούνται: εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 2, 16

 

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο, δείχνει μία δυναμική στάση απέναντι στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Θέματα που αφορούν την παιδεία και την ανώτερη μόρφωση, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αναλύσετε τις προοπτικές που υπάρχουν. Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 7, 12

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα και κυρίως εκκρεμότητες, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και είστε διατεθειμένοι να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις. Ίσως, έρθουν στο φως παρασκήνια που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας εκπλήξουν τα νέα που θα λάβετε. Μείνετε ψύχραιμοι και δείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα πράγματα.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Το δυνατό ένστικτο και η διαίσθησή σας, θα σας καθοδηγήσουν, ώστε να αντιδράσετε ανάλογα σε νέα που θα μάθετε και σημαντικές καταστάσεις. Η προσπάθειά σας να κατανοήσετε συναισθήματα και συμπεριφορές των άλλων, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε πιο ανέμελοι και χαλαροί περνώντας ευχάριστα με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καριέρα και η ανάπτυξη στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι στα πρώτα σας ενδιαφέροντα, παρ’ ότι θα παρουσιαστούν μικρές δυσκολίες. Μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας και παραλείψτε προκλήσεις και ανταγωνισμούς, που επιθυμούν να σας οπισθοδρομήσουν.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε με ευκολία νέα επαγγελματικά σχέδια και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έχετε την απαιτούμενη διπλωματία και ευχέρεια λόγου, ώστε να κινήσετε τις συζητήσεις προς τα εκεί που εσείς θα επιλέξετε. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα υπάρξουν προτάσεις για διασκέδαση, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, έξοδα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί αρκετά, ίσως οφείλεται σε ανασφάλειες και αδυναμίες που επηρεάζουν την εξέλιξή σας. Η στροφή προς την απομόνωση, θα σας βοηθήσει να τιθασεύσετε αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και να ενδυναμώσετε τα θετικά του. Η αποδοχή λαθών του παρελθόντος, είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 3, 12

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς δεν έχετε την ανάλογη υποστήριξη ή τις υποδομές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δώστε όσο χρόνο χρειαστεί, αποφεύγοντας την ανυπομονησία και την εμμονή. Ευνοούνται οι έξοδοι στην φύση ή με αγαπημένα σας πρόσωπα, βελτιώνοντας έτσι την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 4, 12

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα επικρατήσει μία ηρεμία και η σταθερότητα των απόψεων σας, θα πρέπει να στηριχτεί σε γερά θεμέλια. Αποφύγετε επιπόλαιες ενέργειες, που ίσως αργότερα μετανιώσετε και μείνετε σε απόσταση από οριστικές αποφάσεις. Η θαλπωρή του σπιτιού ή του χώρου που αισθάνεστε άνετα, θα σας διασκεδάσει και θα σας χαλαρώσει.

Ευνοούνται: Υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14

 

Παλαιότερα άρθρα: