Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Η ημέρα, σας βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε. Διασκεδάστε και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώσουν. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αξιοποιήστε νέες ιδέες.

ΚΡΙΟΣ
Θέματα οικονομικών, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Η διπλωματική συμπεριφορά, είναι το κλειδί για να κερδίσετε τον ανάλογο χρόνο που θα βοηθήσει στην επεξεργασία των στοιχείων που ήδη έχετε. Οι υπερβολές, δεν βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε νέες ενέργειες που θέλετε να κάνετε.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικές υποθέσεις, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσήλωση και δράση, καθώς τίποτα δεν δείχνει σταθερό γύρω σας. Θα μπείτε στην διαδικασία να διεισδύσετε εις βάθος σε θέματα που θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση. Οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί, θα σταθούν εμπόδιο στην ορθολογική σας σκέψη.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επιτυχίες που πηγάζουν από την προσωπική προσπάθεια που έχετε καταβάλει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας ενδυναμώσουν και θα επικεντρωθείτε σε νέα σχέδια. Η διάθεση να δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις, θα σας χαλαρώσει.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν κρίσιμα ζητήματα και αντιδράστε με τον κατάλληλο τρόπο. Οι καταστάσεις που βιώνετε, ίσως δεν είναι εύκολες και σας δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας και στραφείτε σε πιο ανάλαφρα θέματα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, εκπαίδευση, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

ΛΕΩΝ
Οι υποθέσεις παρασκηνίου που θα παρατηρήσετε να εξελίσσονται γύρω σας, μπορεί να αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως, ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς που έχουν δημιουργήσει μία λανθασμένη εντύπωση μέχρι σήμερα.
Ευνοούνται: Σπίτι, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα, θα βοηθήσει στην εξασθένηση αρνητικών συναισθημάτων και θα σας ωθήσει να κάνετε νέα ανοίγματα. Μπορείτε να προωθήσετε σχέδια, που έχετε οργανώσει από το παρελθόν. Ευνοηθείτε από την ημέρα και λειτουργήστε προς όφελος σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να συνεργαστείτε, με άτομα που έχετε φτιάξει μία υποδομή μαζί τους και να δείξετε σταθεροί στις αντιδράσεις σας. Η κριτική που μπορεί να υπάρξει από τρίτα άτομα, θα είναι το κίνητρο για να αλλάξετε λάθος συμπεριφορές και παρορμητικές κινήσεις, αν αυτές υπάρχουν.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, την παιδεία ή τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Σχέδια μακρινών αποστάσεων, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μία ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση, θα βοηθήσει να επαναφέρετε την σχέση σας, σε ένα αρμονικό και ερωτικό κλίμα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε θέματα σχέσεων, ενώ θα δείξετε την διάθεση να φέρετε μία γαλήνη στην σχέση σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος και η πίεση που νιώθετε από τις υπερβολικές υποχρεώσεις, θα σταθούν εμπόδιο. Ίσως, έρθουν στο φως μυστικά του παρελθόντος, που θα σας ξαφνιάσουν.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ειλικρίνεια, θα βρει απήχηση σε σχέσεις και συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τις υπερβολές και δείτε την πραγματικότητα, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη πορεία. Ο έρωτας και το φλερτ θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, θα επηρεάσουν τις σκέψεις σας, μην αφήσετε το άγχος να έχει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα. Η επικοινωνία με άτομα που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει στην διατήρηση της ισορροπίας σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΙΧΘΥΕΣ
Η καθαρότητα σκέψης που διαθέτετε, είναι το βάθρο για να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Δείξτε αποφασιστικοί και αποβάλετε το στρες, που είναι αρνητικός οδηγός για το μέλλον σας. Φλερτάρετε και διασκεδάστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, προσωπικότητα, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

Παλαιότερα άρθρα: