Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Μην κινηθείτε παρορμητικά σε ότι και αν θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να σκεφτείτε καλύτερα τα ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε. Αρκετές μπορεί να είναι οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, όμως προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις και να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά και επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες καθυστερήσεις, σήμερα, δεν θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε σημαντικά θέματα. Τα επαγγελματικά σας, θα σας αγχώσουν για λίγο, εξαιτίας απρόοπτων γεγονότων που θα εμφανιστούν. Σε ότι αφορά συνεργασίες, θα έχετε την διάθεση να τις φέρετε σε μία ισορροπία.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 9

ΤΑΥΡΟΣ
Μία μικρή αντιπαράθεση θα υπάρξει με τον σύντροφό σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με νέες δραστηριότητες και δημιουργίες. Μην δείχνετε διστακτικοί σε ότι απαιτεί να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Ευνοείτε η επικοινωνία και η συνεργασία με άτομα του γυναικείου φύλου, τα οποία μπορεί να σας προτείνουν νέες ενάρξεις.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 8

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρόθεση να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε έναν νέο κύκλο ζωής, καθοδηγεί τις ενέργειές σας στην ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου. Η ευχέρεια λόγου και η διπλωματία, ευνοούν τις σχέσεις σας και δηλώνουν έναν ευχάριστο χαρακτήρα. Η οργάνωση ταξιδιών με μακρινούς προορισμούς, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 11, 6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι επιβαρημένη, εξαιτίας ριζικών αλλαγών που έχετε δεχθεί στην προσωπική σας ζωή. Η διάθεση για κάτι νέο, δεν σας αντιπροσωπεύει και η αίσθηση ανασφάλειας, επηρεάζει τις σκέψεις σας. Ασχοληθείτε με θέματα που σας ενθαρρύνουν και ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθησή σας, Αφήστε τα δύσκολα για αύριο.
Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 8, 10

ΛΕΩΝ
Η εξέταση των επαγγελματικών και οικονομικών σας θεμάτων, ευνοείται σήμερα. Θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα και να ωθήσετε τα πράγματα, προς το καλύτερο. Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει στο παρελθόν, είναι αρωγοί για τα επόμενα βήματά σας. Οι συζητήσεις στα συναισθηματικά σας, θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα και οι σχέσεις σας, θα ανανεωθούν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα θέματα καριέρας, θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά σας θέματα. Η διάθεση να ενισχύσετε την ασφάλειά σας γενικότερα και να επωφεληθείτε από αλλαγές που στηρίζουν τους στόχους σας, σας κάνει πιο προσεκτικούς σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Μία έξοδο, θα βοηθήσει να συζητήσετε σε ένα ευχάριστο κλίμα.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, θα θελήσετε να διασκεδάσετε, αφήνοντας πίσω σοβαρά ζητήματα και επαγγελματικά θέματα. Χαλαρώστε και βρεθείτε με φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθήστε ταυτόχρονα, να διατηρείτε τις ισορροπίες που χρειάζονται. Στην σχέση σας, κάποιες εντάσεις θα πάρουν μέρος και θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε υποθέσεις που σχετίζονται με παρασκήνια του παρελθόντος, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και απομακρυνθείτε από επιπόλαιες συμπεριφορές. Αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να φτάνετε σε γρήγορα συμπεράσματα. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν σήμερα, νιώσετε ότι σας έλκει κάτι πρωτοποριακό μην εκπλαγείτε, απλά βαδίστε με την ροή της ημέρας. Οι υπέρμετρες υποχρεώσεις, σας έχουν πιέσει και τώρα βρίσκεστε σε μία νέα αναζήτηση για την μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ίσως, συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν και θα διατηρήσουν την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η απομόνωση, μπορεί να είναι για σας η λύση, για να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα. Η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο και η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε σε ότι σας απασχολεί. Κάντε υπομονή και αποφύγετε συναντήσεις που θα διαταράξουν ενδεχομένως περισσότερο την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα και την προσωπικότητά σας, χαράζοντας μία νέα πορεία. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα αναδείξει τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό σας.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 10, 6

ΙΧΘΥΕΣ
Μην επιτρέψετε στην ψυχολογική σας κατάσταση, να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας και στις νέες συνεργασίες σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Μείνετε ρεαλιστές και αντικειμενικοί, απέναντι σε γεγονότα που μπορεί να εξελιχθούν, κυρίως αν αφορούν κρυφές καταστάσεις.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9

Παλαιότερα άρθρα: