Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε όσα πλέον νιώθετε ότι σας κρατούν πίσω ή δεν βοηθάνε την προσωπική σας εξέλιξη. Φροντίστε στις προσωπικές σας σχέσεις, να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και γενικότερα να έχετε μία πιο διαλλακτική στάση. Είναι κατάλληλη μέρα, για να εξετάσετε όσα δεν σας ικανοποιούν και να βάλετε νέους στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας αποκατάσταση και θέματα που αφορούν την σταδιοδρομία σας   , θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα στην διάρκεια της ημέρας. Οι νέες προτάσεις που ίσως υπάρξουν από άτομα που ζητούν την συνεργασία σας, θα πρέπει να τις αξιολογήσετε και να τις σκεφτείτε καλά. Μία μικρή στασιμότητα θα νιώσετε στην ερωτική σας ζωή, χωρίς όμως να επέλθουν θέματα που θα σας επηρεάσουν.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία και η ευχάριστη πρόθεση να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε για νέα σχέδια, θα αναδείξει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Νέες ιδέες θα σας ανανεώσουν και θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενασχόληση σας με παλιά μυστικά, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Μία εσωτερική παρόρμηση θα βοηθήσει την προσωπική σας εξέλιξη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, χωρίς όμως να απουσιάζουν απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 7, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσπάθειά σας να εμβαθύνετε και να διαγνώσετε τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν, θα βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Συζητήστε με ειλικρίνεια σοβαρά θέματα και επανεξετάστε τις εξελίξεις που έχουν εμφανιστεί. Παραμερίστε εγωιστικές συμπεριφορές και λειτουργήστε με ωριμότητα. Με τον σύντροφό σας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τρυφερές στιγμές.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 4, 16

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν, εμποδίζοντάς σας να οργανώσετε και να προγραμματίσετε νέα σχέδια. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και περάστε τις ελεύθερες ώρες σας, με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ωριμότητα και η λογική θα ευνοήσουν τις αποφάσεις σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Φροντίστε να αποβάλλετε το άγχος και το στρες που μπορεί να σας έχουν προκαλέσει οι αλλαγές που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας και ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν οικονομικά και κυρίως δάνεια ή κληρονομιές, θα πάρουν μία θετική τροπή και ίσως βγείτε από το αδιέξοδο. Συμβουλευτείτε αρμόδια πρόσωπα και οργανώστε κινήσεις και σχέδια, αποφεύγοντας επιπόλαιες αποφάσεις. Η επιθυμία να μείνετε στο σπίτι, θα σας απαλλάξει από περιττές συναντήσεις με πρόσωπα, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στον εργασιακό σας τομέα, ενεργοποιώντας παλιές ιδέες και σχέδια. Οι συναντήσεις με άτομα του κοινωνικού σας κύκλου, θα είναι ευχάριστες και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε. Ευνοούνται οι έξοδοι και τα μικρά ταξίδια, τα οποία θα σας ανανεώσουν.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 4, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε πιο εποικοδομητικά και αποφασίστε με πιο τρόπο θα ενισχύσετε τον οικονομικό σας τομέα. Θέματα καριέρας, θα έχουν την προοπτική να τα στηρίξετε και να γεφυρώσετε την δυσμενή επικοινωνία που μπορεί να υπάρχει σε συνεργασίες. Μία εύθυμη διάθεση, θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και μέσω κοινωνικών συναντήσεων, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Απομακρυνθείτε από αντιδράσεις που μπορεί να σας κρίνουν και να δείξουν μία ανώριμη συμπεριφορά. Επικεντρωθείτε σε προτάσεις που θα είναι ευχάριστες και θα μειώσουν το άγχος και την ένταση. Θυμηθείτε ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκήνια και υποθέσεις του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κρατήσετε μία αυστηρή στάση απέναντι τους. Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε παλιές υποθέσεις, θα είναι έντονη και θα ανατρέψουν το μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Δείξτε προσοχή, στην ψυχολογία σας και διατηρήστε την, σε μία ισορροπία.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, διαίσθηση

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ευνοεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και στην δυναμική που μπορούν να αποκτήσουν. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση, κινηθείτε με διπλωματία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας εξέλιξη.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 5, 14

Παλαιότερα άρθρα: