Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Οι σχέσεις σας δέχονται αρκετές προκλήσεις και ανακατατάξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να σκεφτείτε πραγματικά, τι είναι αυτό που επιθυμείτε από τις προσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας, κινηθείτε με βάση το ένστικτό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η κυκλοθυμική διάθεση, θα επηρεάσει την επικοινωνία σας με πρόσωπα που συνεργάζεστε και έχετε προγραμματίσει να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Μια έξοδος, θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε σε πιο χαλαρό κλίμα. Στις υποθέσεις σας στον ερωτικό σας τομέα, μείνετε πιο επιφυλακτικοί.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΤΑΥΡΟΣ
Οι φιλοσοφίες και οι πνευματικές συζητήσεις, θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα και να ξεφύγετε από τα κοινότυπα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά σας, έχετε την δύναμη να εστιάσετε σε θέματα που θα θέλετε να προχωρήσετε.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 5, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την φαντασία σας και μην ξεφύγετε από ρεαλιστικά συμπεράσματα. Μείνετε προσγειωμένοι και δώστε περιθώριο στις δυνατότητές σας να βγουν στην επιφάνεια.
Ευνοούνται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο αυθορμητισμός και η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα, θα δημιουργήσει μία μικρή ανασφάλεια, απέναντι στις σχέσεις σας. Ίσως, επιθυμείτε να ξεκουραστείτε και να στρέψετε την προσοχή σας προς το κέντρο σας και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, σπίτι
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 5, 16

ΛΕΩΝ
Ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, σας διακατέχει έντονα σήμερα. Μάλλον, έχετε παραγκωνίσει τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, κοιτώντας περιττά θέματα. Δείξτε περισσότερη υπομονή στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει για το μέλλον, κυρίως για τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να μην αφήνετε περιθώρια, να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Οι προκλήσεις που ίσως υπάρξουν από το συναδελφικό περιβάλλον σας, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σθένος και τόλμη.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 18

ΖΥΓΟΣ
Η προσπάθειά σας να ξεπεράσετε προκαταλήψεις και στερεότυπα, θα βοηθήσει να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας. Η επιμονή σε θέματα που σας κάνουν να υπερβάλετε, θα δημιουργήσει στις σχέσεις σας ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, με κάθε τρόπο.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπειρίες του παρελθόντος, ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Θέματα σχέσεων, θα στρέψουν την προσοχή σας σε λάθη και ενέργειες, που ίσως έγιναν άθελά σας. Συμβουλευτείτε ή συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.
Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 5, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και να δώσετε την συμβουλή σας όταν αυτό χρειαστεί, φέρνει τους άλλους κοντά σας. Χρήματα, που θα περάσουν από τα χέρια σας, μπορούν να ξοδευτούν και να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ο εκνευρισμός και η ένταση, μπορεί να οφείλεται από τον λάθος τρόπο προσέγγισης σοβαρών θεμάτων, που σας απασχολούν.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υγεία
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να φέρει την ερωτική σας ζωή σε λάθος δρόμο. Ακολουθήστε την καρδιά και τις επιθυμίες σας, χωρίς να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο, θα είναι πιο ευχάριστες και θα σας χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, αισθηματικά, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Σπίτι, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θαλπωρή του σπιτιού, δίνει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας και ενισχύει την καλή σας διάθεση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα και συζητήστε θέματα που αφορούν το μέλλον σας. Η ισορροπημένη συναισθηματική σας κατάσταση, θα βοηθήσει την επικοινωνία σας.
Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 7, 12

ΙΧΘΥΕΣ
Η απόφαση σας να ενισχύσετε τα σχέδια που ήδη έχετε, για επενδύσεις και συνεργασίες, απαιτεί να έχετε καλή συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Ίσως, η ψυχολογία σας να μην είναι κατάλληλη για να τα αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό αφήστε όσο χρόνο χρειαστεί πριν πάρετε αποφάσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Έξοδα, υλικά αγαθά, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 6, 14

Παλαιότερα άρθρα: