Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Σήμερα, ο Άρης, πυροδοτεί αρκετά ζητήματα, όμως σας δίνει και την απαραίτητη ενέργεια για να απεμπλακείτε από καταστάσεις, που πλέον δεν σας ωφελούν και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Αποφύγετε τη βιασύνη, σκεφτείτε καλά όσα θέλετε να κάνετε και βάλτε κάτω, τα υπέρ και τα κατά, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η αίσθηση της αλλαγής και της ανάπτυξης, θα είναι έντονη. Θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητας και αυτό, θα σας κάνει πιο τολμηρούς και ενεργητικούς, σε δράσεις που είχατε οργανώσει. Η διάθεση να διοργανώσετε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις καλλιτεχνικού τύπου, θα αναδείξει τον δημιουργικό χαρακτήρα σας. Η επαφή σας με πολύ κόσμο, θα ενισχύσει τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, θα σας φέρει σε μία αναστάτωση και θα υπάρξουν διλήμματα και διχασμοί. Σε οικογενειακές υποθέσεις, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι, σε παρασκήνια που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα πρέπει να τα διαλευκάνετε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας συμφωνίες, απαιτούν να επαναξιολογηθούν για να μην σας επιβαρύνουν οικονομικά και να μην ενεργήσετε, χωρίς όφελος. Κρατήστε μία αυστηρή στάση για να μειώσετε το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία και την δοτικότητά σας. Στα ερωτικά σας, μπορεί να δεχτείτε πρωτότυπες προτάσεις που θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα στην σχέση σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, θα γεμίσουν με ζεστασιά τον εργασιακό σας χώρο και θα υπάρξει ελευθερία κινήσεων, για τις αποφάσεις σας. Ευνοούνται συναντήσεις και συμβόλαια που υπάρχουν στο πλάνο σας και θα ακολουθήσετε ένα νέο μοτίβο, στα επαγγελματικά σας. Μία εύθυμη ερωτική διάθεση, θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές επαφές.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να δείξουν τον εκνευρισμό σας και να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις, στον εργασιακό σας χώρο. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ανάλαφρο και αφήστε σοβαρά ζητήματα, για άλλη μέρα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι που θα έχει δημιουργικά αποτελέσματα. Η άθληση και οι εξορμήσεις στην φύση, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας.

Ευνοούνται: Νομικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές, μπορεί να μην σας ικανοποιούν και να έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου στις σχέσεις σας. Ίσως, υπάρξουν ενέργειες από τρίτους που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πλάνες. Σε θέματα σχέσεων, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ξεκαθαρίσματα, καθώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, έξοδα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα είστε πιο αποτελεσματικοί σε δράσεις που έχουν μείνει ανολοκλήρωτες. Στα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να βάλετε κάποιο φρένο σε αποφάσεις που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Η πρωτοπορία, μπορεί να σας βγάζει από την ρουτίνα, όταν όμως είναι χωρίς έλεγχο, φέρνει αρνητικές συνέπειες. Η σκέψη αυτή, θα σας προστατέψει σε ερωτικά σας ζητήματα.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή σκέψη, είναι στοιχεία που θα αποκαταστήσουν λάθη του παρελθόντος και θα νιώσετε πιο σίγουροι, για τα επόμενά σας βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συμβουλές που θα λάβετε από το κοντινό σας περιβάλλον, θα σας οδηγήσουν στην υπεράσπιση του εαυτού σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και επανεξετάστε καλύτερα, θέματα καριέρας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, ίσως στιγματίσουν τις σκέψεις σας και ωθήσουν τα πράγματα, σε μία αλλαγή ρότας. Συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν και αποφύγετε υπέρμετρες ενέργειες. Φροντίστε θέματα υγεία και απομακρυνθείτε από αρνητικά συναισθήματα και το άγχος.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, σχέσεις, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δοτικότητα και η ευαισθησία σας, μπορεί να φανεί σήμερα σε υπερβολικό βαθμό και αυτό να γίνει εμπόδιο, για τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε σε περιπτώσεις που νιώσετε αδικημένοι και ότι σας προκαλούν. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά πράγματα και αφήστε τον προγραμματισμό νέων σχεδίων, για άλλη μέρα.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα υπάρξουν νέες επαφές και συνεργασίες που θα σταθούν εφαλτήριο, για την μελλοντική σας πορεία. Άτομα του γυναικείου φύλου, θα βοηθήσουν να ενισχύσετε τα σχέδιά σας και να πρωτοτυπήσετε στον χώρο σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Συναισθηματικά, η μέρα σας ευνοεί.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοήσουν τα επόμενά σας σχέδιά. Μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες προκλήσεις, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις δυνάμεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, μικρές δυσκολίες που υπάρχουν θα πρέπει να τις ξεπεράσετε και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά, τα πράγματα που την απαρτίζουν.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

Παλαιότερα άρθρα: