Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εστιάσετε σε ερωτικά θέματα και να οργανώσετε μια έξοδο με τον σύντροφό σας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ερωτικό κλίμα. Αποφύγετε συζητήσεις που θέλουν αναλύσεις και αφήστε για λίγο πίσω την καθημερινότητα. Εκπαιδευτικά και νομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν και θα επικεντρωθείτε σε νέο προγραμματισμό.

Ευνοούνται: Διασκέδαση,  έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση να μείνετε στο σπίτι ή να έρθετε σε επαφή με οικεία πρόσωπα, θα σας δώσει μία ανάσα από υποχρεώσεις και ευθύνες, που ίσως έχετε επωμιστεί. Η συναισθηματική φόρτιση που σας διακατέχει, επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε, και δεν μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε θέματα που σας απασχολούν. Μην πιέζετε καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ελεύθερα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, σπίτι

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, νομικές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με νέα πρόσωπα και η τάση να διασκεδάσετε, είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τον κοινωνικό σας περιβάλλον. Οι νέες επαφές θα είναι εποικοδομητικές, ιδίως για τον επαγγελματικό σας τομέα. Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με λεπτομέρεια θέματα που χρονίζουν.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια,  συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις που έχετε βάλει στο πρόγραμμα, σήμερα μπορείτε να τις αναλύσετε και να τις προχωρήσετε με δυναμικό τρόπο. Στα ερωτικά σας, αποφύγετε εντάσεις γιατί η διάθεση σας δεν είναι κατάλληλη, ώστε  να επεξεργαστείτε θέματα που είναι απαιτητικά.

 

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

 

ΛΕΩΝ

Οι αισιόδοξες σκέψεις και η δύναμη να ξεπεράσετε επαγγελματικά θέματα που έχουν αποπροσανατολίσει τον στόχο σας, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και περάστε ευχάριστα μαζί τους. Η διάθεση να διασκεδάσετε, θα δώσει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική διάθεση και κάποια εμβόλιμα γεγονότα που ίσως συμβούν στον προσωπικό σας τομέα, θα σας αποτρέψουν από στόχους και επαγγελματικές ενέργειες. Κρατήστε μία ήπια στάση, απέναντι σε θέματα που θα εξελιχθούν μέσα στην σχέση σας και αποφύγετε εντάσεις.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση να βρείτε λύσεις και να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα, θα στρέψει την προσοχή σας σε σημαντικά στοιχεία που έχετε ήδη στα χέρια σας. Μην αμελήσετε γεγονότα που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Ίσως συμβεί κάτι απρόοπτο το οποίο μπορεί να σημαδέψει την ημέρα και την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, θα σας αποτρέψει να κινηθείτε δυναμικά και λάβετε δραστικά μέτρα σε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Ένας περίπατος στην φύση ή η ασχολία σας με αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν την ψυχολογία και την διάθεση σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται:  Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, είναι στοιχεία που θα ενδυναμώσουν τους δεσμούς σας στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας τομέα. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε ανταγωνισμούς, ίσως είναι «επιθετική», αναδεικνύοντας τις ικανότητες και τα εχέγγυα σας.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε ίσως κάποιες προκαταλήψεις ή εμμονές του παρελθόντος, που στέκονται εμπόδιο σε επαγγελματικά σχέδια. Έχετε την ικανότητα και την ηγετική παρουσία που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, και αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις.

Ευνοούνται: Έξοδα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπερισχύσουν κάποια αρνητικά συναισθήματα και να νιώσετε ένταση και ίσως και θυμό, με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τα συναισθήματα σας και να δείτε τα πράγματα με πιο αντικειμενική ματιά. Ίσως, η συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου, σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ακούσετε τις δυσκολίες των κοντινών σας προσώπων, θα σας κάνει να φερθείτε με περισσότερη φροντίδα και να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Ίσως, λάβετε χρήματα, τα οποία προσέξτε μην ξοδευτούν γρήγορα.  Διατηρείστε τον απαραίτητο προγραμματισμό και έλεγχο, χωρίς να βγείτε από τα όρια σας.

Ευνοούνται: Υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

Παλαιότερα άρθρα: