Τα ζώδια της Κυριακής 10ης Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, τα θερμά συναισθήματα που τρέφετε για άτομα από το παρελθόν, θα σας ωθήσουν σε κινήσεις για να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας. Η αποφασιστικότητα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Λέοντες, δεν είναι η καλύτερη περίοδος να προεκτείνετε τα σχέδια σας, διότι οι πιέσεις δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με ψυχραιμία. Παρθένοι, η πρωτοπορία και η τόλμη είναι στοιχεία που σας καθορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη και ταυτόχρονα, σας διαφοροποιούν από το γύρω περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια, προκαλεί αναστολές σε σχέδια που έχετε προκαθορίσει να πραγματοποιηθούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε μόνοι και δώστε το περιθώριο στις επιθυμίες σας, να αναβιώσουν και να μπορέσετε ξανά να ονειρευτείτε. Η στασιμότητα, δεν σας εκφράζει και μπορεί να σας οδηγήσει στην καταστολή, όπου για σας είναι μία αρνητική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε ένα λεπτομερή έλεγχο στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα στηρίξετε με δυναμισμό και επιμονή. Το πείσμα, είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητας σας, που θα βοηθήσει να μην επηρεαστείτε από εμβόλιμες καταστάσεις που θα είναι αναβλητικές για όσα έχετε προγραμματίσει να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως ακυρώσουν τις ιδέες που υπάρχουν στο πλάνο σας. Βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, δείχνοντας μία διπλωματική εικόνα, η οποία θα στηρίξει την προσωπική σας άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θερμά συναισθήματα που διατηρούνται στις φιλικές σας επαφές, θα βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Δείξτε τα αληθινά σας αισθήματα, μιλώντας με ειλικρίνεια και αποδεχτείτε τις απόψεις τους με σεβασμό. Η μέρα, θα κυλίσει ευχάριστα γεμάτη εκπλήξεις, αναβιώνοντας παλιές αναμνήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να σας ωθήσει σε εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε το περιθώριο, να σας καταβάλει η ανασφάλεια και η εμμονή σε συζητήσεις, που απαιτούν αναλύσεις σε βάθος. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να σας βγάλουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλίμα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα κινηθεί σε ελεύθερο πνεύμα και θα τους εκπλήξετε, δείχνοντας μία νέα εικόνα. Η ρουτίνα και τα κοινότυπα πράγματα, δεν σας εκφράζουν και θα ψάξετε τρόπους να ξεφύγετε και να δημιουργήσετε καινοτόμες ιδέες, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Το αίσθημα της απομόνωσης, είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τον ψυχικό σας κόσμο, κάνοντας σας να δείτε μία διαφορετική εικόνα του εαυτού σας. Συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες που έχετε και δημιουργείστε βάσεις, για να τις κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, σας δίνει έναν άλλο αέρα να κινηθείτε. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα συμμετέχει σε αυτή την ενέργεια και θα ακολουθήσετε ευχάριστους ρυθμούς μαζί τους, οι οποίοι θα επηρεάσουν θετικά τον συναισθηματικό σας παράγοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε ρεαλιστές, σε θέματα που θα καθορίσουν την ομαλή σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας. Η ψυχραιμία, είναι ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε καθαρή την σκέψη σας και να μην παρασυρθείτε, από αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δοτική σας διάθεση, να βοηθήσετε τους γύρω σας και να τους χαρίσετε δώρα, είναι έντονη σήμερα, αλλά προσέξτε μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας και επηρεαστεί η οικονομική σας σταθερότητα. Η επαφή με την φύση, θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει της ευεξία που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, θα μπορέσουν να σας οριοθετήσουν έναν νέο επαγγελματικό ορίζοντα. Θα ευνοηθεί περισσότερο η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο, ώστε να μπορέσουν να κυλήσουν εύκολα τα νέα σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αρνητικές καταστάσεις και συγκυρίες που θα προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας, θα σας αναγκάσουν να δείτε με διαφορετική οπτική την προσωπική σας ζωή. Ίσως, αυτές γίνουν το έναυσμα να κάνετε μία νέα αρχή στην ζωή σας και να ξεφύγετε από πράγματα του παρελθόντος, που σας κρατάνε δέσμιους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: