Τα ζώδια της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, σήμερα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και η διάθεση αυτή, σας βοηθάει να χειριστείτε σωστά τις υποθέσεις σας. Ζυγοί, η διάθεση σας να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, σας χαρακτηρίζουν έναν έμπιστο σύμβουλο.

ΚΡΙΟΣ

Η κακή ψυχολογική σας διάθεση, επηρεάζει τον επαγγελματικό σας τομέα και οπισθοδρομεί τα σχέδια σας. Προστατέψτε την εικόνα προς τους γύρω σας και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που δεν έχουν καμία βαρύτητα με τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να υπάρξουν τρίτα άτομα, που θα σας διαβάλλουν την εικόνα και θα κινηθούν επιζήμια προς το πρόσωπό σας, μείνετε επιφυλακτικοί προς τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα πάρουν δεύτερη θέση στην ζωή σας. Ίσως ένα απρόσμενο γεγονός, σας στιγματίσει την ημέρα σας. Διατηρείστε τις σκέψεις σας σε μία ισορροπία και ακολουθείστε συγκεντρωμένοι τα δρώμενα που εξελίσσονται. Μην προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, διότι δεν έχετε την ανάλογη ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς, θα κυριαρχήσει στην ψυχή σας και θα σας απομακρύνει από κάθε τι δημιουργικό. Η διάθεση σας, δεν βοηθάει να καταβάλλετε τις απαραίτητες προσπάθειες για να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Οι χώροι που σας βοηθούν ψυχολογικά, είναι οι κατάλληλοι, για να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και έχετε την κατάλληλη διάθεση, να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε δυσοίωνο εμφανιστεί στον δρόμο σας. Η διασκέδαση, για σας παίρνει τον πρωταρχικό ρόλο και σας ωθεί σε ανάλαφρες κινήσεις και συμπεριφορές, κάνοντας τους γύρω σας να περνάνε ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, θα εμφανιστούν κάποια προβλήματα εξαιτίας παρελθοντικών ζητημάτων. Προχωρήστε μπροστά, η τόλμη και το θάρρος που διαθέτετε είναι τα εφαλτήρια για να τα καταφέρετε. Ένα συναίσθημα ζηλοτυπίας, μπορεί να επηρεάσει την σχέση με τον σύντροφό σας, φέρνοντας ρίξεις μεταξύ σας, μην υποκύψετε σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει στο παρελθόν, ανοίγουν τον δρόμο προς την επιτυχία σας. Αφήστε πίσω σας τις ανασφάλειες και γεμίστε, με αυτοπεποίθηση τα μελλοντικά σχέδια σας. Οι έξοδοι, που θα προβείτε με τα αγαπημένα σας άτομα, πρέπει να έχουν την οργάνωση που χρειάζονται, ώστε να αποφύγετε μετέωρες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε τους γύρω σας, σας ανεβάζει την διάθεση. Η τάση αυτή, αυξάνει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας και μετατοπίζει το κομβικό σημείο των αποφάσεων. Μην επιμείνετε σε λεπτομερείς συζητήσεις, με τα κοντινά σας πρόσωπα , γιατί θα οξύνουν τις καταστάσεις μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα εξελιχθούν σε ήπια πορεία, αλλά μπορεί ένα έκτακτο γεγονός να μεταβάλει τις μέχρι τώρα σκέψεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που περνούν με γρήγορη ταχύτητα, από μπροστά σας. Η ζωτική σας ενέργεια είναι η βάση, για να αναζωογονήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ασφάλεια που σας προσφέρει ο προσωπικός σας χώρος, σας κάνει να παίρνετε μία ανάσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, σας ωθούν στην απομάκρυνση τους και η μοναχική τάση, είναι μία δίοδος για σας. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή προς τον εαυτό σας και ακούστε τις επιθυμίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιχειρηματική στάση και οργάνωση που ακολουθείτε, πριν την κάθε σας κίνηση, σας κάνει δυνατά και ηγετικά άτομα. Ο κοινωνικός και επαγγελματικός σας περίγυρος, μπορεί να αυξηθεί, δίνοντάς σας τα απαραίτητα εχέγγυα για την κορύφωσή σας. Βρεθείτε με άτομα του ίδιου ενδιαφέροντος και εκθέστε τις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελέγξτε την συμπεριφορά σας, απέναντι σε άτομα που σας περιστοιχίζουν, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, διότι θα υπάρξουν αρνητικές επιρροές για τα σχέδια σας. Η μέρα, στον προσωπικό τομέα, είναι διφορούμενη και το αποτέλεσμά της εξαρτάται από τις δικές σας αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξει ένα θεμιτό αποτέλεσμα στον χώρο εργασίας σας. Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι είστε ευπροσάρμοστα άτομα και αυτό σας ευνοεί, να χειρίζεστε με ευκολία τις αντιξοότητες που εμφανίζονται. Οι φιλικές σχέσεις, θέλουν μία ιδιαίτερη συμπεριφορά, για να μην οξύνετε τα πράγματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: