Τα ζώδια της Κυριακής 17ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να προχωρήσετε ζητήματα που σας απασχολούν και να βελτιώσετε θέματα στα ερωτικά σας. Τοξότες, σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που πρέπει να προχωρήσετε, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε έντονο συναίσθημα και αυθορμητισμό, όμως η μέρα δεν σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας δυναμικά. Η φόρτιση που αισθάνεστε από υποχρεώσεις και ευθύνες, που σας έχουν αναθέσει στα επαγγελματικά σας, καθυστερούν τα σχέδιά σας. Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα, διότι έχετε την ευχέρεια να ξεπεράσετε δυσκολίες, εμποδίζοντας τις αρνητικές καταστάσεις να αναπτυχθούν. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναλυτική σκέψη, βοηθάει να εξετάσετε κάθε σας κίνηση, ιδιαίτερα σε επαγγελματικές υποθέσεις. Σήμερα, όσο και να εμβαθύνετε σε σχέδια που σας απασχολούν, δεν θα μπορέσετε να δώσετε την τελική τους μορφή, διότι η μέρα, δεν έχει την σταθερότητα που χρειάζεστε. Η τάση για επικοινωνία, θα σας οδηγήσει σε λεπτομερείς κινήσεις, αναπτύσσοντας έτσι τις σχέσεις σας και οι γύρω σας θα μπορέσουν να σας κατανοήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ηρεμία που θα υπάρξει σήμερα, θα απορροφήσει την ένταση που είχατε τις προηγούμενες ημέρες. Η μέρα, θα κυλήσει με αρμονία, χωρίς ανατροπές και αρνητικές καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε την και εξισορροπήστε την θετική σας ενέργεια. Η θελκτικότητα και οι ευγενικοί τρόποι σας, είναι τα κίνητρα να πλησιάσετε ευκολότερα τους άλλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οξυθυμία του χαρακτήρα σας, μπορεί να δώσει ένα αρνητικό στίγμα σήμερα. Μην παρασυρθείτε από λεπτομέρειες και παρακάμψετε σήμερα υποχρεώσεις, όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε, μόνο με ευχάριστα θέματα, που σας δίνουν μία ανάλαφρη διάθεση. Αποφύγετε, συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, οι οποίες χρειάζονται να τοποθετηθείτε αναλυτικά, ώστε να καθορίσετε την θέση σας.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα, θα σας δώσει την τάση να εμβαθύνετε σε παρελθοντικές καταστάσεις. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε όσα συμβαίνουν γύρω σας διαισθητικά και να καταλήγετε αποφασιστικά, σε συμπεράσματα. Προσοχή όμως, μην παρασυρθείτε από την παρόρμησή σας σήμερα. Οι σκέψεις αυτές, φέρνουν εν διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Ασχοληθείτε, περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στρατηγική που ακολουθείτε, ώστε να φτάσετε στον στόχο σας είναι η κατάλληλη, ειδικά όταν συμπεριλαμβάνετε και τις επικοινωνίες με τους γύρω σας. Η στάση αυτή, μπορεί να σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Σας δίνετε η ευκαιρία λοιπόν, να παρουσιάσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας και να αξιολογηθούν ως πρωτότυπα και ιδανικά. Ξεκαθαρίσματα που θα συμβούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πάρουν ένα μεγάλο μέρος άγχους από πάνω σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ικανά άτομα και μπορείτε να εμβαθύνετε σε σκέψεις που χρειάζονται οργάνωση και στρατηγική για να ολοκληρωθούν. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε συζητήσεις με φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για σας. Η εκτίμηση των ενεργειών σας από τους άλλους, μπορεί να δώσει μία ευχάριστη νότα σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία να φύγετε από την ρουτίνα, θα σας οδηγήσει σε νέες δραστηριότητες ή έστω διαφορετικές. Θα θελήσετε να αλλάξετε παραστάσεις, αναπτερώνοντας το ηθικό και την διάθεσή σας. Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δώσει την αρμονία και την γαλήνη που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και θα ψάξετε τρόπους για την διεκπεραίωση τους. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν, θα αντιμετωπιστούν χωρίς να επηρεάσουν συναισθηματικά. Είστε από τα τυχερά ζώδια που η θετική ενέργειά σας, δεν σας επιτρέπει να σταθείτε σε λεπτομερής ελέγχους και να σας αγχώσουν. Η διαίσθησή σας, θα είναι αυτή που θα οδηγήσει ευκολότερα στο ξεπέρασμα εμποδίων, εμπιστευτείτε την για να κάνετε μια νέα αρχή και στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε σήμερα να κατανοήσετε τις σκέψεις των άλλων, έτσι θα στηρίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας, χτίζοντας γερά θεμέλια. Η διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση, θα βελτιώσει σήμερα την ψυχολογία σας και μπορείτε να εκφράσετε όσα νιώθετε με περισσότερη ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις της ημέρας να σας απορροφήσουν, στρέψτε την προσοχή σας σε πράγματα που σας χαροποιούν. Βγείτε από την ένταση της καθημερινότητας και χαλαρώστε με σκέψεις που σας γεμίζουν χαρά και ηρεμία. Προγραμματίστε περισσότερες δραστηριότητες με άτομα που αγαπάτε, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε περισσότερο, αφήστε και κάποιες υποχρεώσεις για άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να φτάσετε στον στόχο σας, χρειάζεται να προσπαθήσετε αρκετά και να έχετε την αντίστοιχη σταθερότητα. Δεν φτάνει μόνο το θάρρος και η τόλμη, αλλά και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε. Τα βήματα που έχετε κάνει μέχρι τώρα, έχουν καρποφορήσει και θα έχουν την εξέλιξη που περιμένετε. Μείνετε σταθεροί και επιφυλακτικοί όμως, σε κάθε σας κίνηση. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί, ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με πρόσωπα που αγαπάτε και σας μεταδίδουν θετική ενέργεια.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: