Τα ζώδια της Κυριακής 17ης Μαρτίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, μια ανασφάλεια για τις ικανότητες σας, δημιουργεί σε μία συναισθηματική αστάθεια, η οποία εμφανίζει δυσκολίες στην συμβίωση σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και αναδείξτε την ψυχική σας δύναμη. Παρθένοι, εάν υπάρχουν παρεξηγήσεις με τα άτομα που συναναστρέφεστε, έχετε την ικανότητα να τις εκμηδενίσετε, φτάνει να σταθείτε σε σταθερές απόψεις που θα έχουν εύστοχα επιχειρήματα. Υδροχόοι, οι αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να δεχθείτε στο προσωπικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, οφείλονται στην οξύθυμη συμπεριφορά που σας προκαλεί η πίεση των ευθυνών.

ΚΡΙΟΣ

Η ελευθερία, είναι ένα αίσθημα που σας οδηγεί να κάνετε ενέργειες αντισυμβατικές και να προτάξετε νέα σχέδια και ιδέες, χωρίς να βάζετε όρια. Η αίσθηση αυτή, θέλει αρκετή προσοχή, ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος και αργότερα το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, είναι πολύ σημαντικές για εσάς αυτή την περίοδο. Η αποφασιστικότητα σας, θα σας βοηθήσει να μειώνετε τις παράπλευρες απώλειες, όταν υπάρξουν εμβόλιμες αρνητικές καταστάσεις από τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρατηρητικότητα, είναι το μέσον που σας απομακρύνει από παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Επίσης, μπορεί να προβάλει τον ώριμο χαρακτήρα σας, βάζοντας φραγμούς στους άλλους, ώστε να μην επηρεάζουν τις ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρίτα πρόσωπα, έχουν την δυνατότητα να σας εκμεταλλευτούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και αναγκάζοντας σας να υπερασπιστείτε με σκληρότητα την θέση σας. Μείνετε ακάθεκτοι στα πιστεύω σας.

ΛΕΩΝ

Οι ευχάριστες συναντήσεις με το φιλικό ή συναδελφικό σας περιβάλλον, θα σας χαρίσουν στιγμές γεμάτες διασκέδαση. Η μέρα, θα περάσει δημιουργώντας καινοτόμες ιδέες, οι οποίες θα αφήσουν το στίγμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι απαντήσεις που θέλετε να πάρετε είναι σημαντικές και θα αποτελέσουν ένα βάθρο για τα επόμενα σχέδια σας. Γνωρίζετε όμως, ότι συντελούνται σε αυτές, οι ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, μπορεί να ανανεωθεί, αν συζητήσετε και καταθέσετε τα ειλικρινή συναισθήματά σας, ξεκαθαρίζοντας τις εντάσεις που έχουν προκύψει στο παρελθόν. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας που σας δίνεται και μιλήστε ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εσωτερική ταραχή, θα ξεπροβάλει ανασφάλειες και φοβίες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην απομάκρυνση από το γύρω περιβάλλον. Η εσωτερική σας ισορροπία, παίζει σημαντικό ρόλο για να αποφύγετε αρνητικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φιλοδοξία και η πολυμήχανη σκέψη σας, μπορούν να συνδυαστούν βγάζοντας ένα αρεστό αποτέλεσμα για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα σχέδια που επιθυμείτε να οργανώσετε, έχουν δυνατότητα εξέλιξης, φτάνει να διατηρείτε συγκροτημένες τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλικό συναίσθημα και η δοτική σας διάθεση προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αλλάξουν προς το καλύτερο τις σχέσεις σας. Θα σας δοθεί το περιθώριο να ακολουθήσετε ένα νέο μοτίβο, στο οποίο όμως, θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά των ατόμων που σας περιβάλλουν. Θυμηθείτε όλοι δεν έχουν αγνές προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν παρατηρήσετε στον εαυτό σας να έχει μία οξύθυμη συμπεριφορά, απομακρυνθείτε από συζητήσεις που θέλουν αναλυτική προσέγγιση. Οι πιθανότητες παρεξηγήσεων και εντάσεων είναι αρκετά μεγάλες. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στους άλλους, να καταθέσουν την άποψή τους και να επιχειρηματολογήσουν πάνω σε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερβολική ευαισθησία σας, είναι ένα μειονέκτημα το οποίο αφήνει το περιθώριο χειρισμού από το γύρω περιβάλλον σας. Μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν σε σημαντικές αποφάσεις, απλά βάλτε όρια, όπου χρειάζονται.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: