Τα ζώδια της Κυριακής 2 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε σε άτομα που εμπιστεύεστε. Φροντίστε περισσότερο θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και αποφύγετε την ένταση. Εξετάστε περισσότερο τα συναισθήματά σας, πριν προβείτε σε σημαντικές συζητήσεις, ιδιαίτερα στα προσωπικά σας. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως χρειάζονται επανεξέταση. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και αποφύγετε τη βιασύνη.

 

ΚΡΙΟΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις δυσκολίες των αγαπημένων σας προσώπων, θα σταθεί αρωγός σε θέματα που απαιτούν την συμβουλή σας και συμπαράσταση. Μέσω του κοινωνικού σας κύκλου, μπορείτε να αναπτύξετε νέες σχέσεις. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια και παρελθοντικές καταστάσεις, που έχουν αρνητικό υπόβαθρο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαναπροσδιορίστε την θέση σας και προσπαθήστε να διακρίνετε τα συναισθήματα των ατόμων που συνεργάζεστε. Η ωριμότητα σκέψης και το ένστικτό σας, θα γίνουν οδηγοί στις αποφάσεις και στις ενέργειές σας. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για την προσωπική σας εξέλιξη.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 7, 16

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με φίλους, θα αλλάξει μορφή και θα γίνει πιο επιλεκτική. Αποφύγετε τρίτα πρόσωπα που έχουν αρνητική συμπεριφορά. Περιορίστε την ευαισθησία σας και σταθείτε με ωριμότητα, απέναντι στις απαιτήσεις και υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία θα βοηθήσει τις νέες συνεργασίες σας και τις φιλοδοξίες που έχετε. Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και βρεθείτε με φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και απολαύστε  τις μικρές χαρές της ζωής.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 18

 

ΛΕΩΝ

Αν παρατηρήσετε ότι υιοθετείτε μία οξύθυμη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους γύρω σας, μείνετε σε απόσταση από θέματα που απαιτούν ανάλυση. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας.

Ευνοούνται: Ταξίδια, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας θα επηρεαστεί, εξαιτίας ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Συζητήστε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και μοιραστείτε τις υποχρεώσεις, αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

 

ΖΥΓΟΣ

Περιορίστε λίγο τις ριζοσπαστικές σας ιδέες, ώστε να μην έχετε αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες, που θα σας ξεκουράσουν και θα σας χαλαρώσουν ταυτόχρονα.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη και να εστιάσετε σε νέες προτάσεις και νέες συνεργασίες. Μπορείτε να αναπτύξτε νέα σχέδια στην καριέρα σας. Έχετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κατακτήσετε φιλοδοξίες και όνειρα.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη ,κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, απαιτούν να δείξετε ωριμότητα και αυστηρότητα, ώστε να μειώσετε τα ενδεχόμενα των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε λάθη του παρελθόντος και να αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Δείξτε τα συναισθήματά σας και συζητήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις και οι έξοδοι, απαιτούν διπλωματική στάση. Αποφύγετε απότομες συναισθηματικές εναλλαγές. Μπορείτε να προγραμματίσετε νέα σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα και να οργανώσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Άτομα γυναικείου φύλου, θα σταθούν αρωγοί στις ενέργειές σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε απρόοπτα, που μπορεί να συμβούν. Οι προκλήσεις που θα υπάρξουν στον προσωπικό σας τομέα, θα απαιτήσουν ωριμότητα και λογική, για να τις αντιμετωπίσετε.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

Παλαιότερα άρθρα: