Τα ζώδια της Κυριακής 2ας Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, η υπομονή είναι το στοιχείο που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον στόχο σας. Μην είστε ανυπόμονοι λοιπόν, γιατί αυτό θα φέρνει αρνητικά αποτελέσματα στα σχέδιά σας.

Ζυγοί, η γρήγορη αντίληψη και η ευφυΐα σας, είναι βασικά στοιχεία που μπορεί να σας φτάσουν στην επιτυχία. Μπορείτε λοιπόν, να ανταπεξέλθετε με ευκολία σε συμφωνίες και συμβόλαια, που έχετε προγραμματίσει αυτό το διάστημα.

Σκορπιοί, τα συναισθήματά σας είναι ευχάριστα και δημιουργούν μία χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας. Η θετική σας ενέργεια εκπέμπεται στο γύρω περιβάλλον και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου ευνοούνται τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Η θαλπωρή του σπιτιού και η άνεση, δεν είναι αυτά που σας αντιπροσωπεύουν σήμερα. Το ανήσυχο πνεύμα σας, σας κάνει να νιώθετε έντονα την διαφορετικότητά σας. Η ανάγκη να ακολουθήσετε νέους δρόμους και καινοτόμα σχέδια, φαίνεται έντονα μέσα από κάθε σας κίνηση. Βάλτε όμως, κάποια όρια τα οποία θα σας προστατέψουν από κάθε αρνητική συνέπεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πολλές και γεννούν νέες ευκαιρίες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σας. Η οργανωτική σας σκέψη και ο τρόπος που αντιδράτε, είναι ένα σημαντικό σκέλος στην εξέλιξή σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τα πράγματα και δεν επιτρέπετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είστε αφελείς όταν οι αντιδράσεις των άλλων, δεν είναι οι κατάλληλες. Πριν λοιπόν χαράξετε νέα σχέδια, αξιολογήστε με λεπτομέρεια τον τρόπο που κινούνται. Αυτό, θα σας βοηθήσει για να είστε πιο ξεκάθαροι στις σκέψεις και στις ενέργειες που θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε ότι οι κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν, ίσως ήταν υπερβολικές σε κάποιους τομείς και τώρα σας κυριεύει μία μικρή ανασφάλεια για το μέλλον. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα, καταμερίζοντας έτσι τις υποχρεώσεις με βάση την βαρύτητά τους και να απομακρυνθείτε από περιττά πράγματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ανανεώσουν την ψυχολογία σας και δείτε τα πράγματα από μία νέα οπτική γωνία. Στο μυαλό σας, υπάρχουν σκέψεις και ιδέες που σας μπερδεύουν, αντιμετωπίστε απρόοπτα γεγονότα με σταθερότητα και ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα σήμερα, θα πάρουν άλλη τροπή αφού οι απαντήσεις που περιμένετε να λάβετε έχουν άμεση σχέση με τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε. Μείνετε ψύχραιμοι σε ότι προκύψει, ίσως οικεία σας πρόσωπα μπορούν να σας συμπαρασταθούν σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες συναντήσεις ή εκδηλώσεις, μπορούν να αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα νιώσετε δημιουργικοί και απαραίτητοι. Μπορείτε να οργανώσετε νέα σχέδια ή να μιλήσετε για κοινούς στόχους. Η μέρα, θα περάσει ευχάριστα και θα αποκομίσετε θετικά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας, είναι πτωτική και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε θέματα που επείγουν. Μην αφήνετε τον χρόνο σας να περνάει ανεκμετάλλευτος, διότι η αδράνεια είναι ένα μειονέκτημα στα μελλοντικά σας σχέδια. Η στάση αυτή, θα δημιουργήσει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στην συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γρήγορη αντίληψη που διαθέτετε, είναι σημαντική για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η βιασύνη και η παρορμητικότητα, στέκονται ως εμπόδια αφού δεν σας αφήνουν να έχετε μία πλήρη εικόνα των γεγονότων που εμφανίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αγνές προθέσεις που έχετε, βοηθούν να διορθώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαριστούν θέματα που σας έχουν ενοχλήσει. Αφήστε τις εντάσεις και τις διαφωνίες να απομακρυνθούν από τις συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να προχωρήσετε σε αποφάσεις στα επαγγελματικά σας. Μείνετε προσγειωμένοι στις απόψεις σας, δεν ευνοούνται ρίσκα και νέες ενάρξεις. Ακολουθήστε έναν δρόμο με περισσότερη σταθερότητα και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Φανείτε προσεχτικοί σε καταστάσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην είστε αφελείς σε γεγονότα που χαρακτηρίζουν την πορεία τους, διότι αργότερα θα παρουσιαστούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: