Τα ζώδια της Κυριακής 20ης Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, κοιτώντας με ρεαλιστική πλευρά τα πράγματα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις εμπλοκές που έχουν συμβεί και ποια ήταν η πραγματική τους αιτία, έτσι ώστε να δώσετε την απαιτούμενη λύση. Λέοντες, εστιάστε στην διαμόρφωση της συναισθηματική σας κατάστασης και απομακρυνθείτε από ανασφάλειες και ηττοπάθειες. Υδροχόοι, η υπομονή σας, είναι το βάθρο για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις δυσκολίες που εμφανίζονται, εφόσον δίνετε τον χρόνο που χρειάζονται.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας να φλερτάρετε με την ζωή και να την αφήσετε να σας οδηγήσει στο άγνωστο, σας κάνει συναρπαστική την ημέρα σας. Οι κριτικές και οι απόψεις των γύρων σας, δεν σας αγγίζουν, εφόσον έχετε αποφασίσει ότι η μέρα είναι για σας. Η σκέψη αυτή, θα είναι μία ευκαιρία να γίνει μία νέα στάση ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να σας επηρεάσει στις προσωπικές σας αντιλήψεις για την συμπεριφορά των γύρων σας. Η ευαισθησία αυτή, θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα στρέψετε την προσοχή σας προς την εσωτερική σας αναζήτηση. Μπορείτε ακόμα να καλέσετε φίλους και να περάσετε με μία χαλαρή διάθεση, την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να διοργανώσετε εκδρομές ή εξορμήσεις στην φύση, που θα σας δώσουν μία νότα χαράς. Η μέρα, είναι για ατέλειωτες περιπέτειες που είστε διατεθειμένοι να τις ζήσετε με τον σύντροφό σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιά σας και θα ικανοποιηθείτε με αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θαλπωρή του σπιτιού σας, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές μαζί του. Ο χώρος και η ατμόσφαιρα, θα παίξουν ρόλο στην χαλάρωση σας και θα επικρατήσει μία αρμονική διάθεση. Εκμεταλλευτείτε, την ευκαιρία που σας δίνεται και κάντε μία νέα αρχή στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας απέναντι στον σύντροφό σας ή στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί μπορεί έπειτα να μετανιώσετε για την συμπεριφορά σας. Μία κυκλοθυμική διάθεση, μπορεί να φέρει εντάσεις μεταξύ σας και να επηρεάσει τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση να ερευνάτε καταστάσεις που είναι κρυφών υποθέσεων, σας κουράζει ψυχικά και ίσως δημιουργεί τεχνάσματα στην φαντασία σας. Προσπαθήστε, να εξετάσετε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, η στάση αυτή, ελέγχει με λάθος τρόπο τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αποκατάσταση της δυσμενής επικοινωνίας με τους γύρω σας, μπορεί να γίνει εφόσον έχετε την διάθεση να επιλύσετε τις διαφορές μεταξύ σας. Το κλειδί για να τα καταφέρετε, είναι η συμφιλίωση και η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων σας, χωρίς να αποκρύψετε την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί, να συναντηθείτε με πρόσωπα που θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους και θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Η αποδοχή των πράξεων σας, θα είναι σημαντική για την αισιόδοξη στάση που θα κρατήσετε για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γενναιόδωρη στάση, θα κρατήσετε απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν και θα βοηθήσει την σχέση μεταξύ σας, ιδίως με το αντίθετο φύλλο. Μπορείτε λοιπόν, να έρθετε πιο κοντά και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν και τα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εσωτερική παρόρμηση, μπορεί να σας οδηγήσει στην διάθεση να εξετάσετε την σχέση σας και να την επαναπροσδιορίσετε. Βασιστείτε στα δεδομένα που σας έχουν δοθεί, χωρίς να επιτρέπετε αρνητικές σκέψεις να εισβάλουν. Ίσως η στάση αυτή, χαρίσει μία νέα πνοή στην σχέση με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα που νιώθετε για τον σύντροφό σας, πλημυρίζουν από χαρά και ευτυχία και δεν μπορείτε να τα κρύψετε. Εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς πιέσεις και ενοχές, βλέποντας με διαφορετικό μάτι την σχέση μεταξύ σας. Η ερωτική σας διάθεση, σας οδηγεί στην ανανέωση της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα και μπορεί να σας φανούν αρκετές. Μην ανησυχείτε όμως, διότι η αίσθηση αυτή, θα είναι παροδική εφόσον έχετε την ικανότητα να τις διαχειριστείτε με διπλωματία. Δείξτε όμως προσοχή στον ψυχολογικό σας τομέα, μην επηρεαστεί αρνητικά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: