Τα ζώδια της Κυριακής 23ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η γοητεία και ο ερωτισμός σας, επηρεάζουν έντονα στην σχέση σας, γεφυρώνοντας διενέξεις του παρελθόντος. Η ρομαντική σας διάθεση, δίνει το περιθώριο της επαναφοράς των πρωταρχικών συναισθημάτων. Παρθένοι, ο δυναμισμός σας, είναι η βάση για να οδηγηθείτε στην μελλοντική σας εξέλιξη. Εκμεταλλευτείτε την οξεία αντίληψη σας και μην εθελοτυφλείτε, σε αρνητικές καταστάσεις. Υδροχόοι, η καθαρότητα σκέψης σας, είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που κρίνονται σοβαρές για το μέλλον σας. Η λύση που θα δοθεί, είναι μέσα από έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο.

ΚΡΙΟΣ

Παρ ότι θα παρατηρήσετε μία έντονη κινητικότητα γύρω σας, δεν θα είναι αρκετή ώστε να στηριχτείτε σε αποφάσεις που θα σας ανατρέψουν, την καθημερινότητα σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα, που ανήκουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και παρατηρήστε με σύνεση την εξέλιξή της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ισορροπία, είναι ικανή φέρει μία αρμονία μέσα στην σχέση σας και σας βοηθάει να εκφράσετε με σιγουριά τα αισθήματά σας. Μπορείτε να διοργανώσετε εξόδους, που θα σας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα, θα διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματά σας, είναι μπερδεμένα και σας προκαλούν μία ταραχή την οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, να αποφασίσει ποιος δρόμος θα σας οδηγήσει στην ευτυχία και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δεν σας χαρακτηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, θα βοηθήσει στην επίλυση των κρυφών καταστάσεων και στην προσπάθειά σας, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Τα αισθήματα σας, πρέπει να έρθουν σε ισορροπία, για να έχετε μία αντικειμενική άποψη απέναντι στις καταστάσεις που ζείτε.

ΛΕΩΝ

Η φιλική σας διάθεση, θα εξομαλύνει τις εντάσεις που υπήρξαν με άτομα στο περιβάλλον σας και θα δώσει ένα νέο χρώμα στις σχέσεις σας. Μην παρασυρθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές, που είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από νέες ιδέες, που θα σας οδηγήσουν στην εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα, θετικού περιεχομένου και να δραστηριοποιηθείτε ενεργά, χωρίς ανατροπές και αμφιβολίες για τις κινήσεις σας. Η οργάνωση που διαθέτετε, είναι ικανή να σας προσδιορίσει μια αξιέπαινη καριέρα.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματα που αισθάνεστε, για τα κοντινά σας πρόσωπα είναι γεμάτα ζεστασιά και αγάπη και η μέρα, σας καθοδηγεί σε θετικά γεγονότα. Οι σκέψεις σας, θα κυμανθούν σε διασκεδαστικές ενέργειες και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αναδύοντας έτσι την ευαίσθητη και καλλιτεχνική σας φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, είναι εξαιρετικά δύσκολες για σας εξαιτίας της ψυχικής κούρασης που σας έχουν προκαλέσει οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Βρείτε έναν έξυπνο τρόπο διαχείρισης, στηριζόμενοι στις δυνατότητες σας και στις διπλωματικές σας ικανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κατανόηση των συναισθημάτων των γύρω σας, είναι μεγάλη δύναμη η οποία μπορεί να σας απομακρύνει από εμπόδια. Στηριχθείτε στην διαίσθηση σας, η οποία δεν πρόκειται να σας προδώσει σε σημαντικές αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις και τα οικονομικά προβλήματα, σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο και αποσπούν την συγκέντρωσή σας. Αξίζει να δώσετε βαρύτητα στις στρατηγικές σας σκέψεις και να ακολουθήσετε έναν δυναμικό τρόπο, για την επεξεργασία των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και ιδέες, για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η πρωτοτυπία των σκέψεων σας, μπορεί να σας ξεχωρίσει από το σύνολο και να σας χαρίσει μία ανοδική πορεία στο μέλλον. Η ψυχαγωγία, είναι απαραίτητη για την βελτίωση του ψυχικού σας κόσμου, βρεθείτε λοιπόν με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έντονη συναισθηματική σας φόρτιση, δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις με τους γύρω σας. Ο διαλογισμός, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας και να επαναπροσδιορίσετε πράγματα που σας έχουν προκαλέσει, συναισθηματικά θέματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: