Τα ζώδια της Κυριακής 26 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης
Σήμερα, να είστε αρκετά προσεκτικοί με την επικοινωνία σας, ειδικά σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Άρης, μπορεί να πυροδοτήσει αρκετές καταστάσεις,φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της ημέρας, για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Θυμηθείτε όμως ότι θα πρέπει να το κάνετε με ήρεμο τρόπο. Είναι κατάλληλη μέρα, για να βγουν πράγματα στην επιφάνεια που πρέπει να λυθούν καιρό, όμως ο τρόπος που θα κινηθείτε μετράει πολύ. Αποφύγετε να προγραμματίσετε νέα ξεκινήματα, ειδικά αν αφορούν τα επαγγελματικά σας.
Του Δρ. Κωνσταντίνου Παππά
ΚΡΙΟΣ
Εγωιστικές συμπεριφορές και εντάσεις, μπορεί να δημιουργήσουν ένα φορτισμένο κλίμα, το οποίο θα είναι δύσκολο εξαιτίας της ψυχολογίας σας, να αντιμετωπίσετε. Ίσως, κληθείτε εξαιτίας απρόοπτων γεγονότων στα οικονομικά σας, να λάβετε θέση και να τα βάλετε σε μία τάξη. Η υπομονή, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχυθούν και θα είναι πιο εύκολο να βγάλετε πορίσματα για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Παραμείνετε δυναμικοί και μην παραδίδετε τα όπλα σε τυχόν προκλήσεις,που θα υπάρξουν. Η χαλάρωση και η ξεκούραση, θα σας επιτρέψουν να ηρεμήσετε και να ανανεωθείτε.
Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρόθεσή σας να ξεπεράσετε ανασφάλειες και να αποδεχτείτε λάθη του παρελθόντος, θα σας οδηγήσει σε νέαβήματα για την προσωπική σας εξέλιξη. Σήμερα, λοιπόν, θα προσπαθήσετε να επαναξιολογήσετε την θέση σας. Οι συμβουλές που θα λάβετε από έμπιστα πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Εκκρεμότητες, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ψυχική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική, εξαιτίας δυσκολιών που έχουν παρουσιαστεί στην μέχρι τώρα πορεία σας, κυρίως σε προσωπικά θέματα. Οι συναντήσεις σας με φίλους σε χώρους καλλιτεχνικού περιεχομένου, θα σας εμψυχώσουν και θα αλλάξουν την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16
 
ΛΕΩΝ
Η σκέψη να ασχοληθείτε μόνο με την διασκέδαση, θα σας αποτρέψει να επεξεργαστείτε σοβαρά ζητήματα. Στα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να διατηρήσετε μία ψύχραιμη στάση και να βρείτε νέους τρόπους, ώστε να προωθήσετε νέα σχέδια. Σε συζητήσεις, μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες με τον σύντροφό σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση  
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες  
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, κάποια συναισθηματική φόρτιση θα μπορέσετε να την μετατρέψετε σε δημιουργία. Η ζωτικότητά σας και η θετική ενέργεια, θα ευνοήσουν τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα και τα σχέδιά σας.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18
 
ΖΥΓΟΣ
Η στροφή προς το σπίτι σας, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και θα επιδιώξετε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως, οι υποχρεώσεις σας κρατήσουν μακριάαπό όσα θέλετε να κάνετε, αλλά προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε από κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο και σας δημιουργεί ανασφάλειες.
Ευνοούνται: Φαντασία, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, μπορείτε ευχάριστα να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να αναπτύξετε νέες σχέσεις. Η απόφαση να εξετάσετε με λεπτομέρεια υποθέσεις που εκκρεμούν και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.  Τα κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας, θα ενδυναμώσουν την σχέση σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας, δεν θα πρέπει να επηρεάσει τιςεπαγγελματικές σας υποχρεώσεις, επικεντρωθείτε στην επίλυση των θεμάτων που τις αφορούν. Η ωριμότητα και η εργατικότητά σας, θα αναδειχθούν και θα νιώσετε την διαφορά. Μην αφήσετε να επηρεαστούν τα συναισθηματικά σας, από τα επαγγελματικά σας σχέδια.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισιοδοξία, είναι το κλειδί για τα μελλοντικά σας σχέδια και θα επηρεάσει την επαγγελματική σας πορεία. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν αποφασιστικότητα. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας,μπορεί να επεκταθούν και να βγουν εκτός ελέγχου, αν πιέσετε καταστάσεις. Φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας, μπορεί να επηρεαστεί αρκετά από απρόοπτα γεγονότα, που θα στηριχθούν σε παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις. Ίσως, υπάρξουν τρίτα άτομα, που θα αντιδράσουν με τρόπο που θα σας εκπλήξει. Κρατήστε τις αποστάσεις και την ψυχραιμία σας, για να έχετε των έλεγχο των καταστάσεων.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση, παρασκήνιο
Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, θα σας εμποδίσουν να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα, που μπορεί να έχουν προκύψει στον επαγγελματικό σας τομέα. Η επιφυλακτικότητα και η ωριμότητα της σκέψης σας, θα βοηθήσουν να επικεντρωθείτε και να εστιάσετε σε γεγονότα που απαιτούν την προσοχή σας. Στα συναισθηματικά σας, ίσως κάποια νέα γνωριμία να σημαδέψει την ημέρα σας.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14
Παλαιότερα άρθρα: