Τα ζώδια της Κυριακής 30 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αρκετά πράγματα δοκιμάζονται σήμερα και ειδικά, οι προσωπικές σας σχέσεις, που θα επηρεαστούν ιδιαίτερα από την Αφροδίτη. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Εξετάσετε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας και ειδικά στις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που νιώθετε και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες που υπάρχουν σε εξέλιξη, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για να αποφέρουν τα θετικά αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Ασχοληθείτε με εργασίες του σπιτιού ή οργανώστε εκδρομές, που θα σας ανανεώσουν και θα αποφορτιστεί η αρνητική ενέργεια.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να ταξιδέψετε ή να ασχοληθείτε με νέες υποθέσεις που έχουν επίκεντρο την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και την εκπαίδευση, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε μία νέα κατεύθυνση. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα παρεξηγήσεων.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με εκκρεμότητες και με την υλική σας ασφάλεια, θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Ευνοούνται: Φαντασία, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήστε με ειλικρίνεια και προστατέψτε τον εαυτό σας, αν αυτό χρειαστεί σε συζητήσεις που έχουν επιθετικό χαρακτήρα. Συζητήστε με φίλους ή κοντινά σας πρόσωπα και ζητήστε την άποψη τους, για θέματα που σας απασχολούν. Μια έξοδος στη φύση με φίλους, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

 

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, έχουν κουράσει την ψυχολογία σας και νιώθετε μία μικρή πτώση. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στρέψτε την προσοχή σας, σε νέες φιλοδοξίες και όνειρα. Θα νοσταλγήσετε παρελθοντικές σχέσεις και αυτό θα χαρίσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια που έχετε κατά νου, θα ανοίξουν νέους δρόμους για την σταδιοδρομία σας. Διώξτε το άγχος από την ζωή σας και ζήστε ελεύθερα, τα όνειρα σας. Νέες ερωτικές σχέσεις θα βοηθήσουν σε αυτό και παράλληλα, θα ζήσετε μία διασκεδαστική ημέρα.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχετε το περιθώριο να δείξετε δυναμικοί, με αποτέλεσμα να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αποφύγετε κάθε κόντρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, έξοδα

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και υπάρχει έντονη κινητικότητα, αποφύγετε την λήψη ουσιαστικών αποφάσεων. Δώστε περισσότερο χρόνο στις ενέργειες που παρατηρείτε να κάνουν οι άλλοι και κάντε νέες προτάσεις για εξέλιξη. Μυστικά που θα έρθουν στο φως, θα επηρεάσουν την ερωτική σας σχέση, γι’ αυτό μείνετε προσεχτικοί στον χειρισμό τους.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηρεμία που πηγάζει από μέσα σας, σας δίνει  την ικανότητα να ξεχωρίσετε καταστάσεις που στο παρελθόν ήταν επιβλαβείς. Η προτίμηση προς άτομα που μπορούν να σας φροντίσουν, θα βελτιώσει τα συναισθήματα και την ψυχολογία σας. Μην είστε απόμακροι όταν αυτό δεν χρειάζεται.

Ευνοούνται: Υγεία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για ενάρξεις και θεμελιώσεις νέων σχεδίων. Ίσως παρατηρήσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά, που θα επηρεάσει τις αποφάσεις και τις σχέσεις σας. Οι σχέσεις και η επικοινωνία σας με πρόσωπα που αγαπάτε, θα εμφανίσουν κάποιες δυσκολίες.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση και ο εκνευρισμός, οξύνει τα πράγματα στις σχέσεις σας και δυσχεραίνει την επικοινωνία με άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε κοντά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά, την εξέλιξή σας. Ένας νέος έρωτας θα σας ενθουσιάσει, φτάνει να μπορέσετε να τον δεχτείτε.

Ευνοούνται: Φαντασία, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε νέα ανοίγματα στον κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας καινούργια πρόσωπα. Οι συζητήσεις που θα εξελιχθούν, θα έχετε την ευκαιρία να τις προσδιορίσετε προς την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Συνεργασίες και νέες επενδύσεις, μπορούν να προταθούν και αυτό, θα ανοίξει μία άλλη σελίδα στην ζωή σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

Παλαιότερα άρθρα: