Τα ζώδια της Κυριακής 31ης Μαρτίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, τα ταξίδια που θέλετε να οργανώσετε αυτή την περίοδο, απαιτούν την προσοχή σας και βάζοντας ως οδηγό την διαίσθηση σας, θα πάρετε τις αποφάσεις που επιθυμείτε. Αφήστε λίγο τον παρορμητισμό σε απόσταση. Παρθένοι, η αυτοδυναμία και οι αισιόδοξες σκέψεις, στηρίζουν και καθορίζουν την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Η διάθεση να φλερτάρετε με την ζωή, γεμίζει με ευχάριστες στιγμές την καθημερινότητα σας. Ζυγοί, οι ρεαλιστικές σκέψεις, θα σας κάνουν να δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητας και θα σας αποτρέψουν από αυταπάτες. Υδροχόοι, οι ανασφάλειες και οι φοβίες στηρίζονται σε ένα επιβαρυμένο παρελθόν, που σας έχει επηρεάσει αρνητικά και ταυτόχρονα σας έχει κουράσει. Η απελευθέρωσή σας, στηρίζεται στην δική σας αποφασιστικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η εντύπωση που δημιουργείτε από το γύρω περιβάλλον σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είναι ότι υπάρχει υποστήριξη από κάποια άτομα και σας συμπαθούν. Η εικόνα που έχετε δείξει προς αυτούς, είναι θετική και σας δίνετε το περιθώριο να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ιδίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση που υπάρχει γύρω σας, μεταδίδεται και στην προσωπική σας ζωή, κάνοντας σας να στραφείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα ταξίδια, είναι στοιχεία που σας δίνουν αισιόδοξα μηνύματα, για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αρνητική κατάσταση σας έχει αποπροσανατολίσει από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Εφαρμόστε μία νέα μέθοδο, η οποία δείχνει την αυστηρή σας στάση, απέναντι στα προβλήματα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια μετατροπής των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε την μέρα σας, να πάρει ξεχωριστό χρώμα και να σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες. Αφεθείτε ελεύθερα και λειτουργήστε με την διαίσθησή σας στα επόμενα βήματα που έχετε καθορίσει να συμβούν. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα συμμετέχουν στην διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ

Μία ενδεχόμενη αρνητική επικοινωνία με άτομα που υπάρχουν στο κοντινό σας περιβάλλον, μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρότητα ανάμεσα σας. Οι συζητήσεις που θα έχουν ένα κοινό στόχο, θα αποδείξουν ότι είστε σε θέση να διαμορφώσετε ένα νέο κλίμα στην σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κοινωνικά όσο και τα προσωπικά σας ζητήματα, θα λειτουργήσουν καλύτερα σήμερα, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με μία ευχάριστη διάθεση. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνετε, απέναντι στην κατάκτηση των κεκτημένων σας, απενοχοποιεί σκέψεις που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική ψυχολογική σας διάθεση, να σταθεί φρένο στα επαγγελματικά σας και να αδρανοποιήσει τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Θυμηθείτε ότι έχετε βάλει ένα πλάνο μπροστά σας και χρειάζεται δύναμη, για να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στην κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, δείχνουν να έχουν ένα χαρούμενο χρώμα, αφού η διάθεση να ευχαριστήσετε και να χαροποιήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι εμφανή. Οι προτάσεις που κάνετε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είναι στα πλαίσια που να μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις συνεργασίες σας και να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες, για την βελτίωση των εσόδων σας και προκειμένου να αυξηθεί το οικονομικό σας ταμείο. Επομένως, οι συνεργασίες θα ευνοηθούν, όμως κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευνοϊκή εξέλιξη, θα έχουν σήμερα τα σχέδια σας, εφόσον θα κατασταλάξετε σε συμπεράσματα που θα σας φέρουν, ένα δημιουργικό μέλλον. Οι επαφές που είναι να πραγματοποιηθούν με άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα έχουν το αποτέλεσμα που εσείς θα ορίσετε, αν υπάρξει από πλευρά σας μία διπλωματική στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναξιά και η ανάγκη να ονειρευτείτε, σας απομακρύνει από τα τετριμμένα και από το γύρω περιβάλλον. Μπορείτε να εστιάσετε στις επιθυμίες της καρδιάς σας και να ακούσετε τους ρυθμούς που σας καλούν να ακολουθήσετε, αποκτώντας έτσι την ευτυχία που σας αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία οποιασδήποτε μορφής, με άτομα που βρίσκονται κοντά σας ή επιστρέφουν από το παρελθόν, θα αναπτερώσει τον ψυχικό σας κόσμο και θα δοθούν αισιόδοξα μηνύματα για την μεταξύ σας σχέση. Οι εμπεριστατωμένες αναλύσεις, περί των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, δεν χρειάζονται να υπάρξουν απλά ζήστε το σήμερα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: