Τα ζώδια της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Κάποια ξαφνικά έξοδα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια που δεν έχετε προβλέψει. Βάλτε ένα καλό προγραμματισμό σε εκκρεμότητες. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και τη διατροφή σας, κάντε δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώσουν.

Του Δρ Κωνσταντίνου Παππά

ΚΡΙΟΣ
Οι αντιδράσεις σας, σήμερα, απέναντι σε θέματα που χρονίζουν, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες και να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που ίσως δεχθείτε με ψυχραιμία, και μην αφήσετε το περιθώριο να πάρουν τον έλεγχο υπερβολικοί συναισθηματισμοί και εμμονές. Μια βόλτα στην φύση, θα σας χαλαρώσει και θα σας εξισορροπήσει την ενέργειά σας.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

ΤΑΥΡΟΣ
Η τάση να ξεκαθαρίσετε παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος. θα είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να εστιάσετε στα στοιχεία που έχετε. Συζητήστε με φίλους ή με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.
Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σας με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, θα βελτιωθεί και ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις, για νέα πλάνα και αλλαγές που θα καθορίσουν την εξέλιξη σας. Το κλειδί της ερωτικής σας ζωής, είναι η συμφιλίωση και η προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα επικοινωνίας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, έξοδα, δάνεια
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συμπεριφορά σας απέναντι σε δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα, είναι σημαντική για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Σχέσεις, προσωπικότητα, συνεργασίες
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

ΛΕΩΝ
Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα και να συνεργαστείτε με σκοπό την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Τα ταξίδια ή οι μικρές εξορμήσεις στην φύση, θα σας χαλαρώσουν και θα βελτιώσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά σας θέματα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις. Δεν χαρακτηρίζεται η μέρα από τις πιο ευχάριστες, αλλά θα βοηθήσετε να ανταπεξέλθετε. Η μέρα, μπορεί να μην είναι κατάλληλη για διασκέδαση, ο χρόνος όμως που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας, θα είναι σημαντικός.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16

ΖΥΓΟΣ
Η εξέταση των συναισθημάτων σας είναι σημαντική, ώστε να κατανοήσετε τις συμπεριφορές των άλλων και να κινηθείτε αναλόγως. Η ειλικρίνεια, είναι στοιχείο που θα βοηθήσει να θεμελιώσετε τις σχέσεις σας σε γερές βάσεις και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Η εύνοια της ημέρας, θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογένεια
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι υποχρεώσεις και οι επιπλέον ευθύνες που ίσως έχετε επωμιστεί αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει και θα προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε. Η αναδρομή στο παρελθόν και η επανασύνδεση ερωτικών σχέσεων, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια και να στρέψετε τις σκέψεις σας στην ανοδική σας πορεία. Η αγάπη για το ρίσκο, θα ωθήσει τις ενέργειες σας στο να τολμήσετε και να δραστηριοποιηθείτε σε νέες ενάρξεις. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα είναι έντονη και θα δώσει χρώμα στην ζωή σας.
Ευνοούνται: Έξοδοι, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που επείγουν, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε αποφάσεις και οριστικές λύσεις, καθώς δεν είστε σε θέση να τις υποστηρίξετε. Μια έξοδος με τον σύντροφό σας, θα σας χαλαρώσει.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, προσωπική λάμψη, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκμεταλλευτείτε την κινητικότητα που θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και δείξτε σταθεροί σε αποφάσεις και νέα σχέδια. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις που θα εξελιχθούν με συνεργάτες και που πρέπει να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Θυμηθείτε, ότι όλοι μπορεί να μην έχουν τις αγνές δικές σας προθέσεις.
Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΙΧΘΥΕΣ
Στα επαγγελματικά σας θέματα, πηγάζει μία ηρεμία και σας επιτρέπει να δείτε πιο αναλυτικά τις κινήσεις, τις οποίες επιβάλλεται να κάνετε. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνούσατε μέχρι σήμερα, με τον σύντροφό σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, για προσωπικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

Παλαιότερα άρθρα: