Τα ζώδια της Κυριακής 9 Αυγούστου

Διαβάστε επίσης

Η μέρα, μπορεί να φέρει αρκετά απρόοπτα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί ειδικά στις μετακινήσεις σας. Η διάθεσή σας, θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Φροντίστε να ισορροπήστε τη διάθεσή σας, πριν ασχοληθείτε με τη διαχείριση των οικονομικών σας και πριν συζητήσετε σημαντικά θέματα, σήμερα.

Του Δρ Κωνσταντίνου Παππά

ΚΡΙΟΣ
Η αυτοκυριαρχία και η ορθή λογική, σας χαρακτηρίζουν και γίνεστε το επίκεντρο των συζητήσεων. Η συμπεριφορά σας δημιουργεί ένα δυναμικό κλίμα, το οποίο βοηθά στις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει. Οικονομικά θέματα, θα έχουν εύνοια και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη.
Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, θα υπάρξουν συναντήσεις με νέα πρόσωπα που θα διαμορφώσουν μία νέα κατάσταση για το μέλλον σας. Μην προσπερνάτε απότομες συναισθηματικές μεταβολές, που μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας και να σταθούν εμπόδιο στις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Δάνεια, εκκρεμότητες, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα μπορέσετε σήμερα να τις εξετάσετε σε βάθος. Ίσως, υπάρξουν προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό και θα έρθετε αντιμέτωποι με παρελθοντικές σας επιλογές. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και συζητήστε μαζί τους.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διασκέδαση και οι έξοδοι, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και η διάθεση για οργάνωση ταξιδιών, θα είναι έντονη. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα συμβάλλει σε αυτό και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η κίνηση αυτή, θα είναι μία μικρή διαφυγή από την ρουτίνα και θα βοηθήσει να χαλαρώσετε.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16

ΛΕΩΝ
Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη για να ανταπεξέλθετε σε δυσκολίες, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε σε απόσταση από αποφάσεις και συμφωνίες. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας σε θέματα σχέσεων και μην επιμένετε σε συζητήσεις, που απαιτούν ιδιαίτερες αναλύσεις.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συμβόλαια και νέες συμφωνίες, θα έχουν την εύνοια να ολοκληρωθούν, δίνοντας σας το προβάδισμα για δυναμικά σχέδια. Συγκεντρωθείτε και με απλή λογική, αποφασίστε με ποιον τρόπο θα πρέπει να οδηγηθείτε, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι σε ήπιο κλίμα, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18

ΖΥΓΟΣ
Αισθήματα αισιοδοξίας και μία ρομαντική διάθεση, θα αλλάξει το κλίμα με τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας, μπορεί να ενισχυθούν και να ολοκληρώσετε συναλλαγές που υπήρχαν από το παρελθόν, αλλά μην ξεχνάτε να έχετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να φέρουν μία ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η διάθεση να αγοράσετε δώρα ή να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι έντονη, χωρίς όμως να αφήνετε τον έλεγχο σε αδυναμίες και πάθη.
Ευνοούνται: Έξοδοι, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 16, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητα μπορεί να σας κουράζει και θα ψάξετε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Μείνετε όμως συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε ότι μπορείτε να καταφέρετε, αποφεύγοντας έτσι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.
Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 25, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάλτε λίγο φρένο σε ενέργειες που μπορεί να σας βγάλουν από τα όριά σας και στο τέλος να τις μετανιώσετε. Η διάθεση να βρείτε με νέα πρόσωπα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας ανανεώσει.
Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σταθερή στάση που επιβάλλεται να κρατήσετε, θα βοηθήσει στο να βγάλετε συμπεράσματα σε σημαντικά θέματα, ειδικά σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεση να βοηθήσετε με συμβουλές άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα σας φέρει πιο κοντά και θα εξομαλύνει παρελθοντικές παρεξηγήσεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

ΙΧΘΥΕΣ
Σε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν, παρατηρείστε τα λάθη και τις αντιδράσεις των άλλων, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό και τα κεκτημένα σας. Η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί σε θέματα σχέσεων. Αφήστε τους άλλους να καταθέσουν την άποψή τους και προσπαθήστε να τους κατανοήσετε περισσότερο.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, σχέσεις, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Φαντασία, εργασία, σπίτι
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14

Παλαιότερα άρθρα: