Τα ζώδια της Κυριακής του Πάσχα 28ης Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η ψυχολογική σας κατάσταση, δημιουργεί δυσκολίες στις νέες σας δραστηριότητες, μειώνοντας την δυναμική των ιδεών σας. Ασχοληθείτε με δράσεις που σας δίνουν θετική ενέργεια και αποβάλλουν το άγχος. Κριοί, οι ενέργειες του παρελθόντος, έχουν φέρει μία αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και τώρα καλείστε, να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας δώσουν μία νέα πορεία. Η αλλαγή της οπτική σας, θα δυναμώσει τα σχέδιά σας. Ταύροι, η αισιόδοξη στάση ζωής, σας κάνει αισιόδοξους και ενεργοποιεί τις επιθυμίες σας για να πάρουν την απαιτούμενη θέση τους. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα ισορροπήσει τις κινήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα σας ευνοεί να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συγγενείς. Οι επαφές σας θα είναι αρκετά χαρούμενες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις που θα φέρουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσουν ένα κλίμα χαρούμενο και διασκεδαστικό. Μην αφήσετε τις διαφωνίες να εισβάλλουν ανάμεσα σας και σας χαλάσουν την ημέρα. Περιορίστε την παρορμητικότητα και την βιαστική σκέψη, οι οποίες θα στηρίξουν μία ενοχλητική ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση της εβδομάδας, μπορεί να βγει στην διάρκεια της ημέρας σε απρόοπτες στιγμές. Θα πρέπει να την ελέγξετε και να μην φερθείτε αυτοκαταστροφικά. Η διπλωματική σας σκέψη, μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε χαλαρά και ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε πίσω τις ανησυχίες που σας διακατέχουν και το άγχος, για την πορεία της σχέσης σας και ζήστε το σήμερα, που θα σας κάνει να δείτε με μία διαφορετική ματιά την ζωή σας. Επικεντρωθείτε στην χαρούμενη ατμόσφαιρα και διασκεδάστε μαζί με τους δικούς σας, χωρίς αμφιβολίες και παρασκήνια.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να βγάλετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την διάθεση των άλλων γύρω σας, που αποζητούν την διασκέδαση. Ακολουθείστε το κλίμα, χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας να αποδείξει κάτι άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εύθυμη διάθεση και η προθυμία να ευχαριστήσετε τους άλλους και ειδικότερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις στιγμές που σας δίνονται και να επαναφέρετε τις σχέσεις σας, στην αρχική τους μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Οι ζηλοτυπίες, μπορούν να σας χαλάσουν το διασκεδαστικό κλίμα της ημέρας και θα σας αλλάξουν την διάθεση. Μην απορροφηθείτε στις αρνητικές σκέψεις, που μπορεί να περάσουν από το μυαλό σας, εξαιτίας της πίεσης και της έντασης του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οργάνωση που έχετε κάνει για να περάσετε ευχάριστα με τους αγαπημένους σας, θα αποδώσει θετικά και οι στιγμές διασκέδασης, θα σας κάνουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Κάντε ενέργειες που θα χαρακτηρίσουν την εύθυμη διάθεση σας και θα αποδείξουν στους άλλους γύρω σας, την θετικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναντήσεις σας χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να εισβάλλουν στις σχέσεις σας. Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, απλά περάστε ομαλά και με εύθυμη διάθεση, την ημέρα σας. Έχετε την ευχέρεια να φέρετε τα πράγματα σε θεμιτά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωτικότητα που σας διέπει, διαχέεται στην ατμόσφαιρα και τα πράγματα παίρνουν μία ευχάριστη τροπή μεταξύ των αγαπημένων σας. Σήμερα, είστε για τους άλλους παράδειγμα προς μίμηση, εφόσον δείχνετε την ενεργητικότητα και την καλοσύνη σας, σε μεγάλο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις σε οικείους χώρους με τα άτομα που αγαπάτε, σήμερα είναι σε εξέλιξη. Ο χώρος αντανακλάται από την χαρούμενη διάθεση που εκπέμπετε και διαμορφώνει, ένα κλίμα διασκεδαστικό που θα σας χαρίσει στιγμές χαράς και απόλαυσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι χώροι που θα βρεθείτε με τους αγαπημένους σας, θα είναι αυτοί που σας ταιριάζουν και σας κάνουν να σκέφτεστε άνετα και ελεύθερα. Μπορείτε λοιπόν, να δείξετε τι νιώθετε και να αναζητήσετε την χαρά μέσα από αυτό. Η επικοινωνία μαζί τους, είναι αυτή που θα σας ικανοποιήσει στην διάρκεια της ημέρας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: