Τα ζώδια της Κυριακής 31 Μαΐου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς

Αξιολογήστε ξανά τους στόχους που έχετε βάλει στο παρελθόν, είτε αφορά την καριέρα σας, είτε σχέσεις. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να κάνετε την αυτοεξέτασήσας και να δείτε που ακριβώς οδεύετε. Μπορείτε να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να πετύχετε στα επαγγελματικά σας.

 

Κριός

Σήμερα, δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και κυρίως στο πεπτικό σας σύστημα, που είναι αδύναμο. Φροντίστε περισσότερο την διατροφή σας, ώστε να είναι πιο ισορροπημένη και αποφύγετε να κουράσετε υπερβολικά τον εαυτό σας, με οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, προσωπικότητα.

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί:  3, 4, 17

 

Ταύρος

Μην αποφύγετε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, γιατί δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε αρκετά,ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συναναστροφές. Καλό είναι να αναπτύξετε σχέδια που έχετε και τις φιλοδοξίες σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα.

Τυχεροί αριθμοί: 13, 16, 22

 

Δίδυμοι

Σήμερα, αφού μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους τομείς που έχετε βάλει σαν προτεραιότητα, θα καταφέρετε να είστε αρκετά παραγωγικοί και να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να υπάρξουν σήμερα κάποιες δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα, προσπαθήστε να εστιάσατε σε όσα εκκρεμούν και να ρυθμίσετε προβλήματα που σας απασχολούν και σας προσθέτουν άγχος.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι.

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 5, 19

 

Καρκίνος

Όταν θέλετε να προστατέψετε όσα αγαπάτε, ξέρετε καλά τον τρόπο και η Σελήνη σήμερα που περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια που έχετε και να αντιμετωπίσετε εξωτερικές προκλήσεις με επιτυχία. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα οικονομικά και το σπίτι σας και αποφύγετε να απομακρυνθείτε από όσους αγαπάτε.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 22

 

Λέων

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αν θέλετε να τακτοποιήσετε σημαντικά ζητήματα, σήμερα, θα ευνοηθούν αρκετά από την Σελήνη. Στον επαγγελματικό σας τομέα, εξετάστε καλύτερα νέες συνεργασίες.

Ευνοούνται: Δημιουργία, τύχη, εκπαίδευση.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα.

Τυχεροί αριθμοί: 16, 21, 25

 

Παρθένος

Όσον άφορα τα οικονομικά σας, η Σελήνη ευνοεί τις δοσοληψίες σας σήμερα. Μια θετική στάση στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βοηθήσει στην καλή λειτουργία σχεδίων που θέλετε να προσχωρήσετε,ιδιαίτερα αν χρειάζεται να συνεργαστείτε με τρίτους.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, νομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 16

 

Ζυγός

Σήμερα, στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, η Σελήνη θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες. Ο καλός χειρισμός θα μετρήσει πολύ, χρησιμοποιήστε την έμφυτη διπλωματία σας για να μπορέσετε να αλλάξετε το κλίμα στις συναναστροφές σας με τους άλλους και να βελτιώστε την επικοινωνία σας, με όσους πρέπει να συνεργαστείτε σήμερα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, ταξίδια, σχέσεις.

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 27

 

Σκορπιός

Η Σελήνη, σήμερα, βοηθάει να ανταπεξέλθετε καλύτερα σε δύσκολες καταστάσεις. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, τις οποίες εσείς θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία. Είστε πολλές φορές παρορμητικοί και αυτό, θα πρέπει να το αποφύγετε σήμερα, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, οικονομικά, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 28

 

Τοξότης

Στα οικονομικά σας, σήμερα, θα πρέπει να προσέξετε οικονομικές συναλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε και θα πρέπει να τις επανεξετάσετε. Είστε ζώδιο δημιουργικό και δραστήριο, θα πρέπει όμως να ενεργήσετε με βάση κάποιου καλού προγράμματος για να πετύχουν τα σχέδιά σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας.

Δοκιμάζονται: Κρυφές υποθέσεις, εργασία.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 20

 

Αιγόκερως

Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει μέχρι στιγμής, να είστε σίγουροι ότι ήρθε η ώρα να αποδώσει καρπούς. Η Σελήνη, ευνοεί αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 12, 17, 21

 

Υδροχόος

Η κούραση που σας δημιουργούν τα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα, έχει καταπονήσει το σώμα σας και αυτό μπορεί να σας φέρει αρκετή ατονία και έλλειψη ενέργειας. Φροντίστε την υγεία σας και καταναλώστε περισσότερα φρούτα αυτό το διάστημα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 22

 

Ιχθύες

Η Σελήνη, σήμερα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλέον ποιοι είναι αυτοί που σας έχουν στηρίξει πραγματικά και ποιοι μένουν μόνο στα λόγια. Δυσκολίες μπορεί να φέρει ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας,σήμερα, στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μοιραστείτε με όσους αγαπάτε όσα νιώθετε.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 17

Παλαιότερα άρθρα: