Τα ζώδια της Παρασκευής 1ης Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η οικονομική σας ευημερία σας απασχολεί ιδιαίτερα και στρέφετε την προσοχή σας προς την απόκτησή της, ενεργοποιώντας το ταλέντο της ευφυής και σταθερής σκέψης που διαθέτετε, βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Δίδυμοι, η διάγνωση των επιθυμιών από τα γύρω πρόσωπα, θα είναι το κίνητρο να αποφύγετε κακοτοπιές που μπορούν να σας προκαλέσουν ηθελημένα. Λέοντες, η ενεργή δράση σας και η αυτοπεποίθηση δίνουν έναν δυναμισμό στα σχέδια σας, που σας καταστούν ξεχωριστά μέλη στον επαγγελματικό σας χώρο. Παρθένοι, η υπερβολική ευαισθησία, στέκεται εμπόδιο στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει όλο αυτό το διάστημα και σας περιορίζει την δράση.

ΚΡΙΟΣ

Η μόρφωσή σας και η πνευματική σας ανάπτυξη, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην διάρκεια της ημέρας και η επαφή με το διάβασμα θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει νέα ερωτήματα για την προσωπική σας ζωή. Η μέρα επίσης, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα με τους ανθρώπους που συμβιώνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικού τύπου και θα πρέπει να βρείτε τα αρμόδια άτομα που θα σας δώσουν μία γραμμή, να ακολουθήσετε. Η συλλογή των στοιχείων, κρίνεται απαραίτητη για την αρμονική διεξαγωγή τους. Ίσως κάποιες διπρόσωπες συμπεριφορές, κάνουν την εμφάνισή τους ταράζοντας την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες που επιθυμείτε να εξελιχθούν, θα πρέπει να στηριχτούν σε μία ειλικρινή σχέση, αποφύγετε παρεξηγήσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα αρνητικό κλίμα. Η ερωτική σας διάθεση, θα κάνει την παρουσία σας έντονη μέσα στην σχέση σας και θα ζήσετε καλές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα διαβρώσει την συναισθηματική σας κατάσταση όπου θα δημιουργηθεί η επιθυμία να ξεφύγετε από τα κοινότυπα και να βρεθείτε με άτομα που θα έχετε κοινό ενδιαφέρον. Ο χρόνος μπορεί να είναι λίγος, αλλά ταυτόχρονα είναι και σημαντικός για την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Η δυναμική παρουσία σας, θα κάνει την εμφάνισή της στον επαγγελματικό σας χώρο και τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που επιθυμείτε. Έχετε την εύνοια της ημέρας, για να πραγματοποιήσετε νέες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας και έχετε επεξεργαστεί όλο αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφυγή νέων ευθυνών στον εργασιακό σας χώρο, εμφανίζεται έντονα στην συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και μην αφήνετε τα πράγματα να οδηγούνται εκτός ελέγχου. Η στροφή προς το σπίτι και τα άτομα που σας κατανοούν, ίσως σας δώσει μία ανάσα από τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην καθησυχάζεστε και κατ’ επέκταση εξαπατηθείτε από τον ρυθμό που κινούνται τα πράγματα γύρω σας. Η σταθερότητά σας και η εκτίμηση των πραγμάτων, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας, οι οποίες θα είναι καυστικές για το προσεχές μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα τα οποία περιμένετε το τελευταίο διάστημα και σας δώσουν μία μικρή ανακούφιση στον οικονομικό σας τομέα. Οι δοσοληψίες που έχουν προηγηθεί, θα συζητηθούν σήμερα εκτενέστερα και θα προσπαθήσετε να βρεθεί μία χρυσή τομή, ως λύση. Η ισότητα που θα προσπαθήσετε να αποκατασταθεί, ίσως σας δυσκολέψει, ζητήστε την βοήθεια ατόμων που εμπιστευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πιέζετε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, στηριζόμενοι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές, οι οποίες θα σταθούν ως εμπόδιο στην αρμονική σας συμβίωση. Χαλαρώστε λίγο τους τόνους και αποδείξτε μέσα από την διορατικότητα που διαθέτετε, τις ικανότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις, θα λάβουν μέρος σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Προσοχή στον τρόπο που θα τις επεξεργαστείτε, διότι αρνητικές σκέψεις μπορεί να δώσουν πλασματικά συμπεράσματα, τα οποία δεν θα σας βοηθήσουν να διαλευκάνετε τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, σας βοηθάει να κάνετε τα ανοίγματα που επιθυμείτε και να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε θέσει μέχρι σήμερα. Ίσως δεχθείτε μία απρόοπτη βοήθεια, που θα μπορέσει να συμπληρώσει την εικόνα στα σχέδια που έχετε οργανώσει, απλά εστιάστε στις ευκαιρίες που κάνουν την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται ίσως σε ένα αρεστό επίπεδο για σας και δημιουργούν βάσεις για το μέλλον σας. Έχετε την διπλωματία, ώστε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που σας ενθουσιάζουν και σας τραβούν την προσοχή. Η υπομονή και η επιμονή, θα είναι τα κίνητρα να φτάσετε μέχρι το τέλος.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: