Τα ζώδια της Παρασκευής 13ης Σεπτεμβρίου 2019

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, το κλειδί για να επαναφέρετε τις σχέσεις σας στην αρχική τους μορφή είναι η συμφιλίωση. Μπορείτε λοιπόν, να εκφράσετε τις προσωπικές σας ανησυχίες και να δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να επανορθώσετε, αν είναι αυτό που επιθυμείτε.

Δίδυμοι, οι δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί με πρόσωπα που συνεργάζεστε, μπορούν να αποφευχθούν με την θετική στάση σας. Εστιάστε περισσότερο σε άτομα του αντίθετου φύλου, γιατί θα υπάρξει περισσότερη αλληλοκατανόηση μεταξύ σας.

Σκορπιοί, απρόοπτα γεγονότα μπορεί να σας στρέψουν προς το οικογενειακό σας περιβάλλον και να ζητήσετε την συμπαράστασή του. Ίσως, δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε και αυτό, μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα συζητήσετε ζητήματα που θα αφορούν τον κοινωνικό σας τομέα και θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Ίσως το φιλικό σας περιβάλλον, βοηθήσει στις ανησυχίες σας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας και να χειριστείτε με καλύτερο τρόπο τα προσωπικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνάντησή σας με κοντινά σας πρόσωπα, θα αλλάξει την ημέρα σας καθώς τα πράγματα θα πάρουν μία ευχάριστη τροπή. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε συζητήσεις που παρουσιάζουν διαφωνίες και να αναδείξτε την δυναμική σας φύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με την υγεία σας, θα αλλάξει την διάθεσή σας. Δείξτε προσοχή σε περιττά έξοδα, που μπορούν να σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Οι έξοδοι με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας απομακρύνουν από πράγματα που επιθυμείτε να κάνετε. Η τάξη που θα πρέπει να βάλετε σε αυτόν τον τομέα, κρίνεται απαραίτητη για να έχετε σιγουριά και ασφάλεια. Η συμβουλή κάποιων ατόμων, θα σας φανεί χρήσιμη.

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι ο ρόλος σας μέσα στις σχέσεις σας. Κρίνετε με βάση την ευφυΐα σας και την διαίσθησή σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας παραπλανήσουν με κολακευτικά λόγια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιπλέον ευθύνες μπορούν να σας φορτίσουν υπερβολικά και να εντείνουν το στρες και το άγχος. Μείνετε προσηλωμένοι μόνο στα απαραίτητα και σε αυτά που είναι σε προτεραιότητα. Η γυμναστική και η γιόγκα, θα συμβάλλουν στην εσωτερική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Στις επαγγελματικές σας αναζητήσεις, σήμερα, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια, για να προχωρήσετε νέα σχέδια. Η επιμονή σας να φτάσετε και να διαπρέψετε στον χώρο σας, ανοίγει νέους δρόμους στον χώρο εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απόμακρη στάση που μπορεί να κρατήσετε απέναντι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σχετίζεται με την συναισθηματική σας κατάσταση. Ίσως, νιώθετε μπερδεμένοι για κάποια θέματα που σας απασχολούν και αυτό, κινητοποιεί διάφορες σκέψεις, που σας ωθούν να το ξεπεράσετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να υπάρξει μία έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό, θα σας ωθήσει να συμμετάσχετε σε νέες δραστηριότητες. Η σταθερότητα των απόψεών σας, θα σας ανταμείψει, με αποτέλεσμα να νιώσετε ευχάριστα για όσα έχετε προσπαθήσει το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να βρείτε νέες πηγές χρηματοδότησης και αυτό, θα δώσει μία νέα προσέγγιση στα πράγματα. Η ζεστασιά από άτομα που αγαπάτε, θα είναι μία ανάσα για σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο μαζί τους και πραγματοποιήστε επιθυμίες που έχετε αφήσει πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, καθώς είστε εκνευρισμένοι από συμπεριφορές που νιώθετε ότι είναι υπερβολικές. Η ασχολία σας με πράγματα που οργανώνουν τις σκέψεις σας και αλλάζουν την διάθεσή σας, είναι αυτό που θα σας παρακινήσει να φύγετε από αρνητικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να σκεφτείτε ξανά θέματα του παρελθόντος και να εστιάσετε σε αρνητικές καταστάσεις. Εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας και δώστε του ευκαιρίες, ώστε να φύγει από παλιά κατεστημένα και στερεότυπα. Δείτε την ζωή σας με μία θετική ματιά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

4 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Παρασκευής 13ης Σεπτεμβρίου 2019”

  1. 571501 301774Should you happen to significant fortunate folks forms, referring by natural means, in addition you catch the attention of some sort of envy in consideration of those types the other campers surrounding you which have tough times about this subject. awnings 588179

Σχολιάστε