Τα ζώδια της Παρασκευής 20ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, σήμερα, φανείτε προσεκτικοί ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα, αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και σκεφτείτε καλύτερα όσα θέλετε να ξεκινήσετε. Ιχθύες, μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και να αξιοποιήσετε νέες ιδέες που έχετε, το σημαντικό είναι, να εστιάσετε σε όσα θέλετε να καταφέρετε από εδώ και πέρα, πριν πάρετε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλίσει ευχάριστα και οι αντιδράσεις των γύρω σας, θα είναι για σας μία έκπληξη, όταν θα διαπιστώσετε ότι οι κριτικές τους για την απόδοσή σας είναι θετικές. Αυτό, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και νέα σχέδια. Η εύθυμη αυτή διάθεση, θα σας ωθήσει σε ενέργειες που θα σας προσφέρουν διασκέδαση και όμορφα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπεριφορά σας, σήμερα, μπορεί να είναι αρκετά οξύθυμη σε θέματα επαγγελματικά, εξαιτίας της επικοινωνίας σας που θα δοκιμαστεί. Αποφύγετε, τις εντάσεις και ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα σχέδια. Η διάθεση, να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φανείτε προσεχτικοί, σε κάθε περίσταση στον επαγγελματικό σας τομέα, αποφεύγοντας τις αντιξοότητες και την πιθανή επιρροή από αρνητικά άτομα. Ο ρομαντισμός σας, είναι διάχυτος σήμερα και ενδυναμώνει τα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα, που θα σας δώσουν έναν άλλο αέρα και μία αίσθηση ελευθερίας. Προσοχή, μην κινηθείτε βιαστικά και δημιουργήσετε καταστάσεις, οι οποίες γίνουν ανεξέλεγκτες. Η διάθεση, να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, θα σας κάνει να προβείτε σε πρωτοποριακά πράγματα, αποφύγετε όμως, να φανείτε ασυνεπείς.

ΛΕΩΝ

Η πρακτικότητα του μυαλού σας και η δυναμικότητα του χαρακτήρα σας, είναι στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να καταφέρετε τον στόχο σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εστιάστε, περισσότερο στην συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας, διότι μπορεί να εμφανιστεί μία ψυχρότητα ανάμεσά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, μην ξεχνάτε να κρίνετε δίκαια τις συμπεριφορές των άλλων, διότι μπορεί να απομακρύνεστε από το στόχο σας. Διατηρείστε, συγκροτημένη την σκέψη σας. Στις σχέσεις σας, σήμερα, εφόσον τα συναισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους, μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν ευκολότερα.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε, σε άτομα που σας περιβάλλουν στον εργασιακό σας χώρο, να σας επηρεάζουν, εξαιτίας της ευαισθησίας που σας διακατέχει έντονα. Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας και συνεχίστε δυναμικά. Ο χρόνος που ζητάτε να διαθέσετε στον εαυτό σας, είναι σημαντικός για να επανδρώσετε τις δυνάμεις σας, κάντε το, εξάλλου σας αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες, σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα, ευνοούνται αρκετά και σας δίνετε το περιθώριο να τις προχωρήσετε. Προσέξτε όμως, η συναισθηματική σας αστάθεια, είναι ένας σοβαρός παράγοντας που σας οπισθοδρομεί στην ερωτική σας ζωή. Ισορροπήστε, τον ψυχικό σας κόσμο και σκεφτείτε καλύτερα τι ακριβώς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να υπάρξουν συναντήσεις με άτομα που θα προτείνουν σχέδια για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε, την ευκαιρία και πράξτε ανάλογα. Η διάθεση, να κάνετε μία συζήτηση με τον σύντροφό σας, θα δώσει το ερέθισμα να παρατηρήσετε τα πράγματα, από μία άλλη οπτική γωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα νιώσετε την αίσθηση ότι θέλετε να δημιουργήσετε νέα πράγματα και να βγάλετε προς τα έξω, έναν δημιουργικό χαρακτήρα. Κάντε το, με τις καλύτερες προδιαγραφές, που έχετε ως βάση. Μία αρμονία και μία ευαισθησία, να ακούσετε τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, θα σας χαρακτηρίσει ως καλό σύμβουλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας, μπορεί να είναι βεβαρυμμένη σήμερα, εξαιτίας των υποχρεώσεων και των ευθυνών, που υπάρχουν μέσα στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε, να δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και να στηριχτείτε στις ικανότητές σας. Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας, μέσα στην συντροφική σας σχέση, θα στηριχτεί πάνω στην διαίσθησή σας, η οποία θα σας καθοδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, βοηθάει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να κινηθείτε με πιο γοργούς ρυθμούς, παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα, μην διστάσετε να παρουσιάστε, τα σχέδια και τις ιδέες σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, έχει θετικές προδιαγραφές, φτάνει να απομακρύνετε αρνητικές επιρροές και να μην αφήσετε να σας επηρεάζει το άγχος.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: