Τα ζώδια της Παρασκευής 22ας Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, με επιμονή θα προχωρήσουν ευκολότερα θέματα που σας δυσκολεύουν, όμως προσέξτε τις συνεργασίες στο χώρο των επαγγελματικών σας. Δίδυμοι, μην αφήσετε την ψυχολογία σας σήμερα να σας αποτρέψει από το να κάνετε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν θέματα που σας απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας, σήμερα, δεν σας βοηθάει να ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η υπομονή, θα είναι το προσόν, που θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Αποστασιοποιηθείτε, από σκέψεις που χρειάζονται δράση και ενέργεια. Χαλαρώστε και εστιάστε στον ψυχικό σας κόσμο, ώστε να ανακτήσετε την ισορροπία που έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις σας, σας βοηθούν σήμερα να χειριστείτε θέματα που σας απασχολούν και η ανταγωνιστικότητά σας θα έχει ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Η διάθεση να φύγετε από την καθημερινότητα, σας οδηγεί σε νέες σχέσεις και ίσως σε ανανέωση παρελθοντικών καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, φέρνει ευκαιρίες και εσείς πρέπει να έχετε την κατάλληλη διάθεση, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Η σχολαστικότητα σε θέματα που είναι χαμηλής βαρύτητας, μπορεί να φέρει εντάσεις με τον σύντροφό σας και στις σχέσεις σας. Αποφύγετε, κάθε ενέργεια τέτοιου τύπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στροφή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, θα σας δώσει μία πιο ανάλαφρη μέρα. Αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας, όμως οι ενέργειές σας, πρέπει να γίνουν με προσοχή σήμερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Η μέρα, θα ευνοήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις εκμεταλλευτείτε το.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε σχέδια και ιδέες, θα δώσουν μια νέα πνοή στα επαγγελματικά σας. Οι συνεργασίες σας, μπορούν να πάρουν την δυναμική που έχετε οριοθετήσει από το παρελθόν. Η σχέση με τον σύντροφό σας, χρειάζεται έναν λεπτό χειρισμό, αποφεύγοντας να συζητήσετε σήμερα σημαντικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορούν να έχουν μακροχρόνια ευνοϊκή εξέλιξη, εφόσον πορεύεστε κάτω από σταθερές σκέψεις. Άτομα του περιβάλλοντός σας, ίσως σας δώσουν το έναυσμα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Προβλήματα του παρελθόντος σε προσωπικές σας σχέσεις, θα μειωθούν, λόγω της διάθεσης να τα συζητήσετε και να δώσετε μία νέα μορφή σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, αισθάνεστε ότι τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και δεν μπορείτε να δώσετε την πρέπουσα σημασία που χρειάζονται. Μην απογοητεύεστε, εξάλλου έχετε την ικανότητα να κάνετε διεξοδικό έλεγχο, σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η διάθεση σας, να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε σε άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας, θα είναι έντονη σήμερα και θα βοηθήσει την επαφή σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διπλωματική συμπεριφορά, θα σας επιτρέψει να χειριστείτε με ευκρίνεια κάθε επαγγελματική πρόκληση, που θα παρουσιαστεί. Οι επαφές σας σήμερα, με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, θα κριθούν απαραίτητες για την εξέλιξή σας. Εκμεταλλευτείτε τις, περιεργάζοντάς τις μέσα από ένα ευρύ πεδίο. Οι απότομες μεταβολές της ψυχολογία σας, μπορεί να φέρουν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, προσέξτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση της καθημερινότητας, θα σας ωθήσει σε μια νοσταλγική διάθεση. Θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας προσφέρουν μία ανάλαφρη διάθεση, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Η φιλική σας διάθεση, θα βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας ανησυχίες του παρελθόντος και να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε. Προσέξτε όμως, τις αποφάσεις σας, γιατί μπορεί να φέρουν ρήξεις στις σχέσεις σας, αφήστε τις για άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σήμερα, δεν σας βοηθάει να φανείτε αποφασιστικοί, στον χώρο εργασίας σας. Οι προσδοκίες σας, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και έχουν επηρεάσει την διάθεσή σας. Ηρεμήστε λίγο και πάρτε μία ανάσα. Μην αφήνετε το περιθώριο, σε τρίτα άτομα να επηρεάζουν την κριτική σας σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ρουτίνα, σας έχει κουράσει και θέλετε να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά πράγματα. Μην εκπλαγείτε, αν πάρετε μέρος σε νέες δραστηριότητες και θελήσετε να συμμετέχετε ενεργά κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Η αισιοδοξία, θα σας παρασύρει σε ευχάριστες στιγμές, η διάθεση αυτή, θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο της ημέρας. Θυμηθείτε μόνο, ότι αρχίζει ξαφνικά μπορεί να έχει, το ίδιο τέλος.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: