Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η γρήγορη αντίληψη σας σε κρίσιμα γεγονότα, έρχεται σε αντίθεση με τις γνώμες των άλλων γύρω σας. Η στάση αυτή, μπορεί να δημιουργήσει μία οξύτητα στην συμπεριφορά σας και διενέξεις μεταξύ σας. Αφήστε τους άλλους, να προτείνουν την άποψή τους και ύστερα, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Καρκίνοι, έχετε κάνει προσπάθειες οι οποίες ξεπέρασαν τα όρια σας, όμως αυτό σας δίνει μία σιγουριά και αυτοπεποίθηση, για τα επόμενα σχέδιά σας.

Ζυγοί, η ειλικρίνεια είναι για σας μία αρετή, οι συζητήσεις που θα προκύψουν λοιπόν, είναι για να διαλευκάνετε τις σκέψεις που τρέφουν απέναντι στο πρόσωπο σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα που σας απασχολούν, δεν είναι ξεκάθαρα και επιβάλλεται να δείτε από μία διαφορετική ματιά τις εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο, θα διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας και θα αντιμετωπίσετε με σταθερότητα και σαφήνεια, τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποθέσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, δεν θα έχουν ένα ήπιο υπόβαθρο, αλλά αντιθέτως μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και παρασκηνιακά θέματα. Σταθείτε απέναντι στα πράγματα με ηρεμία, αυτό θα σας κάνει πιο καθοριστικούς σε αποφάσεις και στα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε νέα πράγματα και σας ωθεί να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να εκφράσετε τις καινοτόμες ιδέες σας, που στηρίζουν τα νέα επιχειρηματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σοβαρότητα που θα δείξετε σε θέματα που αφορούν το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα οριοθετήσει τα επόμενα βήματά σας και θα διαμορφώσει ένα ιδανικό κλίμα εμπιστοσύνης. Οι συναντήσεις με οικεία σας πρόσωπα, θα σας χαρίσουν την φροντίδα και την αποδοχή που έχετε ανάγκη. Οι πράξεις σας, θα εξομαλύνουν διαφορές που υπήρξαν στο παρελθόν μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Η έντονη επιθυμία να συναντήσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, σας ωθεί να εκφράσετε τον επικοινωνιακό σας χαρακτήρα. Εκφράζεται τις ικανότητες σας, με νέα δημιουργήματα και αυτό, σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα, έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Οι σπατάλες και οι περιττές δαπάνες, είναι κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η αίσθηση ότι αδυνατείτε να ανταπεξέλθετε, προέρχεται από την λάθος διαχείριση που μπορεί να έχετε κάνει στο παρελθόν. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, θα σας βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα υπάρξουν με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα μπορέσουν να αναδιαμορφώσουν τις λανθασμένες αντιλήψεις, που είχατε μέχρι σήμερα. Η στάση αυτή, θα δείξει τα συναισθήματα που τρέφουν για το πρόσωπο σας και θα ξεκαθαρίσετε, αρκετά πράγματα μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, έχουν πιέσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και νιώθετε μία αρνητική διάθεση. Ίσως αυτά, δεν σας αφήσουν ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Προσπαθήστε λοιπόν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άγχος έχει καταβάλλει τις σκέψεις σας και δεν μπορείτε να δείτε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Σήμερα, είναι η μέρα κατάλληλη για να ηρεμίσετε, όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο. Η άθληση ή οι δημιουργικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που εισπράττετε από το γύρω περιβάλλον σας, είναι ικανή να σας δημιουργήσει ένα κλίμα ανησυχίας. Οι ενέργειες που ίσως προβείτε να κάνετε, θα έχουν έναν έντονο χαρακτήρα, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από ζητήματα που πρέπει να καταθέσετε την άποψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προτάσεις που ίσως υπάρξουν σήμερα, στον εργασιακό σας χώρο, θα αναδείξουν την ευχάριστη διάθεσή σας. Μην είστε αφελείς σε συμπεριφορές και συζητήσεις, γιατί μπορεί να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Επικεντρωθείτε σε θέματα ουσίας και δώστε χρόνο για την ολοκλήρωσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, το κλίμα που επικρατεί είναι δημιουργικό και αναδεικνύει την προσωπική σας λάμψη. Οι καλλιτεχνικές σας τάσεις, επηρεάζουν τις ιδέες σας και αυτό σας κάνει ξεχωριστούς. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να αλλάξουν την ζωή σας, προς το καλύτερο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: