Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, φροντίστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας κάνοντας πράγματα που αγαπάτε και που είναι δημιουργικά. Αποφύγετε να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα σχέσεων, που χρειάζεται να τα αναλύσετε με καθαρή σκέψη. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεση για ελευθερία και αντισυμβατικότητα, θα σας ωθήσουν να διοχετεύσετε μία έντονη ενεργητικότητα και να αναλάβετε υποθέσεις που εμπεριέχουν ρίσκο. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα μέτρο σε ότι επιθυμείτε να κάνετε και απομακρυνθείτε από ενέργειες, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσετε.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΤΑΥΡΟΣ
Η πρακτική σας στάση απέναντι σε επαγγελματικά ζητήματα, θα βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις, με τις οποίες θα επιδιώξετε την εξέλιξη σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και λειτουργήστε με περισσότερη αυστηρότητα στους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει. Στις συναντήσεις που επιθυμείτε να κάνετε θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση, γι’ αυτό μείνετε αμέτοχοι σε σοβαρά θέματα.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αντιδράσεις των άλλων και οι συμπεριφορές τους, θα χαρακτηρίσουν τον τρόπο τον οποίο θα πρέπει να λειτουργήσετε, απέναντι σε θέματα που θα σας θέσουν. Στις ερωτικές σας σχέσεις, θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας και θα προσδιοριστούν κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πιο κοντά.
Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ζητήματα που θα θέσετε και θα ζητήσετε αναλύσεις και αξιολογήσεις από τα αντίστοιχα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα είναι σημαντικά για την μετέπειτα πορεία μαζί τους. Αποφύγετε εχθρότητες και αντιπαλότητες, οι οποίες θα φέρουν ρήξεις στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα.
Ευνοούνται: Έμπνευση, σπίτι, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

ΛΕΩΝ
Η εύνοια σε επαγγελματικά σχέδια, θα ενισχύσει την διάθεσή σας και θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε ενέργειες που θα προσδιορίσουν την εξέλιξη σας. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και η επικοινωνία σας, θα βελτιωθεί. Η φιλική διάθεση, θα βρει την ανταπόκριση από τα ανάλογα πρόσωπα και η διασκέδαση, θα είναι κοινό στοιχείο.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι απαντήσεις που θα λάβετε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως είναι αυτές που αναμένατε και θα πρέπει να πάρετε πλέον σημαντικές αποφάσεις. Οι επισκέψεις που θα υπάρξουν, θα αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας, καθώς οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα έχουν διαφορετικό κίνητρο, με τα δεδομένα σας.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

ΖΥΓΟΣ
Η ευχάριστη διάθεση και η πρόθεση να υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας κάνουν πλέον πιο δοτικούς και δεκτικούς. Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, είναι σημαντική για την μετέπειτα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα διαμορφώσει ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν επιτρέπει να υπάρξουν ώριμες σκέψεις και ρεαλιστικές απόψεις. Ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και οργανώστε εξόδους στην φύση, ώστε να επανέλθετε στην αρχική σας κατάσταση. Η διασκέδαση και νέοι έρωτες, θα υπάρξουν στην ζωή σας με έναν ευχάριστο τρόπο.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεση να συνεργαστείτε και να υπάρξουν νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας, σας κάνει πιο ώριμους και δυναμικούς. Οι συμφωνίες και οι επενδύσεις που έχετε στο πλάνο σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, σπίτι, φαντασία
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εύθυμη και ερωτική διάθεση, θα σας οδηγήσουν σε νέες δραστηριότητες. Μια έξοδος, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Τα δώρα και οι αγορές, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο χαλαροί.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα εμπόδια και οι δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, έχουν επηρεάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δράσεις που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέματα εκπαίδευσης και νομικά, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν, θα χαράξουν μία θετική πορεία προς το μέλλον, καθώς τα στοιχεία που ήδη έχετε στα χέρια σας, θα μπορέσετε να τα οργανώσετε. Βρεθείτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης και ζητήστε την συμβουλή και την άποψή τους.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

Παλαιότερα άρθρα: