Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριός

Η ειλικρίνεια, σίγουρα είναι καλή, όμως σήμερα φροντίστε να την έχετε εκεί που χρειάζεται. Στα συναισθηματικά σας, αφήστε πίσω σας αρνητικές σκέψεις και προχωρήστε με αισιοδοξία, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα.

Ταύρος

Θα πρέπει να βάλετε καλές βάσεις, πριν προχωρήσετε νέα σχέδια. Στα συναισθηματικά σας, φροντίστε να δώσετε την απαραίτητη σημασία σε άτομα που αγαπάτε. Καθημερινές πράξεις, μπορεί να κάνουν την διαφορά και να βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Αυτό που θα πρέπει σήμερα να αποφύγετε, είναι το άγχος. Μπορείτε να κάνετε νέες επαφές, που θα φανούν πολύ ευνοϊκές στο μέλλον. Ενισχύστε, σήμερα, γενικά τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος

Σε συνεργασίες, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, κινηθείτε πιο προσεκτικά. Έχετε ανάγκη από ασφάλεια. Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως επιθυμείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε μία διαλλακτική στάση.

Λέων

Προχωρήστε υποχρεώσεις που ήδη έχετε, μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να τηρήσετε μία σταθερή στάση στα συναισθηματικά σας. Όλα μπορούν να λειτουργήσουν πιο ομαλά σήμερα. Μιλήστε περισσότερο για όσα σας απασχολούν.

Παρθένος

Εξετάστε καλύτερα νέα σας σχέδια. Κινηθείτε αποφασιστικά και με σταθερά βήματα, για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, όλα μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δικής σας προσπάθειας.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με τους άλλους, αποφύγετε εντάσεις, αλλά και αποφάσεις σήμερα. Στις συνεργασίες σας, θα πρέπει να ελέγξετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και να εστιάσετε στους στόχους που έχετε. Μην το βάζετε κάτω.

Σκορπιός

Αν νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε αυτό που θέλετε από τους άλλους, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Σκεφτείτε ξανά πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, αρκετά πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Κινηθείτε με προσοχή και υπομονή.

Τοξότης

Στα συναισθηματικά σας, σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος και με την κατάλληλη διάθεση, να ξεπεραστούν θέματα μέσα στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Στα συναισθηματικά σας, η Αφροδίτη φέρνει δυσκολίες. Κινηθείτε, σήμερα, πιο ήρεμα και με θετική στάση απέναντι στους άλλους. Σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε, προσεγγίστε τις με προσοχή και με ηρεμία σκέψης.

Υδροχόος

Στα συναισθηματικά σας, ενισχύστε σήμερα τις σχέσεις σας. Μπορείτε να έλξετε πιο εύκολα τους άλλους κοντά σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα, που σας απασχολούν καιρό.

Ιχθύες

Σήμερα, έχετε την κατάλληλη ενέργεια, ώστε να κάνετε περισσότερα βήματα και να φέρετε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Εξετάσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και τις σχέσεις σας. Βασιστείτε στην διαίσθησή σας, για να βελτιώσετε καταστάσεις.

Παλαιότερα άρθρα: