Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να κινηθείτε πιο πρακτικά απέναντι σε σημαντικά θέματα που θέλετε να βελτιώσετε. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να προχωρήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας και να βάλετε καλές βάσεις, σε συνεργασίες. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στους στόχους σας και να συζητήσετε σε σοβαρή βάση, για όσα θέλετε να βελτιώσετε στη ζωή σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Η πρόκληση που θα δεχθείτε από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Εκμεταλλευτείτε το ζεστό κλίμα που θα εξελιχθεί στις σχέσεις σας και το φλερτ, θα αναζωπυρώσει συναισθήματα που είναι θαμμένα.

Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα επηρεαστεί από εντάσεις που θα προκύψουν στο κοντινό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μείνετε ρεαλιστές, σε εξελίξεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μην ξεπεράσετε όρια και τον προϋπολογισμό σας. Η ευχάριστη διάθεση για μια ρομαντική έξοδο, θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα ευνοηθούν.

Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας θα ευνοηθεί και θα βελτιώσει την ενέργεια σας, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν καλύτερα τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία και η συνεργασία σας με το γυναικείο φύλο, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και άνετα για τα επόμενα βήματα σας.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΛΕΩΝ

Άτομα που συμπαθείτε και που έχετε καλές σχέσεις, θα αλλάξουν την οπτική σας στα πράγματα και θα βοηθήσουν με τις συμβουλές τους, να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Μην αφήνετε τις δυσκολίες να επηρεάζουν τις σκέψεις σας και να σας απομακρύνουν από ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογένεια, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον και αυτό, φέρνει μία ένταση στις σκέψεις σας. Ονειρευτείτε και οδηγηθείτε σε νέα μοτίβα, στηρίζοντας τις ενέργειες σας στην δυναμική και στην ορθολογική σας σκέψη. Η πειθαρχία και τα όρια είναι τα κλειδιά που θα αποκλείσουν τυχόν λανθασμένες ενέργειες.

Ευνοούνται: Έμπνευση, σπίτι, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14

 

ΖΥΓΟΣ

Η λεπτομέρεια και η ανάλυση των επαγγελματικών σας θεμάτων, θα σας οδηγήσει να ασχοληθείτε με νέες δημιουργίες. Τηλεφωνήματα και μηνύματα από άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Έξοδα, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ήρεμα και θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε σε φιλοδοξίες και στόχους που έχετε θέσει, αυτό το διάστημα. Ίσως, μεγαλύτερα άτομα θα σταθούν δίπλα σας και οι συμβουλές τους, θα σας ανοίξουν τον δρόμο για μία νέα σταδιοδρομία. Η διάθεση να μείνετε στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα φέρει πιο κοντά τις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές συναντήσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, καθώς θα ασχοληθείτε με κοινά θέματα που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ίσως κάποια ένταση δημιουργήσει μία απομάκρυνση και θα νιώσετε ότι η ισορροπία σας διαταράσσεται.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ίσως, να μην είναι από τις καλύτερες, όμως η επιμονή και ο δυναμισμός σας δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Η συμβουλή για σήμερα, είναι η ψυχραιμία και να απομακρυνθείτε από το να μεγαλοποιείτε καταστάσεις, τις οποίες ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αν νιώσετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή εκκεντρικό, απλά ακολουθήστε την. Η μέρα, θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα, αφού επανασυνδέσεις του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνιση τους. Επιδιώξτε να περάσετε όμορφα και συνεχίστε να φλερτάρετε.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η πτωτική συναισθηματική σας κατάσταση, σας κάνει να νιώθετε έντονα το αίσθημα της απομόνωσης και ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να μην αποσπάται η προσοχή σας από εμβόλιμες καταστάσεις, που έχουν αρνητικό χρώμα.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

Παλαιότερα άρθρα: