Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να δείτε θέματα σχέσεων με μία άλλη οπτική και να βελτιώσετε καταστάσεις, που σας δυσκολεύουν το τελευταίο διάστημα. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και προσπαθήστε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, σε αυτό τον τομέα.

 

ΚΡΙΟΣ

Θέματα παιδείας και εκπαίδευσης θα έρθουν στην επιφάνεια και θα επικεντρωθείτε σε δεδομένα, που μέχρι χθες θεωρούσατε αμελητέα. Σήμερα, θα μαζέψετε στοιχεία που είναι απαραίτητα για την σταδιοδρομία σας. Η διάθεση να έρθετε σε επαφή με την φύση, μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 6, 22

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα στρέψετε την προσοχή σας σε νέους τρόπους αντιμετώπισης των οικονομικών σας και ίσως βρείτε τον τρόπο, που θα σας αποδώσουν καλύτερα. Οι διαφωνίες που μπορεί να παρουσιαστούν μεταξύ των συνεργατών σας, ίσως στηριχτούν σε παρασκηνιακά θέματα, με τα οποία μην δώσετε συνέχεια.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, αισθηματικά, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 5, 24

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας βοηθήσουν να διακρίνετε τα αισθήματα των άλλων, έτσι θα βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να επηρεάσουν τις σκέψεις σας και να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 8, 22

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και υποχρεώσεις, θα είναι σε προτεραιότητα, παράλληλα όμως θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα. Ταξίδια και μικρές εξορμήσεις, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα τα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 5, 26

 

ΛΕΩΝ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, ώστε να προβείτε σε αποφάσεις που μπορεί να επείγουν, το τελευταίο διάστημα. Επικεντρωθείτε στην βελτίωση της εικόνας σας και αναδείξτε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και παράλληλα, βάλτε το φλερτ στην ζωή σας.

Ευνοούνται: Έξοδοι, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση, θα επηρεάσει γενικά την ημέρα και θα παρουσιάσετε μία διαφορετική εικόνα, απέναντι σε σημαντικά ζητήματα. Οι εντάσεις, δεν βοηθούν στην ομαλή επικοινωνία με τα άτομα που σας πλαισιώνουν, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξετάστε πιο χαλαρά τα πράγματα γύρω σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 5, 28

 

ΖΥΓΟΣ

Η υπερευαισθησία, θα συνδυαστεί με την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος. Το αποτέλεσμα, θα είναι με βάση τις κινήσεις που θα κάνετε και θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, παραμείνετε όμως ο εαυτός σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 12, 22

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να υπάρχει περισσότερη ηρεμία, η οποία βοηθά στην συγκέντρωση πληροφοριών και στην ανάλυση του στόχου σας. Μπορεί να υπάρξουν επιτυχίες που θα αναδείξουν επιπλέον στοιχεία του χαρακτήρα σας. Αφήστε τους άλλους να κρίνουν τις ικανότητες σας.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 5, 30

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να συζητήσετε κρίσιμα ζητήματα με κοντινά σας πρόσωπα. Η αυστηρή, αλλά και παράλληλα οξύθυμη στάση σας, θα δημιουργήσει εντάσεις, με τις οποίες θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Η άθληση ή μια έξοδος, θα σας χαλαρώσει και θα ξεφύγετε για λίγο, από θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, εκπαίδευση, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 14, 22

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι παρασκηνιακές υποθέσεις του παρελθόντος, θα έχουν μία βαρύτητα η οποία θα προσδιορίσει αυτόματα τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσετε. Μην είστε αφελείς και καλοπροαίρετοι σε συμπεριφορές που δοκιμάζουν την αντοχή σας και δημιουργούν συνεχόμενες δυσκολίες.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 6, 22

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα και να ξεκινήσετε νέες ενάρξεις, που ίσως ήταν στα προσχέδια. Συνεχίστε να προσπαθείτε με τόλμη και να μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυσκολίες που έχετε περάσει μέχρι σήμερα, θα κάνουν μία μικρή παύση και θα σας αφήσουν να πάρετε μία ανάσα. Η οπτική που βλέπετε τα πράγματα γύρω σας, θα είναι πιο αισιόδοξη και νέες υποδομές, θα υπάρξουν για το μέλλον. Στραφείτε στην προσωπική σας ζωή και ακολουθήστε νέες δράσεις, που θα σας ανανεώσουν.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 6, 24

Παλαιότερα άρθρα: