Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αντιμετωπίστε, σήμερα, θέματα που σας δυσκολεύουν με μία θετική οπτική, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξετάστε περισσότερο θέματα σχέσεων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, οι συνεργασίες με γυναίκες, θα είναι πιο ευχάριστες και εποικοδομητικές. Θα προσπαθήσετε να οργανώσετε νέα σχέδια και να ακολουθήσετε μία ανοδική πορεία, που μακροχρόνια θα έχει ένα επικερδές αποτέλεσμα. Στα συναισθηματικά σας, φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να μην αφήσετε ενδεχόμενα, ώστε να χάσετε την ψυχραιμία σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Έξοδα, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συναντήσεις ή επισκέψεις που μπορεί να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα στηριχτούν σε νέες προτάσεις και ιδέες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις συζητήσεις που θα προκύψουν και αξιολογήστε τα στοιχεία που σας δίνονται. Σε θέματα σχέσεων, δείξτε προσοχή στην στάση που κρατάτε και ενεργείστε ανάλογα με τις περιστάσεις.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, θέματα σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευχάριστη διάθεση, θα βοηθήσει τα πράγματα θα πάρουν μία νέα τροπή και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Διοργανώστε συναντήσεις και διασκεδάστε με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ένα νέο πρόσωπο, μπορεί να εμφανιστεί στον δρόμο σας και θα ζήσετε το πάθος και τον έρωτα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παλιές ιστορίες του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως σας προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Μην αφήσετε ανασφάλειες να παρασύρουν τα συμπεράσματά σας και να επηρεάσουν τις σκέψεις σας. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας και στηριζόμενοι στην λογική και στην ωριμότητα, θα χαράξετε νέες διαδρομές.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16

ΛΕΩΝ
Οι επενδύσεις και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς οι ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει υποδομές και γερά θεμέλια. Θέματα καριέρας, θα απαιτήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι και να ανακτήσετε τον έλεγχο των θεμάτων που σας απασχολούν.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθήματα αισιοδοξίας θα πλημμυρίσουν την ερωτική σας ζωή και θα βοηθήσει να την ανανεώσετε. Ευνοούνται οι συναντήσεις και τα συμβόλαια, χωρίς όμως να ξεχνάτε πως όλοι δεν έχουν τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Τα περιττά έξοδα, μπορεί να σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού, να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

ΖΥΓΟΣ
Η άθληση θα βοηθήσει να αποβάλλετε την περίσσεια ενέργεια. Μην πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά θέματα και αποφύγετε βιαστικές αντιδράσεις.
Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη σήμερα και ένα κλίμα ζεστασιάς, θα κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή. Η ειλικρίνεια και η αλληλοκατανόηση, είναι στοιχεία που θα εξομαλύνουν καταστάσεις που έχουν επηρεάσει την επικοινωνία και την σχέση σας. Άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας συμβουλέψουν και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, ίσως συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν την ροή των πραγμάτων. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε θέματα που έχουν βαρύτητα και μην αφήσετε να διαστρεβλώσουν την αλήθεια αρνητικά πρόσωπα. Οι ριζοσπαστικές ιδέες, ίσως να σας βγάλουν σε λάθος συμπεράσματα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία , παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε συμβουλές σε φίλους και κοντινά σας πρόσωπα, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βελτιώσουν την επικοινωνία μεταξύ σας. Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας, καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Μία έξοδο σε χώρους που νιώθετε άνετα, θα βελτιώσει την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και συνειδητοποιήστε ταυτόχρονα τα λάθη που ήδη έχουν συμβεί και σας έφεραν σε μία απόσταση. Αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα και βαδίστε με πιο σταθερά βήματα, σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Θέματα που αφορούν τη εκπαίδευση θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να τα επανεξετάσετε και να δώσετε μία τελική ροή στα πράγματα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

ΙΧΘΥΕΣ
Η ευαισθησία που θα νιώσετε, σήμερα, θα εμποδίσει να δείτε με λογική τις εξελίξεις και ίσως υπάρξει μία μικρή ανασφάλεια, απέναντι σε σημαντικά θέματα. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν και αξιολογήστε τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και μην πιέζετε καταστάσεις.
Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

Παλαιότερα άρθρα: