Τα ζώδια της Παρασκευής 7ης Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, ο ρομαντικός σας χαρακτήρας, οδηγεί την ερωτική σας σχέση σε ένα ευχάριστο κλίμα. Οι προσδοκίες σας, σας δίνουν θετική ενέργεια.

Σκορπιοί, τα ταξίδια είναι αυτά που σας τραβούν την προσοχή και αλλάζουν την διάθεσή σας. Οι ενέργειες σας, θα παροτρύνουν τον σύντροφό σας να οργανώσετε νέα πράγματα μαζί.

Αιγόκεροι, η συμπεριφορά σας σήμερα, θα φέρει κοντά σας τον σύντροφό σας και θα διορθώσει το αρνητικό κλίμα, που μπορεί να υπήρχε μέχρι σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε αρκετά φορτισμένοι και δεν νιώθετε άνετα, στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Το σπίτι σας ή οποιοσδήποτε χώρος που σας βοηθάει να διαλογιστείτε, θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώσετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελέγξτε τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας και μην κάνετε ενέργειες, που θα σας καταπιέσουν περισσότερο. Προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά και έπειτα, πάρτε τις αποφάσεις που θέλετε. Συμβουλευτείτε μόνο πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η διάθεσή σας αλλάζει και θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και να σχεδιάσετε μία νέα πορεία, με τον σύντροφό σας. Προτιμήστε την θαλπωρή του σπιτιού σας και απολαύστε όμορφες στιγμές, μα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην χάσετε τον έλεγχο απέναντι στις καταστάσεις που σας δυσκολεύουν και δώστε τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να εξελιχθούν. Έχετε την δυνατότητα να λειτουργήσετε με δυναμικό τρόπο, αφού στηριχτείτε σε ικανότητες που διαθέτετε. Κάντε μία ήρεμη συζήτηση, με πρόσωπα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σημαντικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα εξελιχθούν υποθέσεις παρασκηνίου και τα πράγματα, θα πάρουν μία νέα μορφή. Είστε σε θέση ισχύος, εφόσον τα πράγματα κινούνται υπό τον έλεγχό σας. Μην αφήσετε λοιπόν, αρνητικά άτομα να σας επηρεάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή και να βρείτε την λύση που χρειάζεστε, για να την ανανεώσετε. Το κλειδί γι’ αυτό, είναι η συμφιλίωση και η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η παρατήρηση και η κριτική, απέναντι στις κινήσεις σας από άτομα που συνεργάζεστε, σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό. Παράλληλα όμως, μπορεί να σας δυναμώσει και να σας κάνει πιο δραστήριους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να διαλευκάνετε υποθέσεις που αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα. Τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε, είναι για σας μία νέα αρχή στις σχέσεις σας. Οι σχέσεις που θα ευνοηθούν περισσότερο, είναι με το αντίθετο φύλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου ή νομικές υποθέσεις, τα οποία θα πρέπει να διευθετήσετε και να βρείτε τα απαραίτητα στοιχεία για προχωρήσουν όπως επιθυμείτε. Συναντηθείτε με τα αρμόδια πρόσωπα, που θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές και θα τις οργανώσουν καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνοντας στην διαδικασία να εξετάσετε τα αισθήματα των άλλων, μπορείτε καλύτερα να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Το ένστικτο και η διαίσθησή σας, είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε. Ο τρόπος αυτός, θα σας οδηγήσει σε καλές συνεργασίες και συμφωνίες, οι οποίες θα μπορέσουν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις, θα σας απορροφήσουν και θα αναβάλετε πράγματα που θέλετε να κάνετε για σας. Μην αποθαρρύνεστε και αύριο μέρα είναι. Διώξτε το άγχος και περάστε την ημέρα, όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια και να δώσετε όλη σας την ενέργεια σε αυτά. Οι ικανότητές σας, μπορούν να αναδειχθούν με ευκολία και θα πάρουν καλύτερη τροπή τα πράγματα γύρω σας. Η αισιοδοξία, θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: