Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αντιμετωπίστε σήμερα απαιτητικές καταστάσεις με περισσότερη ηρεμία και αισιοδοξία, για να μπορέσει να τις ξεπεράσετε ευκολότερα. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας, να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε το άγχος και προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε ευχάριστα.

ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, θα έχουν την εύνοια που αποζητάτε και ταυτόχρονα, θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί, κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου και θα μπορέσετε να οργανώσετε και να προγραμματίσετε μελλοντικά σχέδια, με κοινό στόχο. Ίσως, φανείτε κάπως διστακτικοί με κοντινά σας πρόσωπα και αυτό, μπορεί να σας απομακρύνει.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα ή καταστάσεις που θα σχετιστούν με τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα επηρεάσουν την επικοινωνία σας, με τα άτομα που συνεργάζεστε. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και υπερβολές, αν αυτές κάνουν την εμφάνισή τους. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί, για να επαναφέρετε τα πράγματα στην αρχική τους μορφή.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, δικαστικά θέματα, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, κοινωνική καταξίωση, οικογένεια
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανασφάλεια και οι φοβίες που μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας, έχουν να κάνουν με ένα αρνητικό παρελθόν. Αφήστε πίσω, σκέψεις και εμμονές που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Σταθείτε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά, το μέλλον σας.
Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα, σπίτι
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πρόθεση να δείτε αναλυτικά τα θέματα που εξελίσσονται στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, θα βοηθήσει να πάρετε τις σωστές, αλλά και απαραίτητες αποφάσεις που θα διαφυλάξουν τα κεκτημένα σας. Μην παρασυρθείτε από λεπτομέρειες και υπερβολές, καθώς θα απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΛΕΩΝ
Η διάθεση να στραφείτε με ωριμότητα απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, που αφορούν τον αισθηματικό σας τομέα, θα είναι ένα κομβικό σημείο που θα σας οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις. Μια επαγγελματική συνάντηση με νέα πρόσωπα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα για την σταδιοδρομία σας. Η επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα είναι η γέφυρα για να τα καταφέρετε.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα που σχετίζονται με μακρινές αποστάσεις, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα αλλάξει το κλίμα της ημέρας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε απέναντι σε πρωτότυπα σχέδια, είναι το κλειδί για σημαντικές υποθέσεις. Στηριχτείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας, ώστε να οδηγηθείτε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΖΥΓΟΣ
Η αρνητική ψυχολογία, θα επηρεάσει την κατάσταση της ημέρας και μπορεί να σας οδηγήσει σε αρνητικές ενέργειες ή λάθος αποφάσεις. Αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις που απαιτούν ανάλυση σε βάθος και προσπαθήστε να ξεπεράσετε ότι παρουσιαστεί.
Ευνοούνται: Φαντασία, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό είναι έντονη μην εκπλαγείτε, αφού η διάθεση να ξεφύγετε από την καθημερινότητα προέχει. Ασχοληθείτε με θέματα που θα αντιστρέψουν αρνητικά συναισθήματα και θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που θα σας δοθούν και αδράξτε νέες ευκαιρίες.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το αίσθημα απομόνωσης και η συναισθηματική ψυχρότητα που μπορεί να υπάρξει με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Η υπομονή και η εσωτερική δύναμη, είναι στοιχεία που θα εξομαλύνουν την επικοινωνία σας και γενικότερα τις καταστάσεις γύρω σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το αίσθημα αισιοδοξίας και η αυτοπεποίθηση, θα συμμετάσχουν ενεργά στην πορεία που έχετε χαράξει. Τις δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, θα τις βάλετε σε τάξη και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε μέσω ορθολογικής σκέψης. Ίσως, δεχθείτε μία πρόσκληση από άτομα του παρελθόντος, η οποία μπορεί να σας εκπλήξει.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, ταξίδια, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, έξοδα
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε γεγονότα ή καταστάσεις που εξελίσσονται στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας τομέα. Θέματα σχέσεων, θα έχουν μία μικρή δυσκολία και θα αφήσουν πίσω τους αρκετές απορίες, σε περίπτωση που προσπαθήσετε να τα συζητήσετε. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ξεκαθαρίσματα.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΙΧΘΥΕΣ
Ο προγραμματισμός των εξόδων σας είναι σημαντικός, ώστε να αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα. Μία έντονη τάση θα δείξετε σήμερα να ξοδέψετε σε δώρα και στην εξωτερική σας εμφάνιση, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ψυχολογία σας. Ίσως, νιώσετε ότι αμφιταλαντεύεστε σε θέματα που αφορούν τον γάμο σας ή την μακροχρόνια σχέση σας. Απλά θυμηθείτε δεν χρειάζονται δισταγμοί στις αποφάσεις σας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, κοινωνικές ομάδες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

Παλαιότερα άρθρα: