Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην αφήσετε τη διάθεσή σας, να επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να σκεφτείτε καλύτερα όσα πρέπει να βελτιώσετε, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Η αρνητική σας διάθεση, επηρεάζει την ψυχολογία και τις σκέψεις σας, τις οποίες δεν είστε σε θέση να χειριστείτε, με σοφία και ωριμότητα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και να βρεθείτε σε συζητήσεις, που κρίνεται το μέλλον σας. Ίσως, μία συναισθηματική φόρτιση μεγαλοποιήσει τις καταστάσεις και χάσετε την αντικειμενικότητά σας.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΤΑΥΡΟΣ
Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή ακραίο, θα είναι έντονη και θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις ενέργειές σας. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές, όμως η προσπάθεια να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, θα σας βγάλει από την στασιμότητα.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τάση να απομονωθείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι, θα σας αποτρέψει από βιαστικές επιλογές. Πάρτε μία ανάσα και δείξτε υπομονή και επιμονή, σε θέματα που χρονίζουν. Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και στις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει, μείνετε σε απόσταση, αποφεύγοντας τις εντάσεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Έξοδοι, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες,
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εύνοια και η τύχη είναι με το μέρος σας, έτσι μπορείτε να χειριστείτε με άριστο τρόπο τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας ζητήματα. Ευνοούνται επίσης, επαγγελματικές συναντήσεις, δίνοντας την ευκαιρία να μιλήσετε με συνεργάτες σε χώρους που νιώθετε άνετα.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

ΛΕΩΝ
Η μέρα, δεν είναι από τις καλύτερες και αυτό μπορεί να δημιουργεί επιπρόσθετες ανασφάλειες και φοβίες. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να διατηρήσετε την αντικειμενική σας άποψη, χωρίς να αφήσετε περιθώρια συναισθηματικής εκμετάλλευσης από τρίτα πρόσωπα.
Ευνοούνται: Έξοδα, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προγραμματίστε όσο μπορείτε τα καταναλωτικά σας σχέδια και διατηρείστε τον έλεγχο, στον προϋπολογισμό που έχετε κάνει. Η εξωτερική σας εμφάνιση και η αλλαγή της, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και αυτό, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Με τον σύντροφό σας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.
Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 7, 24

ΖΥΓΟΣ
Οι συνεργασίες σας με νέους συνεργάτες, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγηθούν στο καλύτερο δυνατό σημείο, κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Οι επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να στηριχθεί σε ειλικρινή συναισθήματα, ώστε να αποφύγετε δυσμενείς καταστάσεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, επαγγελματικά
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανά γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που νιώθετε κοντά σας, θα έχουν μία διαφορετική εξέλιξη και θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί, στις αντιδράσεις και στα λόγια σας.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, αισθηματικά, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 7, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως είναι επιρρεπής και θα πρέπει να αποφύγετε ανασφάλειες και φοβίες, σε περιπτώσεις που χρήζουν εστίαση. Τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα προσφέρουν την βοήθεια τους και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μικρές συναισθηματικές εναλλαγές.
Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα, ευνοεί να κάνετε τις απαραίτητες αναλύσεις και να επεξεργαστείτε τρέχουσες υποθέσεις που εκκρεμούν, από το παρελθόν. Δείξτε προσοχή στον τρόπο σκέψη σας, αποφεύγοντας υπέρμετρες συμπεριφορές, οι οποίες θα σας παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως, νιώσετε έναν έλεγχο από το γύρω περιβάλλον στον επαγγελματικό σας τομέα, ο οποίος θα σας ωθήσει να δείτε με μία άλλη οπτική τα πράγματα. Η επαφή σας με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, θα πρέπει να στηριχτεί σε όρια και κανόνες που θα σας προφυλάξουν, από δυσμενείς εξελίξεις. Ίσως, υπάρξουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που θα βοηθήσουν στα σχέδιά σας και θα προωθήσουν τις ιδέες σας.
Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

ΙΧΘΥΕΣ
Οι σκέψεις που κάνετε για επέκταση των σχεδίων και των προγραμματισμών σας, θα υλοποιηθούν, καθώς η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σας, βοηθούν να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Τολμήστε να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας και στηριχτείτε στα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8, 20

Παλαιότερα άρθρα: