Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαΐου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Σήμερα, εστιάστε περισσότερο στην βελτίωση των σχέσεων σας. Αποφύγετε την βιασύνη και τα γρήγορα συμπεράσματα, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και νέες συνεργασίες.

Κριός

Ισορροπήστε την ψυχολογία σας, σήμερα, πριν προχωρήσετε σημαντικά θέματα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία και υπομονή, για ότι θέλετε να ολοκληρώσετε. Στα συναισθηματικά σας, σκεφτείτε περισσότερο αυτό που πραγματικά θέλετε. Προσέξτε την επικοινωνία σας, η ένταση δεν είναι η λύση που ζητάτε. Εστιάστε σε οικονομικά θέματα που μπορείτε να βελτιώσετε.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 18

 

Ταύρος

Κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε στα συναισθηματικά σας, επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ψυχολογία σας, πριν πάρετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για να μπορέσετε να τα φέρετε όλα εις πέρας, σήμερα. Θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, μπορεί να είναι περίπλοκα αυτό το διάστημα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι.

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο.

Τυχεροί αριθμοί:  16, 20, 25

Δίδυμοι

Πρόσεξε περισσότερο τα έξοδα, καθώς εύκολα μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας. Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία σας. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Εστιάστε περισσότερο σε όσα μπορείτε να προχωρήσετε ευκολότερα.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 26

 

Καρκίνος

Μετατρέψτε την εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε σε ενέργεια, ώστε να κατακτήσετε όσο επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας, που μπορεί να σας δυσκολεύουν αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα που έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Φροντίστε περισσότερο θέματα καριέρας και αποφύγετε νέα έξοδα, που μπορεί να φέρει η Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, εκπαίδευση, νομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Οικογένεια, καριέρα, καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 22, 27

Λέων

Έχετε ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σας και η σημερινή μέρα, θα σας κάνει να αξιολογήσετε ξανά σχέσεις, αλλά και επιθυμίες που έχετε. Προσπαθήστε να κινηθείτε με βάση τις επιθυμίες σας, αλλά και την διαίσθησή σας που σήμερα θα σας βοηθήσει. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με έναν πιο διαλλακτικό τρόπο. Αποφύγετε να επωμιστείτε νέες ευθύνες που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνία, εκπαίδευση, νομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 28

Παρθένος

Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να συλλέξετε πληροφορίες, αλλά και να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Εξετάστε καλύτερα, θέματα που αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και να διασκεδάσετε. Βρεθείτε με πρόσωπα που μπορείτε να επικοινωνήσετε ευχάριστα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις.

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, δάνεια.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 24

 

Ζυγός

Η διάθεσή σας επηρεάζει πολλά σήμερα, γι’ αυτό προσπαθήστε να την ισορροπήσετε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά και διάθεση μπορεί να επηρεάσει αρκετά θέματα. Εστιάστε περισσότερο στο πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, όλα εξαρτώνται από τη δική σας διάθεση, έτσι κινηθείτε με πιο διαλλακτικό τρόπο και αποφύγετε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί:  3, 12, 18

Σκορπιός

Αντιμετωπίστε θέματα στην καριέρα και στα επαγγελματικά σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα που υπάρχουν με μεγαλύτερη ευκολία. Επανεξετάστε σχέδια που έχετε και κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Στα συναισθηματικά σας βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, όμως προσέξτε την επικοινωνία σας. Είναι σημαντικό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, αλλά και να ακούτε όσα έχουν οι άλλοι να σας πουν.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, έρωτας.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 5, 26

Τοξότης

Στα επαγγελματικά σας, όσο δύσκολα και αν δείχνουν τα πράγματα προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάσουν. Σκεφτείτε λογικά και προσγειωμένα, για νέα σχέδια που έχετε και λειτούργησε όσο πιο θετικά γίνεται. Στα συναισθηματικά σας, εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθησή σας και μην ακούτε φήμες. Φροντίστε περισσότερο τον τομέα των ερωτικών σας και αποφύγετε νέα έξοδα.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, έμπνευση, οικογένεια.

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 18

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Λέοντα, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επιθυμίες σας, αλλά και ερωτικά θέματα. Η μέρα όμως έχει πολλά απρόοπτα, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο που θα κινηθείτε. Μην εμβαθύνετε στην εξέταση των συναισθημάτων σας, προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε ευχάριστα. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να μην μπορείτε να δώσετε όλη σας την ενέργεια, καθώς η διάθεσή σας σας ωθεί σε άλλα πράγματα.

Ευνοούνται: Φίλοι επικοινωνία.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογένεια.

Τυχεροί αριθμοί:  6, 15, 24

Υδροχόος

Η Σελήνη, σήμερα, επηρεάζει αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε αυτούς τους τομείς, προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία και διαλλακτικότητα. Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία σας, σε συναντήσεις και συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Βελτιώστε την διάθεσή σας κάνοντας πράγματα που αγαπάτε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 18

Ιχθύες

Η Σελήνη, σήμερα, σας κάνει πιο παραγωγικούς και μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα επαγγελματικά σας θέματα. Κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση για να χειριστείτε επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αντιμετωπίστε θέματα σε συνεργασίες δυναμικά. Προσέξτε όμως στις μετακινήσεις σας, αποφύγετε την βιασύνη και φροντίστε περισσότερο την διατροφή σας. Βάλτε περισσότερη άσκηση στη καθημερινότητά σας.

Ευνοούνται:  Εκπαίδευση, νομικά θέματα, προσωπικότητα.

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, δάνεια.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 20.

*Ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: